Al , senelerce binersin bana mısın demez ...
Al , senelerce binersin bana mısın demez ...
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
kymco süperdir yaa
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
Amerika'nın en çok scooter satan markasıdır.
Yine Amerikada Venox modeli 250cc cruiser sınıfının en beğenilen makinesi seçildi.
Italya'da hemen hemen Vespa kadar scooter satmaktadır ki italya scooter'ın anavatanıdır.
100.000km garantisi veren 2 motosiklet markasından biridir. Diğeride zaten bildiğiniz gibi Harley Davidson'dır.
2-3 yıllık konu ama yinede yeni arkadaşlara faydası olacağını düşünüyorum!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Kullanıcı dostu bir markadır Kymco...Yamaha ve Honda'ya dökeceğiniz parça parasının yarısı kadarını ödersiniz Kymco'ya...Yedek parçası bol ve güvenlidir. Belki Yamaha ve Honda kadar evladiyelik plastik parça kullanmazlar ama mekanik kısım olarak onlar kadar kaliteli parçalar kullanırlar. Her şeyden önce Honda ve Yamaha firmaları gibi insanları yedek parça konusunda söğüşlemezler. Unutmadan!! scooter konusunda her zaman ilk tercih olmalıdırlar.
3 yıldır hala herkes aynı şeyi yazıyorsa bu zaten kymco nun kalitesini gösterir yürübe kymco kym tutar seni
İki kişinin bindiği motor değildir.
tek kelimeyle kymco yu özetlersek kymconun üstünlüğü tartışılmaz yaşanır
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
müthiş Bir Motor Honda Yamaha Dan Sonra Gelecek Motor Diyorum Başka Bilmem Ve Japon Malı Motor
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
yakın bir arkadaşımın var.. kullandım da birkaç kez..
kaya gibi motor.. nereye sürersen gider...
scooterde yamaha ve honda ayarında
Kymco'yla yeni tanıştım ama iyiki varsın diyorum. O kadar kendine güveni olan firmaki hemen hemen her parçasına markasını yazmış.(jant, sinyal, stop lambası, gösterge paneli vs.) Soğuklarda bir çok motosiklet kullanıcısı motorunu çalıştırmakta zorluk çeker maşallah bir marşla hemen çalışıyor Nereye gitsem meraklı arkadaşlar etrafımı sarıyor çeşitli sorular soruyorlar bende memnuniyetimi belirtiyorum beni tanıyan mahalledeki arkadaşlar abi bu sende evladiyelik olur diyorlar kısacası ben Kymco'nun bir ürünü olan People S 200 den çok memnunum ve yeni model arayışı içinde olan arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
çok eski bi topik bu kymcocuların sohbet mekanına geçmenizi tavsiye ederim orda kymco hakkında bilgiler kullanıcılar tarafından ayrıntılı anlatılır...
kymcOcUk
suzuki ve hondaya motor üretior KYMCO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)