Mondial MCT 250 MuCiT
Mondial MCT 250 MuCiT
o en baştakiler sadece model kodları bence. hepsinde 125cc scooter motorları var sadece kasa grenajları değişik oldugu için fiyata göre motor var demişler sallamışlar yani. mesela kanuni'nin trex 150 motosikleti var. benim rokko'yla yanyana gidiyoruz ama görünüş farkı oldugu için fiyatı da farklı oluyor.
Khutuck çok iyi sallamışsın hakkatende
Bu arada YBR "Yamaha Brillant(yada brilliant öyle bişi) Rider" kısaltmasıymış.
Benim motor neyın kısaltması bılen var mı
RX
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
Ben de benim motorun kısaltmasını merak ediyorum.Honda SES Dylan 150'deki SES ne oluyor?Bilen var mı?
MONDIAL 125 ZN için
alperiz, proximaa we akınerk nickli ark.lardan cwp beklioorum...ben de merak ettim...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Güzel yazmışım.
cbr: city bike racing
ybr: yamaha brilliant ride
rr: racing replica
mt: maksimum tork
x: cross
srad: suzuki ram air direct
cbf: city bike fun
dr: dirt ready / daily rider
gt: gran turismo
gs: Gelände/Strasse (arazi/cadde)
ilk aklima gelenler..
Wildgoose Rider - Transalp 650
1100 XX açıklamasını bilen babayiğit var mı ?
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
devam..
s: sport
ss: supersport
rt: rally touring
st: sport touring
t: touring
z: alfabenin son harfi olmasi sebebiyle kawasaki bunu kategorisindeki en guclu (en son) motor oldugunu belirtmek icin kullaniyor
Wildgoose Rider - Transalp 650
way mandalin ne kadar modeli varmış behh firmanın uydurması hepsi
XX,adını sen koy demek istemiş sanırım,ister touring ister racing
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
hondanın cbr ibaresi 1992 yılında cbr900rr da kullanılmış ve honda tarafından cobra kelimesinin kısaltılmışı olarak açıklanmıştır.bizimde yaşımız bunu hatırlayacak kadar eskidir.(42 yaş .sayın moderatörümüz ELİNT in dikkatine. sevgi ve saygılarımla .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)