Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

arkadaşlar 850 km gidiş 850 km geliş yapabilirmiyim acaba

REKLAM ALANI
    baco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Speedfight2
    slm arkadaşlar öncelikle 800km gitmek sorun deilde dönüş sorun olabilir malum yol yorgunluğu bence izmirde konaklayarak gidersen daha rahat edersin

bende 1-2 ay sonra kırşehir-izmir yolculuğu yapmayı düşünüyorum 750km ama kalıcı olarak. yani izmire yerleşiceğimden motorumu oraya sürerek götüreyim dedim
    çıkmadan önce bütün bakımlarını yaptırıcam ve konaklıcak yerim olduğu için ilk 3 saatlik ankara yolculuğunu tamamladıktan sonra ankarada 1-2 gün kalıcam işlerim var geriye 600 km yolum kalıcak onuda 8 saat gibi biz zaman zarfında tamamlarım gibime geliyor. bugüne kadar yaptığım en uzun yolculuk günübirlik kırşehir-ankara-kırşehir yolculuğu toplam 455km yol yapmıştım ve eve döndüğümde hiçbiyerimde uyuşma tutulma faln yoktu hiç yormadı yani
    Bacoman

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ybr
    kerdeşim heralde gidilebileceğine karar vermişsindir herkesin görüşü aynı

peki ne zaman gideceksin...
    [B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    Alıntı danger0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor gider gitmesine de sen gidebilirmisin o kadar yolu. 850km yol gittikten sonra bence en az 2 gün kalmayı planla, o yorgunluğu kolay atlatıp bi o kadar daha yol gitmek kolay değil. Yada başka bir secenek olarak alanya canakkale arasını bir yerde 1 gün kalarak gecebilirsin, sana kalmış karar.
    Dün gidiş dönüş 300 kmlik yol yaptık, gündüz gezmenin de etkisiyle acayip bi yorgunluk vardı üzerimizde. Tavsiyem 10 saat boyunca durmadan motor sürerim diye şartlandırmaman kendini. Bir de sıkılma olayı var ki, uzun yol tek başına çekilmez derim ben. Geze geze git bence müsait bi zamanında
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    st_erdogan dogru soylemis,sakin uzun sure kullanabilirim deme cunku vucudun kaldirmaz bunu ve bi zevk alamazsin,bence yolun uzerinde molalar ver,MT il gruplari ile anlas,sana yardim etsinler.bence bu daha zevkli olur...
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motorun yürür aksamında sorun olmadığı sürece ve çok devirli kullanmadığın sürece gidersin.
    Ama iş motorda değil kullananda biter.Ben şahsen 850 km gitsem gittiğim yerde gezecek kafa kalmaz.Kendine daha geniş bi zaman ayırarak yola çıkmanı tavsiye ederim arkadaşım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    bencede gidersin ama bana geliyorki kayış kopa bilir diye birde çanakkalede çok zorluyor dağlarda... arabayla bile çıkamıyorduk bizim çanakkalede var arkadaşlarla atv ile safari yapmaya gidiyorduk temiz hava çok zorluyor motorları orda hiç durmadan gitmen lazım yoksa boğluyorr.... teşekürlerr

tehlikeli çanakkale açıkcası çok kamyon var çok dikkat etmen lazım arkadaşların dediği gibi dinlenmen lazım kolay değil motorlar çok çok zorluyor ama sen bilirsin açıkcası çok zorr bazı yerlerde onun dışındada alanyaya giderkende lastik patliya bilir ALLAH korusun..

ama dediğimm gibi sen sirkeciden bi kayış bide sökcek aletler al veya değiştir frenlerini yağını özellikle fren balatalarını değiştir git çanakkaleye yaklaştında ise benden tavsiyem yağını değiştir
    teşekkürler

motorlsa kza yapytım omzum kurıldı mont kask vardı herseu utamamfdk. taali yoldan 20 hızla girdim karsıya geccehktim.sonra ksamyıonret gelmi sağdan neymişde ben ksamyıonetin ön kapısınssa vurmudsum.sontara motorkla bşrlikte karsutya takla acarak hgrecmişim. mototrda 1.500 ytl yş gecik mastadf var plartin koycaklar omzuma .olayı görenler mucizer diyolsar.bakalım nolvcak.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)