Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

motoru önemsemeyen bi otomobil sürücüsü daha :(

REKLAM ALANI
    fromalanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS 150
    az once bi sigara almaya gitmistim konyaaltı caddesindeki bu kazayı gordum cocuk motoru daha yeni almıs sıfır motor plakası falan yoktu sanırım cocuk motoruyla gıderken karsı serıtten gelen arac surucusu bırden onune kırıp karsıya gecmek ıstemıs ve cocuk arabanın on camurluguna carpmıs cocuun dırseklerı falan kanıyordu moral sıfır oldu oyle gorunce cocukta zaten kazanın sokunda hala titriyordu bu nereye kadar gidicek yokmu hic bizi goren ve onemseyen otomobil soforleri bu trafikte :(

motor kanuni popcorn

arabada audi
    ''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
    AB RH (+)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    ehliyet, plaka yoksa istedigin kadar hakli ol. kafadan kaybettin demektir. bir de simdi karakoldu mahkemeydi ugrasir durur zavalli.
    cocukta bisey yoktur insallah?
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

fromalanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS 150
    ehliyeti bilmiyorumda plakası yoktu sanırım bayıden bugun teslım almıs motoru cocukta bı kac sıyrık dısında ciddi bisey goremedim ama moral sıfırdı ve şoktaydı
    ''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
    AB RH (+)

matraks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni HUSSAR
    abi gercekten cok kotu bişey,yazık yanı daha yepyeni motor kim bilir ne heveslerle almıstır cocuk
    [b]Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
    Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
    Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
    Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. [/b]

murat_by - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbx250 twister
    hem çocuk yandı hemde bayii yandı bunlar bir kenara o çocuk birdaha motora binecekmi acaba
    murat_by

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    inanın bana arabalar sanki bizde abs var gibi davranıyor bazen geldiğimi göre göre önüme atlıyolar
    ERASER WİLL COME BACK

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İlgi alanları
    Nasıl olsa duracaktır o motor dıyor hatta bisiklet diye gorenler var
    Motorize07.com Antalya Team

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Arakadşlar işte ne kadar güzel kullanırsak kullanalım böyle herifin biri gelip çarpabiliyor. O yüzden tam kuşam, ehliyet ruhsat sigorta mutlaka olmalı. geçmiş olsun kaza yapan arkadaşımıza.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

poseidon_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial mt 125
    arkadaşımıza çok çok geçmiş olsun burası türkiye ne kadar dikkatli olursan ol böyle denyolar fazlaca mevcut ülkemizde
    0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta

Motosikleti
    1000RR06
    Biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım bizi fark edemiyorlar.Herşeyden önemlisi temkinli ve dikkatli olmalıyız otomobil sürücülerine dikkat etmeliyiz onları bizi warlık yerine koymayan insacık olarak görüp bir an önce geçip gitmeliyiz

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İlgi alanları
    ben hep derım trafikte en ıyı sofor hem motor kullanan hemde araba cuku ıkısınıde kullanan ıkısınıde tanımıs olur.
    Motorize07.com Antalya Team

virginbitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni tiger
    geçmiş olsun genç kardeşimize

motorsikletprensi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Zx6R - Tvs Apache
    abi sadece arabalar motorları önemsemese içim yanmayacak bazen yayalar bile önemsemiyor işte ben ilk kazamı bunun yüzünden yaptım çocuk beni görüyor salına salına karşıdan karşıya geçiyor ben herhalde hızlanır dedim çocuk ne hızlanması iğce yaklaştım ben dedim çarpıcam şimdi panikledim frene asıldım çocukta ben fren attıktan sonra ne kadar hızlanırsa hızlansın faydası olmadı ben o refleksle önede basınca kendimi yerde buldum kask falan hiç bir şey yoktu sadece kot pantolan vardı kot pantolan olamasa bacağım mahfolacaktı sonra ben 5-6metre sürüklendim motorla beraber hemen kalktım çocuk suratıma bakıyor bacağımın üstüne basamıyordum bassam çocuğu yakalayıp dövecektimm ama bana bir şey olmadı yani sadece arabalar değil yayalarda bizi önemsemiyor

Alıntı motorsikletprensi adlı üyeden alıntı
    abi sadece arabalar motorları önemsemese içim yanmayacak bazen yayalar bile önemsemiyor işte ben ilk kazamı bunun yüzünden yaptım çocuk beni görüyor salına salına karşıdan karşıya geçiyor ben herhalde hızlanır dedim çocuk ne hızlanması iğce yaklaştım ben dedim çarpıcam şimdi panikledim frene asıldım çocukta ben fren attıktan sonra ne kadar hızlanırsa hızlansın faydası olmadı ben o refleksle önede basınca kendimi yerde buldum kask falan hiç bir şey yoktu sadece kot pantolan vardı kot pantolan olamasa bacağım mahfolacaktı sonra ben 5-6metre sürüklendim motorla beraber hemen kalktım çocuk suratıma bakıyor bacağımın üstüne basamıyordum bassam çocuğu yakalayıp dövecektimm ama bana bir şey olmadı yani sadece arabalar değil yayalarda bizi önemsemiyor
    geçmiş olsun ama bu sana iyi ders olmuştur, artık kaskını takar ve frenini daha önce sıkmaya başlarsın. yayalara özelliklede yaşlılara ve çocuklara karşı çokj dikkatli olunmalı...

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    abi war ya bunların bıkac tanesını sallandırcan ıstanbulda bak bı daha bizi görmezden gelen oluyomu.LANET OLSUN yaa.ne sanıyo bunlar motorları. ilahi bi gucle 1 -2 metrede durabılcegımızı mı sanıyolar. bıktım artık bu ınsanlardan.artık bende trfık sorunu olmayan uygar ınsanların ıcınde motor kullanmak ıstıyom. mesela LOS ANGELES: hayalım

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Geçmiş olsun genç arkadaşımıza, bu arada yayalarda az değil yani! Araba gördüklerinde kaçışıyorlar motor görünce hiç tınlamıyorlar. Bir gün alıcam birisini zaten ön tarafa gideceğiz birlikte bakalım ondan sonrada aynı umursamaz tavırlar içerisinde dolanabilecek mi ortalıkta!!!
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Alıntı _Si_BeMoL_ adlı üyeden alıntı
    artık bende trfık sorunu olmayan uygar ınsanların ıcınde motor kullanmak ıstıyom. mesela LOS ANGELES: hayalım
    Spider man e bile arkadan çarptılar olm ne medeniyeti sen onun kadar sebze meyve yiyiyor musunda öyle zıplayacaksın ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    walla dogru metal kardes. oyle bı kahramana bıle carptılarsa bız ne hale gelırız bu memlekette.ama en ıyı cozum sallandırmak.

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Valla yazık, geçmiş olsun. Ama ben şunu söylemek istiyorum; tamam artık hepimiz biliyoruz arabalar ve yayalar bizi görmüyor veya önemsemiyor. Bunu değiştirmek çok zor şu an, o zaman ne yapmalıyız biraz yorucu ve sıkıcı olsada bizi görmediklerini kabul ederek en ufak bi şüphede bile yavaşlamalı durmalı yol vermeliyiz. Yapacak başka çare yok ne yapalım, bırakın onlar gitsin siz biraz frenleyin, yavaşlayın yol verin. Birşey kaybetmeyiz inanın...
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

doominsert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hayabusa olacak....
    ben sekiden motorda sopa bulunduruyordum yamuk yapana girişiyordum olay budur nasıl olsa yakalaya mıyorlar
    sanki yakalasa ne olacak yine dayak yiycek kısır dögü işte

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler