yardım lütfen (ybr-cg-tvs)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
şöyle söyliyim.eğer bn şu an yeni bir motosiklet alacakolsam honda cbf 150 alırım.çok yumuşak ve kullanışlı bir motor.bence tek dezavantajı egzozu biraz uzun yapmışlar ama...o da çirkin bir görüntü oluşturmuyo...yani bence seçimin honda cbf 150 olsun...honda olsun benim olsun hesabı
:bounce:[B][I][COLOR="Navy"]Sür ya da öl ...[/COLOR][/I][/B]:cat:
-
dostum 2005 ybr'yi 1,5 sene 13.000 km kullandım taş gibi motordur periyoduk bakımı hariç seni servise sokmaz , benzini koyar gidersin başın ağrımaz , tvs dediğin motoru bilmememle birlikte cg125 ise kaliteden ödün vermemesine rağmen estetikten çok uzak bi makinadır görüntü olarak hiçbir zaman tatmin etmez , ama ybr estetik makinadır artık karar senin......
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
üstad arkadaşıma aldık cbf 150 15 günde 1200km yolyaptı herhangi bir sıkıntısını görmedik hızlanması bil çok güzel titreşim kesinlikle yok tavsiye ederiz
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
Bence sen yine doğru bildiğini yap ybr al
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
tercıhlerın mukemmel hepsı adam gıbı motor cbf 150 yı bu sınıfa sokmamıssın neden bı de o var aynı sınıfta ben apache kullanıyorum suprız gercektende ama guzel bı suprız memnun kalacagın kesın 4200 km deyım su an motorumdan son derece memnunum 86-bın yakıyo km ye 130 km hıza ulasabılıyo (bı tarafını yırtmadan) 13,5 beygır en buyuk artısı bu daha sayacak olursak devır saatı yan ayaklık koruma demırı performans egzoz çifkafa buji halogen far zincir muhafaza bidunya artısı var bana gore mukemmel su anda ınesım gelmıyo motordan gercekten uzun yol ıcın ıyı sayılır 115 kkm ıle sabıt olarak yol alma sansın var
-
Geçen yıl bir motorum yoktu.Yeğenimin YBR'si ile Edirne'den Ege ve Akdeniz'i dolaşarak eşim ile birlikte Antalya'ya gittim.1600 km yol yaptım.Tık demedi.Bu nedenle bu yıl şubat ayında kendime de aldım.Kesinlikle tavsiye derim.Pişman olmazsın.Bir depo 12 lt. benzin alıyor.Şehir içinde 480 km. yapıyor.Yani 100 km'de 2.5 lt.benzin tüketiyor.80, 90 ile sürekli binlerce km yapabilirsin.Tabii yorulmazsan.
-
Tvs derim belki çok tanınmış değil ama kaliteli duruyor ve konuştuğum kullanıcı ve servislerde (tvs servisi haricindekiler )Ybrdense git tvs diyorlar.Ama ben ikisinide almadım
-
benim tavsiyem TVS veya cbf 150 olacak.CBF biraz daha kalıplı bir motor.Eğer irice bir arkadaşsan CBF sana daha uygun olur.2 kişi CBF de daha rahat edersin.(apachenin selesi biraz daha ufak) Fakat görüntü olarak APACHE güzel motor.2 elde CBF üstün.Malum fiyatıda arttı 4 milyar oldu sıfırı.2.elinide 3 milyar civarı bulabilirsin.Bir CBF kullanıcı olarak artıları rahat,titreşimsiz ve az yakıyor.Eksisi olarak sadece son süratini belki beyenmeye bilrsin. 110km/s de kalıyor suan için.Fakat 1200km deyim.5000den sonra 120-125km/s görür gibime geliyor.Sana tavsiyem motorları yakından bir incelemen.Gidip görünce insanın fikri değişiyor çünkü.Sana kolay gelsin.Daha önce motor aksesuarın yoksa onlarda Ciddi para tutuyor.Ona göre ayarla kendini.
CBF 150 gezisi görmek istersen daha dün bir tane gerçekleştirdim bakmak istersen.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...alli-kaya.html
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
cg 125 avrupa standartlarında nam yapmış bi makinadır, kendi kategorisinde tüm avrupada en kullanışlı ve dayanıklılık namını almış bir makinadır. Ama ybr de tamamen sorunsuz bi makina türkiye şartlarında alabileceğin en ideal ve kullanışlı motosiklet bence hem az yakıyor hem parça sorunu yok alırsan seni kesinlikle yolda bırakmaz. Cbf 150 diyenler olmuş bence yanından bile geçme daha makinaya devir saati bile koymamışlar hem biraz dikkatli araştırırsan avrupa ülkelerindeki honda sitelerinde cbf 150 yi göremezsin tamamen 2 nci ve 3 ncü dünya ülkelerine satılan çin mallarına rakip olsun die üretilmiş bi motosiklet.
-
cbf 150 yi tavsiye ederim, kullanıyorum ve çok memnunum.
gayet kalıplı ve performanslı bir makina ve benzini neredeyse kokluyor.arkasında zaten honda güvencesi var.şu an 1300 km deyim ve hiç bir sorun çıkarmadı.
kullanan bir çok arkadaş var ve %99 u motorun ne kadar sorunsuz olduğunu söylüyorlar.
kalan %1 ide zaten kaza yaptı diye memnun değil.
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
hayaletfilo adlı üyeden alıntı
cg 125 avrupa standartlarında nam yapmış bi makinadır, kendi kategorisinde tüm avrupada en kullanışlı ve dayanıklılık namını almış bir makinadır. Ama ybr de tamamen sorunsuz bi makina türkiye şartlarında alabileceğin en ideal ve kullanışlı motosiklet bence hem az yakıyor hem parça sorunu yok alırsan seni kesinlikle yolda bırakmaz. Cbf 150 diyenler olmuş bence yanından bile geçme daha makinaya devir saati bile koymamışlar hem biraz dikkatli araştırırsan avrupa ülkelerindeki honda sitelerinde cbf 150 yi göremezsin tamamen 2 nci ve 3 ncü dünya ülkelerine satılan çin mallarına rakip olsun die üretilmiş bi motosiklet.
arkadaşım kullandığın motor (YRB 125) nerde üretildi acaba bir araştırmanı tavsiye ederim.YRB nin CBF den kaliteli olduğunu söyleme sakın.Sıfır fiyatlarına bile bakınca bu farkı anlarsın. CBf e bir kere binip öyle konusmanı tavsiye ederim.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
hayaletfilo maldan anlayan dıye buna derım ben haklısın ama turkıyede bunu anlamak ımkansız olsun honda ıyıdır
-
ybr al, ilk ararından şaşma.
tvs apache yi geç zaten, hiç bakma derim. bi tane satan bayisini görmedim.
ya ybr alacaksın ya da cg.
cg nin görüntüsü bence iğrenç, estetikten çok uzak. 10 sene öncesinin motorlarına benziyor.
bu durumda ybr al, inan bana pişman olmazsın.
alırken ben de tereddütte kalmıştım ama şimdi iyiki almışım diyorum.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
dostlar sağolun verdiğiniz fikirlere birtane 2.el ybr buldum şansım olursa alıcam alet 2006 model 2500 ytl.henüz 3050 km.de şansım diyorum satılmış olma ihtimali var kısmet artık ama ne alırsam sonucu mutlak sizlerle paylaşıcam.
Motosiklet Pilotu:bounce:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)