Motorumun selesinin derisi yırtıldı ne yapcam LÜTFEN yardım
Reklamlar
-
Şimdi olay şundan ibaret arkadaşlar.Ben normal her hangi bir mahalle arasından geze geze gidiyordum sonra aşşağıdanda 3 5 lavuk geliyorlardı içlerinden biri tip tip bakdı tam ben o gruba yaklaşırken o tip tip bakan kişi bıçağını çıkardı ve bacağııma sokacakdı bacağımı çekmemle seleye girdi ve ben o anki korku ile gaza basıp gittim.
şimdi yeni deri nasıl olur takarlarmı motorum honda today yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum
Reklamlar
-
Çok geçmiş olsun arkadaşım; verilmiş sadakan varmış.
Ne iğrenç bir şehir oldu burası anlamak imkansız.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
Öyle abi büyükler sağolsun! herşey güzelde okda şimdi sele ne olcak:( yeni deri takarlarmı orası önemli
-
sorun değil, takma kafana
keeway sl150 topiğine bir göz at.
son mesajlarda deri parçalar, çantalar üreten istanbuldaki bir ustadan bahsediyorlardı.site adresi falan da verilmişti.git oraya yaptırt seleni paşa paşa
hatta yaptırmışken istediğin değişikliği de yaptırtabilirsin çünkü usta bu tip işler yapan biri sanırım.
hadi sana kolay gelsin...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
peki abi hondanın kendi yerinde servisde yokmudur ?
-
Vardır olmaz olurmu.....Ama biraz daha tuzlu kaçar...Yaptırmak daha hesaplı bence....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
sorun değil alp abi para siz rahat olun inşallah vardır bakalım;) yeterki
olsunda
-
Yakınında bi oto döşemecisi varsada olur.Bu arkadaşlar baya becerikli oluyor.
Bi dahakine başına böyle bişey gelirse direk polise git ve şikayet et.Hiçbişey yapmasalar bile o mahallenin tehlikeli olduğunu anlarlar.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
honda kılıfını vermez komple selenin yenisini alırsın sanırım döşemeci en iyisi
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
çok geçmiş olsun ahh şu şerefsizler....................
-
Bir döşemeciden alacağınız sunii deri 3-5 ytl yi geçmez,1-2 liralık yapıştırıcıda aldınızmı beğendiğiniz renk ve cinste sele sahibi olursunuz.
Eskisini sökmeden yenisini üzerine rahatlıkla yapıştırınız.
Bu başlık size fikir verebilir.
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...yapiyoruz.html
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
Olay şaka gibi ya sonra da toplum silahlardan arınsın diye bas bas haberlerde bağırıyolar. Silahtan arındırıcanda nolucak, adam durup dururken bıçak sallıyor. Böyle haberleri okuyunca ruhsatlı bi tabancaya daha çok yaklaşıyorum.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
-
yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum sağolun ama bana orjinal lazım ya şimdi abi orjinalliğini bozmak istemiyorum. ama doğru bencede komple seleyi satarlar
-
Git dosemeciye 20 ytl maliyet ile yenisini doset aynisi var piyasada.Yanliz ben sok oldum okudugum seye sen adama baktin diye adam sana bicak cekiyor.Bu nasil bir cesaret ben anlayamadim acikcasi.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Aslında bende öyle düşünüyorum bakalım;)
-
gecmiş olsun kardeş sana bir yer tarif edeyim insallah yardımcı olurlar. gerceği motosiklet aksesuarları yapıyorlar ama kesin sana yardımcı olurlar.
www.motosay.com burdan ulaşabilirsin. bir uğra derim sana.uğramadan baska yerlere göz atmaya gerek kalmayacaktır. işlerinde çok profesyoneller... saygılarımla...1474
-
ohaaa diyorum,o. "bıla bıla" ç. larına bak hele yaww... vay şerefsiz,dostum hangi semt orası. işin cıvığı çıktı artık. M.ağar gelirse 15 gunde sokaklar tekrar bizim olur diyor ,,hadi bakalım inşşalh. çok geçmiş olsun tekrar
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
ok abi motosaya bakacağım bakıyorumda gerçekden güzel işte vakit bulsam gidicem sorcam servise okul filan yazılılar gidemiyorum bi türlü.valla bura sizin bildiğiniz gibi değil(Pndik) artık memleketin çivisi çıktı
-
mevlut kardeş yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
dediğin gibi çivisi çıkmış bir defa bu şehrin bir erkek cıkıptı o çiviği yerine caksa onuda biz görmeyiz herhalde
-
sağ kalırsak görürüz inşallah haha
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)