KYMCO nasıldır kalite v.s.
Reklamlar
-
arkadaşlar dün kymco ck125 modeli motosiklet test etme imkanı buldum bi arkadaşım almış fiyatına oranla baya kaliteli buldum görünür de parça ve işçilik titandan ybr den falan çok daha iyi geldi bana bu motorlarım parça servis durumu nasıldır dayanıklılık kalite oalylarında iyimidir bilen varsa yazarsa sevinirim birde bu markanın internette sitesi varmıdır türkiye olarak kastetim yani yoksa kymco.com da baya bi gezindimde tr de sitesi falan olsa iyi olurdu
Reklamlar
-
-
10-12 senedir avrupada hüküm süren bir marka olmasının yanı sıra dünyanın en iyi motor üreten ülkelerinden birisi olan Taiwanda üretilmektedir ve aynı zamanda Yamaha gibi bir deve teknoloji satmaktadır.İsmi her ne kadar Çin mallarını andırsada gereçekten bir Çinli ile karşılaştırılamayacak kadar üstündür.Eğer düşünüyorsan hiç durma al derim.Pişman olmazsın...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
arkadaşım o kadar güzel anlatmışsın ki seni gerçekten alkışlamak lazım.Motor olarak süper bir motor al bencede pişman olmayacaksın
-
excalaber, motorumu almadan önce o kadar çok araştırma yaptım ki, neredeyse kitap yazacağım Kymco hakkında hatta Yamaha Majesty nin eksozunuda Kymco satmaktadır Yamahaya. Şu ana kadar kullandığım motor hiç sorun çıkarmadı 1 aydır kullanıyorum ama 3000 Km. yi devirdim. Sadece yağ değişimine götürdüm o kadar . Bir insan daha ne isterki motorundan ve ben çok haşin bir kullanıcıyımdır. Buna rağmen motorda halan tık yok. Almayı düşünenlere Kymcoyu önermeyimde ne yapayım ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
sorunsuz, kaliteli, super bi motor markası! gorceksin bi kac sene icinde buyuyen turkiye pazarında en saygı duyulan markalardan biri olcak! bende kymco movie 125 var yaklasık 2 aydır kullanıyorum 2000 km de ve yag degisimi haric servise gitmedim! tavsiye ederim!
-
kymco
Arkadaşlar bende sizlere katılıyorum kymco süper bir kalite.Motordan değilde motoru Türkiyeye getiren SİLKAR daha önce bir motoru yalnız bıraktı.Yani yarıyolda bıraktı.Benim tek endişem bu.Aksi halde benim araştırmalarım sonucu şunu rahatlıkla söyleyebilirim.Ha Kymco Ha Honda Ha Yamaha .Üçüde kalite motor.Hatta kymco giğerlerini biraz geçerde...
-
ben de arkadaşlara katılıyorum ben de kymco 110 var 6000 km daha hiçbir arıza çıkmadı alacaksan ne mondial ne bisan ne asya ne kanuni ne de ramzey al derim alacaksan kymco al
-
kymco 110 uzun yol yapabilirmii 150 200 km gibi
-
http://www.kymco.com.tr/
bu siteden modeller bakabilirsin.ama sqanırım site pek güncellenen bi site deil ve fiyat kısmı biraz eski gibi.fiyatlar sitedekinden farklı olabilir.
marka olarak bi endişe olmasın ama distribitör ne derece güven veriyo bilmiyorum.
-
Uzakdoğu mallarında Japon makinalar haricinde bu işin kralıdır diyebilirim.
Saygı göster, saygı gör. Seviyesizlerden hep uzak dur!
-
http://www.kymco.com.tr/html/urun_001.html
venox 250.
adamlar 250 cc den 27 bg çıkarmış valla, süperr.
bu arada bugün rastladım.ist/anadolu yakası minibüs yolunda tam ssk hastanesinin karşısında bir benzinci var ya.onun içine kymco bayisi açılmış ve venox u bugun uzaktan görüp "alla alla kymco'nun bu modeli de mi vardı?" modunda geçip gitmiştim.bana oldukça kaliteli görüntü valla.bence tek sorun 6000 usd'lik fiyatı...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
ilk aldığım zaman antalya-kemer yapmıştım.yaklaşık 150-160 km yol gitti.bir sorun çıkarmadı.Kymco nun dış plastikleri çok sağlam gerçekten.kaza yapmıştım sadece ön çamurluğuk çatlamış.diğer yerlerde bi sorun çıkmadı.Modifiyeside güzel oluyor
erincberk adlı üyeden alıntı
kymco 110 uzun yol yapabilirmii 150 200 km gibi
-
kymco ile uzun yol yapılabilir lastikler yeniyse sorun cıkartmaz 4 zamanlı nede olsa ancak tek sorun 110 ft de kasa hafif ruzgarda kullanmak eglenceli olmayacaktır
-
21 Ağustos 2008, 04:51
-
21 Ağustos 2008, 11:31
taşovalı adlı üyeden alıntı
kymco dan şaşma
Kırk saattir cevap yazıyodum bu konuya. Kardeşim 2005 teki meseleyi ne diye hortlatıyosun yaaaaa? Tarihe bakmasam daha da yazıcam...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
21 Ağustos 2008, 11:34
-
21 Ağustos 2008, 11:35
atlantic adlı üyeden alıntı
Kırk saattir cevap yazıyodum bu konuya. Kardeşim 2005 teki meseleyi ne diye hortlatıyosun yaaaaa?
Tarihe bakmasam daha da yazıcam...
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
-
21 Ağustos 2008, 11:51
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
-
21 Ağustos 2008, 12:31
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler