Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

21 nisan ehliyet sınavı. yorumlar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CG 125 2006.
    Merhaba, şimdi sınavdan geliyorum sorular çok kolaydı çünkü ben 2 aydır test çözüyordum, benim şahsi kanaatim bütün sorulara doğru cevap vermiş olmaliyim. inşaallah böyledir.
    sınava giren arkadaşlar varsa, sınavı nasıl geçti? bilemediğiniz takıldığınız sorular varmıydı? elbette bende tedirginim. milli eğitimin işi belli olmaz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    hadi hayırlısı olsun bakalım bugun benım bı arkım daha gırdı sınava iyi gectı dedı sadece bıkaç tanesınde takılı kalmıs o kadar

Motosikleti
    ybr
    bende geldim şimdi sınavdan çok kekti sorular arkadaşım nasıl iki aydır soru mu çözülür öss sınavı mı bu ben sadece dün yatmadan önce bi baktım yetti bana mayıs başında alırız sanırım ehliyeti

direksiyon sınavı ne zaman ki acaba????
    [B][COLOR="Sienna"]Rekabet etmem, takip edilirim.[/COLOR][/B]

b ehliyetim olduğu için sadece motora girdim çok kolaydı motor öbürlerine bakmadım

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    mayıs basında mumkun degıl alamazsın daha 15 gun sonra cıklanır ondan 1 hafta sonrada dıreksıyon olur ondan 10 gun sonrada ehlıyetını elıne alırsın

Motosikleti
    ybr
    Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mayıs basında mumkun degıl alamazsın daha 15 gun sonra cıklanır ondan 1 hafta sonrada dıreksıyon olur ondan 10 gun sonrada ehlıyetını elıne alırsın
    neyse acelemiz yok alırız artık geç olsa da

Motosikleti
    kawasaki ER6N
    sadece motordan girdim ,5 dakika sürdü soruları yapmam,hepsinin doğru olduğunu düşünüyorum...bu arada bizim okulda illk 45 dakka kimseyi çıkarmadılar,40 dakika bekledim soruları çözdükten sonra..

Motosikleti
    ybr
    evet arkadaşım heryerde öyle çıkış yok benimde öyle oldu 5 dk sürdü bende tüm soruları sıkıntıdan çözdüm

Motosikleti
    Honda CG 125 2006.
    25-26 mayısta direksiyon sınavları başlıyor. anadolu yakası için kartalda sınav yapılıyor, kendi motorun vitesli ise kendi motorunla girebiliyormuşsun, sürücü kursu hocasi öyle dedi. ben toplam 90 sorudan sinava girdim. sorular kek çıktı, 3 soruda takildim, bağlanti yolumu yoksa tali yolmu ? hatırladınızmı o soruyu acaba. çaprazlama yola katılıyor ve "yolver" tabelası var? cevabı ne ki

Motosikleti
    ybr
    Alıntı Muttaki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    25-26 mayısta direksiyon sınavları başlıyor. anadolu yakası için kartalda sınav yapılıyor, kendi motorun vitesli ise kendi motorunla girebiliyormuşsun, sürücü kursu hocasi öyle dedi. ben toplam 90 sorudan sinava girdim. sorular kek çıktı, 3 soruda takildim, bağlanti yolumu yoksa tali yolmu ? hatırladınızmı o soruyu acaba. çaprazlama yola katılıyor ve "yolver" tabelası var? cevabı ne ki
    soruyu hatırlamıyorum ama tali yol olması lazım

abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    Bende Sinavdaydim Zaten Formalİte İcabi Gİbİ BİŞeydİ Çok Basİt Geldİ Bana Üstelİk HİÇ ÇaliŞmadim Sadece Bİ Kere Test ÇÖzdÜm..ben Sadece Motor Dan Gİrdİm
    KIRMIZI BOĞA..

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Muttaki
    Alakası yok biz dreksiyon sınawına scooterla girdik ayrıca kendi motorlarıyla girenlerde vardı mesala pizzacı bi arkadaş ayrıcasitedende tanıdıgım bi arkdaş 1ooo RR'siyle girdi

abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    SÜRÜCÜ KURSLARININ MOTORUYLA SINAVA GİRİYORSUN KARDEŞ BİZİM KURSUNKİDE SCOTER "0" YENİ GICIR GICIR BİŞE ZATEN
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    cbr 125
    arkadaşlar hadı hepımıze hayırlı ugurlu olsun sınavımızz su ılk yardımda bı soru vardı ya kopuklu oksuruk mıde yaralanmasındamı akcıger yaralanmasındamı gelır ben mıde dedım dogrumu acep
    ZAFERE KADAR DAİMA!!

Motosikleti
    Honda CG 125 2006.
    ben o soruya akciğer dedim(kitapta yok) , ama bazı sorular kesinlikle kitapta yok! devlet daha fazla sınav ücreti için tuzak kuruyor bence. hastaya iyi misin diye sorulmasinin sebebi diye ilk soru var, ben bilinci kontrol ediliyor diye cevapladım, ayrıca bu soruda kitapda yok arkadaşlar. birde iki doğru cevaplı soru vardı, iç kanamanın belirtisi, a) baş dönmesi b) bulantı-kusma, diğer cevaplarda doğru, ama doğrusu hangisi? işte tuzak sorular, sırf millet kalsın bir daha sınava girsinde devlet bütçesine 30 lira kişi başı katkı olsun diye kasıtlı yapıyorlar

Alıntı kirke adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar hadı hepımıze hayırlı ugurlu olsun sınavımızz su ılk yardımda bı soru vardı ya kopuklu oksuruk mıde yaralanmasındamı akcıger yaralanmasındamı gelır ben mıde dedım dogrumu acep
    http://www.aydinsari.com.tr/TestCevaplari.php

7. soruyu cevaplar orda, doğru cevap akciğer, maalesef yanlış cevap vermişsin

HyperXCrossfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    hepinize geçmiş olsun arkadaşlar bundan sonraki sınav ne zaman acaba?

Motosikleti
    cbr 125
    YA GORDUM CNM YA YANLIS YAPMISIZZ yıkıldım e hadı bakalım hayırlısı bundan sonrakı sınav 7 temmuzda arkadaşlar..

ben o soruya akciğer dedim(kitapta yok) , ama bazı sorular kesinlikle kitapta yok! devlet daha fazla sınav ücreti için tuzak kuruyor bence. hastaya iyi misin diye sorulmasinin sebebi diye ilk soru var, ben bilinci kontrol ediliyor diye cevapladım, ayrıca bu soruda kitapda yok arkadaşlar. birde iki doğru cevaplı soru vardı, iç kanamanın belirtisi, a) baş dönmesi b) bulantı-kusma, diğer cevaplarda doğru, ama doğrusu hangisi? işte tuzak sorular, sırf millet kalsın bir daha sınava girsinde devlet bütçesine 30 lira kişi başı katkı olsun diye kasıtlı yapıyorlar

http://www.aydinsari.com.tr/TestCevaplari.php

7. soruyu cevaplar orda, doğru cevap akciğer, maalesef yanlış cevap vermişsin
    ya evet o ılk soru neydı ole yaa ama sen dogru yapmıssın cnm benım kagıtlarım eksık cıktı ya stresten yanlıs yaptım ılk yardımı sona bırakmıstım ben solugunu kontrol edıyo dedım ona ama senın kı dogru hayatımda bole bı soru gormedım ben el ınsaf dedım ya o soruya baktım ztn once dedım dakka 1 yanlıs bir senın dedıgın dıer soruyuda hatırlamıyorum ama evet sıkların dogru olması sımdı dıkkattımı cektı ee hadı kazanırız ınsallah..bıde trafıkte sey vardı asgarı hızı soruyodu galba nerdeydı o yanı otobanımı yerlesım yerı dısınımı soruyodu ben 70 yaptım?
    ZAFERE KADAR DAİMA!!

Motosikleti
    Honda CG 125 2006.
    evet motosikletler için azami hız 70. doğru cevap.

Motosikleti
    cbr 125
    hehe 1 dogrum var ya eskıden 1 gun sonra bellı oluomus ccook eskıden sımdı 2 ve 7 mayıs arasında bellı olucakmıs sınav sonucları kım beklııcek sımdı okdar
    ZAFERE KADAR DAİMA!!

Motosikleti
    Honda CG 125 2006.
    soluğu kontrol ediliyor da olabilir, çünkü kitapta yazana göre hastanın soluk yoluna yabancı cisim girmiş olabilir, dili arkaya kaymış olabilir, bunu anlamak için konuşturulur, konuşabiliyorsa sorun yok. ben bunuda da düşündüm ama bilinci yerinde olmayan konuşamaz değil mi?

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)