gecenın bu saatınde canı sıkılın uye sayısı kaç
Reklamlar
-
Pınarr adlı üyeden alıntı
Çarşıyla pazarla işim olmasss benim
allah dusurmesın zaten
Reklamlar
-
neyse benim canım sıkılın deil artık..
ben uyudum hadi iyi geceler..
başka canı sıkılın arkadaşlar seni yalnız bırakmazlar susam13
-
susam..
belki yiyecek olan susam olmayabilir, "susam da başkası konuşsun" cümlesinde geçen susam anlamında da olabilir.
bak ilginç tabi olabilir, gecegece beyin farklı çalışıyo.. biraz lazlık ve sazanlıkla da ilgisi olabilir yüksek olasılıkla.. dedelerimiz nasıl düşündü bilmek zor olsa da imkansız değildir, biraz araştırmak gerekebilir..
neyseler ola,
ben susam da siz konuşa..
-
kesın cıkarrr sen rahat ol ıyı uykular tatlı ruyalar
-
pg13 adlı üyeden alıntı
susam..
belki yiyecek olan susam olmayabilir, "susam da başkası konuşsun" cümlesinde geçen susam anlamında da olabilir.
bak ilginç tabi olabilir, gecegece beyin farklı çalışıyo.. biraz lazlık ve sazanlıkla da ilgisi olabilir yüksek olasılıkla.. dedelerimiz nasıl düşündü bilmek zor olsa da imkansız değildir, biraz araştırmak gerekebilir..
neyseler ola,
beyin fırtınası lazlarda ender görünen bir eylem olmasına karşılık azda olsa bunu başarman güzel :D
-
pg13 adlı üyeden alıntı
susam..
neyseler ola,
yazmıs oldugun bu KAYA kalbımı cok derınden yaraladı can sıkıntısından bole bı baslık acmıs ınsan susarmı
-
-
-
susam13 adlı üyeden alıntı
yazmıs oldugun bu KAYA kalbımı cok derınden yaraladı can sıkıntısından bole bı baslık acmıs ınsan susarmı
susamcım..
başlığı açan susmuyo zaten o tam gaz devam edecek gibi sabaha kadar..
susan taraf yükseldi iyice,
artık sesi ulaşamaz size..
-
-
ımmıgrant naptın son ole yawww belkı gslıler vardırr kız uyuyacagım falan dedıı uykusunu kacırma yazıktır
pg13 adlı üyeden alıntı
susamcım..
başlığı açan susmuyo zaten o tam gaz devam edecek gibi sabaha kadar..
susan taraf yükseldi iyice,
artık sesi ulaşamaz size..
yok yok 2 perıod sonra yatıcam playy off canlı takıbı yapıyorumda hatta sızıde bılgılendırıyım det47 ord 44(ozlu sos:bahıscı adamın takımı olmaz )
-
hadi çıktım ben canı sıkılınlar..
byeee..........
-
ya ne bılım ben anlamsız anlamlar pesındeyım.........
ne dedıgımıde bbılmıyorum..........
can sıkıntısından yataktan kalktım tekırdag yaptık geldım
bi hallerdeykım ama ne hallerdeyım
-
ozaman bu baslık benım ıcın burda bıtmıstırrr mac baslıyooo yerımızı almak lazımmmm herkese ıyı gecelerrrr
-
-
~~immigrant~~ adlı üyeden alıntı
tamam ozaman senı baslık vellıattı sectımm
-
secme benı secme benı
-
canısıkılan bi benmi kaldım
benin canım yetişmeyen ödevlere sıkılıyor ama
-
Sİzİn Caniniz Sikilirken Ben Sari Kizimla (comet) Gezİyordum Hehehehe
-
Bunun için KONU DIŞI nda ki Motosiklet.net Cafe (Geyik Muhabbetleri) topiğini kullanmanız daha mantıklı olmaz mıydı ?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)