Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

KYMCO nasıldır kalite v.s.

REKLAM ALANI
    hector - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Active 110
    arkadaşlar dün kymco ck125 modeli motosiklet test etme imkanı buldum bi arkadaşım almış fiyatına oranla baya kaliteli buldum görünür de parça ve işçilik titandan ybr den falan çok daha iyi geldi bana bu motorlarım parça servis durumu nasıldır dayanıklılık kalite oalylarında iyimidir bilen varsa yazarsa sevinirim birde bu markanın internette sitesi varmıdır türkiye olarak kastetim yani yoksa kymco.com da baya bi gezindimde tr de sitesi falan olsa iyi olurdu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    excalaber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZAT 150
    süppppperrrrr
    EXCALABER

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    10-12 senedir avrupada hüküm süren bir marka olmasının yanı sıra dünyanın en iyi motor üreten ülkelerinden birisi olan Taiwanda üretilmektedir ve aynı zamanda Yamaha gibi bir deve teknoloji satmaktadır.İsmi her ne kadar Çin mallarını andırsada gereçekten bir Çinli ile karşılaştırılamayacak kadar üstündür.Eğer düşünüyorsan hiç durma al derim.Pişman olmazsın...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

excalaber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZAT 150
    arkadaşım o kadar güzel anlatmışsın ki seni gerçekten alkışlamak lazım.Motor olarak süper bir motor al bencede pişman olmayacaksın
    EXCALABER

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    excalaber, motorumu almadan önce o kadar çok araştırma yaptım ki, neredeyse kitap yazacağım Kymco hakkında hatta Yamaha Majesty nin eksozunuda Kymco satmaktadır Yamahaya. Şu ana kadar kullandığım motor hiç sorun çıkarmadı 1 aydır kullanıyorum ama 3000 Km. yi devirdim. Sadece yağ değişimine götürdüm o kadar . Bir insan daha ne isterki motorundan ve ben çok haşin bir kullanıcıyımdır. Buna rağmen motorda halan tık yok. Almayı düşünenlere Kymcoyu önermeyimde ne yapayım ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

ezme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XSR 900
    sorunsuz, kaliteli, super bi motor markası! gorceksin bi kac sene icinde buyuyen turkiye pazarında en saygı duyulan markalardan biri olcak! bende kymco movie 125 var yaklasık 2 aydır kullanıyorum 2000 km de ve yag degisimi haric servise gitmedim! tavsiye ederim!

kymco

Arkadaşlar bende sizlere katılıyorum kymco süper bir kalite.Motordan değilde motoru Türkiyeye getiren SİLKAR daha önce bir motoru yalnız bıraktı.Yani yarıyolda bıraktı.Benim tek endişem bu.Aksi halde benim araştırmalarım sonucu şunu rahatlıkla söyleyebilirim.Ha Kymco Ha Honda Ha Yamaha .Üçüde kalite motor.Hatta kymco giğerlerini biraz geçerde...

Motosikleti
    kymco 110
    ben de arkadaşlara katılıyorum ben de kymco 110 var 6000 km daha hiçbir arıza çıkmadı alacaksan ne mondial ne bisan ne asya ne kanuni ne de ramzey al derim alacaksan kymco al

kymco 110 uzun yol yapabilirmii 150 200 km gibi

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    http://www.kymco.com.tr/
    bu siteden modeller bakabilirsin.ama sqanırım site pek güncellenen bi site deil ve fiyat kısmı biraz eski gibi.fiyatlar sitedekinden farklı olabilir.
    marka olarak bi endişe olmasın ama distribitör ne derece güven veriyo bilmiyorum.

hakanz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 CS Scarver
    Uzakdoğu mallarında Japon makinalar haricinde bu işin kralıdır diyebilirim.
    Saygı göster, saygı gör. Seviyesizlerden hep uzak dur!

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    http://www.kymco.com.tr/html/urun_001.html
    venox 250.
    adamlar 250 cc den 27 bg çıkarmış valla, süperr.
    bu arada bugün rastladım.ist/anadolu yakası minibüs yolunda tam ssk hastanesinin karşısında bir benzinci var ya.onun içine kymco bayisi açılmış ve venox u bugun uzaktan görüp "alla alla kymco'nun bu modeli de mi vardı?" modunda geçip gitmiştim.bana oldukça kaliteli görüntü valla.bence tek sorun 6000 usd'lik fiyatı...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

ilk aldığım zaman antalya-kemer yapmıştım.yaklaşık 150-160 km yol gitti.bir sorun çıkarmadı.Kymco nun dış plastikleri çok sağlam gerçekten.kaza yapmıştım sadece ön çamurluğuk çatlamış.diğer yerlerde bi sorun çıkmadı.Modifiyeside güzel oluyor

Alıntı erincberk adlı üyeden alıntı
    kymco 110 uzun yol yapabilirmii 150 200 km gibi

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    kymco ile uzun yol yapılabilir lastikler yeniyse sorun cıkartmaz 4 zamanlı nede olsa ancak tek sorun 110 ft de kasa hafif ruzgarda kullanmak eglenceli olmayacaktır

kymco dan şaşma

atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Alıntı taşovalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kymco dan şaşma
    Kırk saattir cevap yazıyodum bu konuya. Kardeşim 2005 teki meseleyi ne diye hortlatıyosun yaaaaa? Tarihe bakmasam daha da yazıcam...
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

Motosikleti
    yakında geliyo :)
    Hortlayan Topic hehe :

Kymco Süperdir super
    yeniden Burdayım :bounce::rendeer:

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı atlantic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kırk saattir cevap yazıyodum bu konuya. Kardeşim 2005 teki meseleyi ne diye hortlatıyosun yaaaaa? Tarihe bakmasam daha da yazıcam...
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Motosikleti
    yakında geliyo :)
    Alıntı hector adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar dün kymco ck125 modeli motosiklet test etme imkanı buldum bi arkadaşım almış fiyatına oranla baya kaliteli buldum görünür de parça ve işçilik titandan ybr den falan çok daha iyi geldi bana bu motorlarım parça servis durumu nasıldır dayanıklılık kalite oalylarında iyimidir bilen varsa yazarsa sevinirim birde bu markanın internette sitesi varmıdır türkiye olarak kastetim yani yoksa kymco.com da baya bi gezindimde tr de sitesi falan olsa iyi olurdu
    Tr Sitesi zaten Var Arkadaşım www.kymco.com.tr die girmedinmi hiç

yeniden Burdayım :bounce::rendeer:

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    üstteki arkadaşın nicki gibidir
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler