ateş fantaziyi seviyosun galiba :tongue:
ateş fantaziyi seviyosun galiba :tongue:
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
Olm sacmalamayin sanki bana evin içini karting pistine cevirip hizmi yapacam ella ella gidecegim yer 10 metre bişi ne karbondioksiti ne ölümü Çoşmayın. Motorcu adamın evinde motosiklet posteride olur motosiklet maketide pocket motosikletide dellendirmeyin adami hüleyn
Ben New Yourk times la konuştum.. Manşetten verecekler abi haber
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
http://www.genclermotor.com
Gencler Ins. Tah. Turz. San. Ltd. Sti
Tel : 0 256 312 97 96 - 313 79 75
Fax : 0 256 314 0895
Adres : Altintas Mah. Turkocagi Cad.
No :77 Nazilli/AYDIN
E-Mail : info@genclermotor.com
Bu iyiliğimi unutmayın ;)
rkadaşlar bendende Las Vegas yollarında çekilmiş bir videosu mevcut.Zamanında indirdiydim.
Minik Motorlar Büyük Motorcular
-Hız konusuna gelince mutlaka bir bakın...videoya
-Tek teker üzerinde g,itmeleri gerçekten görülmesi gereken detay...
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
abi bu aletler harbi harbi manyaq bişe ya... çok hoşuma gitti.. googleda arattım çok tatlı resimleri çıktı.. bi tanede benmi alsam acaba
Pocket bike Türkiyede satılmakda
ben kendim sahit oldum motorumla gezerken yolda yanımdan arı gibi bi alet gecip gidi verdi arabanın tekeri kadarda boyu vardı vede cok seri bi gidişi vardi ki peşinden azım acık kaldım trafikte :>)
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
ya ben size tüm bilgileri vermişim daha hala türkiyede var yok tartışması yapıyosunuz
bahsi gecen motorların racing ve cruiser tipi olanlarından bağdat caddesinin girişinde solda kalan bi motosikletçide mevcut. Böyle kaldırımın kenarına dizmişler ufak ufak :D
Bu arada sözü edilen genc motor sitesinde çok şahane kapı (!) modelleri de mevcut.
M-F-E, baksen 1 yıl önceki mesaja cevap vermişsin bu mesajın sana kadar gelen bölümündeki çoğu insan artık zaten yok yani motoru bulmuşlar siteye girmeye gerek duymamışlar
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
merhaba arkadaslar aylardır okuyorum sızı bı makıne almadan yazmicaktım surprız yapcaktım sıze ama arkadas sormus pocketbıke ler sırkecıde dogubankın ara sokagında satılıyo ayrıca osmanbeyde bı bufenın onunde gordum
arkadaşlar kurtuluş metro çıkışında köşedeki kuruyemişçinin önünde bu meretlerden bir tane var. ayrıca almak ve bilgi edinmek isteyen varsa www.sohoo.de adresinde bulabilirsiniz ayrıca isterseniz türkiyeye de gönderiyorlar fiyatı ise yaklaşık: 450 euro civarında ve chopper versiyonlarıda mevcut 110 cc motor ile
kivanc23605, kıvanç kardeş www.sohoo.de adresinde bu motorlardan bulabilirsin
Tam aradığım konuyu buldum.....
Türkiyede nereler satıyor bilgisi olan var mı?.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
Yurt dışında tanıdığımızda yokki?..... Orda 200 € ..... Burda dünyanın parasını istiyolar....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=5681454
bir ara GG'de çok vardı. şimdi ise bunu buldum.
ciddiysen, mesaj atarak pazarlık falan yap.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
sahibinden.com sitesinde 400 ytl filan olması lazım
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
kanuninin böyle birşeyi var 49cc'lik.bundan biraz büyük.ama bunları da bazı motosiklet bayilerinde bulursun yaw o kadar bulunmaz birşey olduğunu zannetmiyorum.ara sıra görüyorum ben.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)