Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ankara'da Ehliyet ve Eğitim Hakkında Sorular

REKLAM ALANI

Motosikleti
    DRAGSTAR CLASSİC
    Arkadaşlar selam;

Ben birşey daha sormak istiyorum. Bu eğitim merkezlerinden birini dün aradım. (Ulusan) Adam 16 saat pratik 8 saatte teorik eğitim dedi. Bu eğitimlere katıolan arkadaşlar bu 16 saat gerçekten bilfiil motorun üzerinde mi geçiyor, yoksa 10 saatini diğerlerinin motor kullanmasını seyrederekmi geçiriyorum? Bu çok önemli bence. Mesela ehliyetimi aldığım kurs 10 saat pratik eğitimi olduğunu söyledi ama ben bubnun yarıdan fazlasını diğerlerinin motoru kullanmayı bitirmesini bekleyerek geçirdim. Çünkü benim motorla denge sorunum yok. Ben güvenli sürüş ve ileri sürüşle ilgili bişeyler öğrenip, trafiğe güvenli çıkmak istiyorum. Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. GABRO özellikle senden cevap alabilirsem sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Saygılar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    GS500
    Alıntı invisible darkness adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar selam;

Ben birşey daha sormak istiyorum. Bu eğitim merkezlerinden birini dün aradım. (Ulusan) Adam 16 saat pratik 8 saatte teorik eğitim dedi. Bu eğitimlere katıolan arkadaşlar bu 16 saat gerçekten bilfiil motorun üzerinde mi geçiyor, yoksa 10 saatini diğerlerinin motor kullanmasını seyrederekmi geçiriyorum? Bu çok önemli bence. Mesela ehliyetimi aldığım kurs 10 saat pratik eğitimi olduğunu söyledi ama ben bubnun yarıdan fazlasını diğerlerinin motoru kullanmayı bitirmesini bekleyerek geçirdim. Çünkü benim motorla denge sorunum yok. Ben güvenli sürüş ve ileri sürüşle ilgili bişeyler öğrenip, trafiğe güvenli çıkmak istiyorum. Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. GABRO özellikle senden cevap alabilirsem sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Saygılar...
    merhaba dün akşam eğitimdeydim yaklaşık 8-10 kişiydik ona rağmen motor sıkıntısı olmadı. Herkes kendi motorunda çalıştı. Çalışılan saatler kaydediliyor, dolayısıyla 16 saatlik pratik eğitimin tam olarak yapıldığı anlaşılıyor. Ben daha sonra Honda'nın ya da emok'un İstanbul'daki ileri sürüş eğitimine katılmayı düşünüyorum. (Birkaç bin kilometre yaptıktan sonra.) Şimdilik bu eğitim yeterli gibi...

Motosikleti
    DRAGSTAR CLASSİC
    GABRO yardımların için teşekkürler. Yanlız 380 ytl yi 4-5 e bölmediler, 2 taksit yapıyorlar. Neyse eninde sonunda eğitimi alıcam.

Herkese keyifli sürüşler...

Motosikleti
    GS500
    Alıntı invisible darkness adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GABRO yardımların için teşekkürler. Yanlız 380 ytl yi 4-5 e bölmediler, 2 taksit yapıyorlar. Neyse eninde sonunda eğitimi alıcam.

Herkese keyifli sürüşler...
    Rica ederim bugün 17:30'dan sonra hipodrumda eğitimdeyim istersen gelip eğitimleri yerinde görebilirsin.

bart1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar

ankarada ucuz ehliyet kursu ve koruma malzemesi mağaza tavsiyeniz?

motor alıp almamakta emin olmadığımdan kurs işini malesef en sona bıraktım.
    sürücü kursu tavsiyenizi burdan sormayacaktım.ancak sürücü kursları kısmı yazıma kapalıydı.kontrol ettim gelişim kursu da malesef istanbulda.
    şimdi:
    1.ankarada ucuz ve kaliteli kurs yeri tavsiyeleriniz neresi olur?
    2.ucuz,kaliteli ve bol çeşit koruma(kask,dizlik,eldiven vs)satılan ankaradaki mağaza adreslerini bileniniz var mı?(internetten aramayla olmuyor sonuçta muhatabımız insan)

emaguner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Classic 125
    Ben geçen sene aldım ehliyeti (ağustos sınavıydı sanırım), o sınavdan sonra bütün kurslar aralarında anlaşma yaptılar hepsi aynı fiyatı istiyorlar diye biliyorum. (benden sonra bir arkadaşım aldı, onun için araştırma yaparken bu bilgiye ulaşmıştık)
    Bununla beraber bildiğim kurslardan birkaçı şunlar;
    DÜŞLER sürücü kursu ve Adventure (özel eğitimde veriyorlar, özellikle tavsiye ederim)

Koruma ekipmanı olarak Ankara'da yaşayan biri olarak benimde çok sıkıntım var;
    hem ucuz, hem çok çeşit hem kaliteli dediğin zaman bulmak biraz zor oluyor. Ama tavsiyem YİBA çarşısı / ULUS civarına bakman. Aklına yatan birşeyler bulursun diye düşünüyorum. Bunalrın dışında benim bildiğim bu anlamda fazla yer yok.

birazblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    En ucuz yiba da bulunur bu tür ürünler..
    ama bence çok fazla alışveriş yapma oradan. inan 2 liralık mala 5 lira verirsin orada. diğer yerler biraz daha pahalı ama en azından sağlam ürünler var. yani dört liralık mala altı lira verirsin. yine de seçim senin. ancak alınır diyorsan öncelikle alabildiğin kadar iyi bir mont kask ve dizlik almanı öneririm.

bart1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
    yıba civarında diyorsunuz da:
    1.kalite pek yok sanki?
    2.çok bildik ve merkez olduğundan fiatlarda iyi değildir gibi geldi.
    -----
    ayrıcakurs ücretleri hangi civarda fikriniz var mı?

cafeci06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2003 Model Metalik Gri Honda Titan Efsane
    özgür sürücü kursu mithatpaşada internet ten arattır telini bul ertuğrul beyle görüş 150 ytl kurs ücreti.

Arthas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kaliteli ekipman alıcam diyorsan.
    Bülbülderesi caddesi Moto-Art Yamaha bayii.
    Turan Güneş Bulvarı Kuruçayırlı Yamaha Bayii
    Konrad Adenaur Cad (Turan Güneşin arka sokağı) Ulusan Motor Kawasaki Bayii
    Dainese Mağazası (Ulusan Motorun hemen yanı)
    Buralara bakabilirsin.
    Yamaha bayilerinde revit ürünleri var.
    Ulusanda clover ve alpinestars ürünleri mevcut.
    Dainese zaten adından belli ne sattığı.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    [I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]

Predator[23rd] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500 ABS
    iyi "özel" egitim arayanlar: MOTO-ART >>> Kaan (daha hala oradaysa tabii...)

birazblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    valla ben orayla konuştum da bana 300 dediler
    yuh dedim. hondanın iki günlük eğitimi bile bu kadar pahalı değil..
    gerçi yamaha alanın da parayla sorunu yoktur ya orası da ayrı..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler