21 nisan ehliyet sınavı. yorumlar
Reklamlar
-
ama bılmıorum hıc bıyerde gormedıgım bır soruydu afalladım yanı bunları sormak ıcın bı yer yokmudur ya?
ya bıde arkadaslar farkettınızmı y kıtapcıklar beyaz kagıda z ler saman kagıdına basılmıstı bana da saman geldı onlar kesılmemıs ayrılmamıss bırbırınden ztn sevmem saman kagıdını dengesız bıseydı ya..
Reklamlar
-
Super Moderator
kirke adlı üyeden alıntı
ama bılmıorum hıc bıyerde gormedıgım bır soruydu afalladım yanı bunları sormak ıcın bı yer yokmudur ya?
Sürücü kursundaki ilkyardım öğretmeni vardır en kolay kaynak.
-
aa cok dogru solemıssın ya valla hıc aklıma gelmemıstı gıdıp sormakk aa ben arıyım hemen kadını
-
soru kitapçığı gazete kağıdından, ayrıca soru kitapçığını yırtmak sınavı geçersiz sayıyormuş, sayfalı hale getirmekte öyle midir?
bu arada okulun önü motor tarlası gibiydi, tek japon motoru bendeydi, acıdım onlara. Sınavdan çıkışta adamın biri gitti ford focusun önüne geçerken ford buna çarptı, mondial motorun halini çok merak edip baktım, gövde bi yerde motor bi yerde inanamıyorum ya motor gövdeden ayrılırmı? honda yı 6. kattan attılar sinyali bile kırılmadı be
adam sınava girmiş birde, bu magandalar yüzünden, hep polis motosiklet operasyonu yapıyor
-
bende sınava girdim Z kitapcığında 32. soruyu hatırlayan varmı.
şeritin tanımını gibi bişi soruyodu ben C şıkkını işaretledim başkada bişey hatırlamıyorum
-
doğru şık evet. tebrikler bende d yi işaretledim kesin doğrudur heralde, galiba
-
ben butun sorulardan girdim ama 20 dk icinde bitti, gercekten bayagi basitti ama yine iclerinde en zoru motor bolumu idi
bizim ilkokulda da 45 dk dolmadan kimseyi cikarmadilar.
bende anlamadim bizim okulun onude motor festivali varmis gibi idi.
-
abi şimdi D mi C mi annamdım
-
ya o aracların gıttıgı yol serıt olucak tı ama yanlıs hatırlamıyosam c olucak bızde herkes bıtırınce cıktı sadece motordan gırenler 5 dakıkada cıktı bazı okullarda sınav gırıs belgelerını almamıslar onların sınavı gecersız sayılcakmıs kımse naptını bılomıyor yaa yoldan gecen adamı alıp oturtmuslar nerdeyse masa basına...benım kıtapcıgım eksık geldıde allahtan bı gorevlı cook yardımcı oldu..
-
sonunda bitti ya önemli olan bu .hepinize geçmiş olsun
-
bıde tutturamak var sonunda frog kardesss ole olursa ben bıtırcem bu ısı
-
bişi olmaz temmuzda birlikte gireriz
-
gireriz valla bıde su sonuclar acıklansa ben senle yıne gırerımmm
-
millet artık kötü gözle bakıo motosikleti ehliyetsiz kullandığım için
bende temmuzdaki sınava giriyim bari dedim
-
iyi yapmıssın canım hadı ben kaçar yoruldum ya sabahın korunde kalktım gelısmelerı takıp edıorum burdakıı gorusuruzz
-
biraz kişisel bir muhabbet oldu ama arkadaşlar artık kusra bakmaz
neyse kirke ii geceler
-
merhaba,
ben 2 saat önce çıkmama rağmen arkadaşlar allahın dağındaki okulu bulmak bir yana 15 dakka geç kaldığım için alınmadım.Zira yasak olmasına rağmen 15 dakka içinde herkezi çıkarmışlar dışarı.Müdürle konuştum adinin teki.
Okulun kapısı bile yok bi zahmet edip giriş şurdan die yazmamışlar.5 DAKKADA ÖLE KAYBEDİOSUN.
hadi beni bırakın 5 dakka geç geleni bile sokmamış adiler aynı okulda sınava girecekler le doldu kurs bugün alınmamışlar ve okul dağ başında resmen ayrıca yolda tanımadıım bi kızı aynı okulu sorarken arabama aldım ağlamak üzere idi 1,5 saattir dolaşıormuş bulmak için...
rezalet temmuza kaldım ama adilik bu ya öss diil ya bu 2o soru çözcem gerzek olsan yaparsın testlerde ortalamam 1oo ...hale bak bekle de bekle
Ehliyetsiz binicem karar verdim temmuza dek
[B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]
-
bonnie&clide adlı üyeden alıntı
Ehliyetsiz binicem karar verdim temmuza dek
Beyefendi pek fena gülecek size
-
necropolis adlı üyeden alıntı
Beyefendi pek fena gülecek size
O ısrar edio zaten öle bin die,biliyorsun daha öncede anlatmıştım ..Eh yapıcak bişi kalmadı motor kapıda beklio ama gece 12 den sonra mecburen onada razıyım .Zaten bolca alıştırma yapmam gerek .Artçı olarak giderim koca bi alanda çalışma yaparım en olmadı hala vitesleri karıştırıyorum zaten
[B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]
-
sınav sorularını ne zmn acıklıcaklar bu konuda bılgısı olan warmı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)