Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

motoru önemsemeyen bi otomobil sürücüsü daha :(

REKLAM ALANI
    Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Of ya böyle dikkatsiz şoförlere ehliyeti nasıl veriyorlar çok merak ediyorum! Nasıl araba kullanmaktır o öyle! Audi alması dağdan inmeliğini etkilememiş demekki. Of ya deli oluyorum böyle şeyleri gördükçe.
    ...Oytun...
    ..Ainador..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ohyeah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 650 GS DAKAR
    Alıntı doominsert adlı üyeden alıntı
    ben sekiden motorda sopa bulunduruyordum yamuk yapana girişiyordum olay budur nasıl olsa yakalaya mıyorlar
    sanki yakalasa ne olacak yine dayak yiycek kısır dögü işte
    abi sopayı motorun neresinde tasıyon yaw?
    Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
    M.Kemal ATATÜRK

Romans504 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GSX-R 750
    _Si_BeMoL_ kardeş bende sana katılıyorum hemen gidip birer tane LOS ANGELES alalım onlar daha güvenli yol tutuşları daha iyi diyorlar

Romans504 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GSX-R 750
    Arkadaşlar üzülerek söylemek istiyorum ne yaparsak yapalım her zaman için suçlu motosiklet kullanandır diyorlar. Onların ve motor kullanmayanların gözünde bizim ne kadar iyi bi şöför oldugumuzu bilseler bile yine durum bundan ibaretttir.

TheFantasy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İlk Motor kazam ,Carrefour kozyatağınının bahçesindeyim eve gidicem yıl 2000, Yol kesik kesik labirent gibi ben yola çıktım 50 ile gelen taksi bana sağ tarafımda bana vurdu ,ama o çok süratli geliyordu ve durmadı beni görmesine karşın .. Taksinin camındaydım motor ( honda-active ) yerde etrafa toplanan insanlar ın sesi geliyordu kulağıma ,yazık daha gençmiş ,motoru kaldıralmm ..neyseki motor zaten eskiydi ,zavallı motor yan yatmış kan kaybeden insan gibi benzini akıyordu .. Onu kaldırdılar sonra ben de taksiye baktım ,taksinin ön taraf parampaça ,taksideki kadın şöföre bağırıyor ,Adam benm üstüme geliyor bi kadın vardı sürekli göz yaşlarımı siliyordu.. orda tek seçeneğm vardı ''' Ehliyetimi çıkartı göstermek ve haklı olduğumu kanıtlamak '' ne acıdırki ehliyetim yoktu ve T.Polisi geldi bize baktı ,bana baktı taksiciye baktı ehliyetm olmadını biliyordu .. Bize sordu : Aranızda anlaşıyorsanız anlaşn yoksa benm başımın ehliyetsiz motor kullanmaktan belaya girceni ve büyük ceza kesiceni söyledi .. Taksizi benm için farketmez dedi uzatmıyalım dedi ..40 ytl ödedm o zamanın parasıyla taksiciye ,zaten o olaydan sonra ehliyet siz motora binmenin ne kadar yanlış olduğunu anladm .. Şimdi fırsatını buldum ,ve ehliyet kursuna yazıldm b yi a2 yi birlikte alıcamm .. Agustos ve Ekim aylarında sınavları var.. Umarım Alanyada kaza geçiren arkadaşn ehliyeti vardır .. !en azından Arabanın sahibi hatasını anlar ve çocuğn masraflarını karşılar.. !

kartalkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA TİTAN 125
    ben iki tekerli taşıtlar için ayrı bir şerit isterdim.
    ne güzel olurdu.

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    oyle bı ıstek turkıyede gerceklesmez hocam.yapılsa bıle 4 tekerler orayıda ısgal eder.nası emnıyet serıdını ısgal ettıklerı gıbı.bı yerlerde daha yazmıstım.hayalım durumum uygun olursa LOS ANGELES'a motorumla gıtmek ve orda motor surmek.ordakı yolları ve trafıgı gordum.bı ıstek var ıcımde oraa gıtmek ıcın.

ozgur_zrolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun 250 elegance
    hüseyin abi sen kazanın birine denk gelmişsin ben her gün görüyom bir tane kaza.24 saatin neredeyse 5 6 saat motor üzerinde birisi olarak 2005 te ocak ve haziran aylarıda kaza geçirdim.biraz dikkatli kullanmasam günlük üç defa çarpılmam gerekir.
    MT Motorize07 Antalya Grubu

enginem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya 150T1
    Arkadaşlar böyle şeyler söylemeyin yaw,ilk defa bi motor alıyorum bütün cesaretim kırılıyor valla

ozgur_zrolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun 250 elegance
    bu işin kötü tarafı ya motora binmek bir sanattır.
    MT Motorize07 Antalya Grubu

ossuruktan_teyyare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    Alıntı motorsikletprensi adlı üyeden alıntı
    ben ilk kazamı bunun yüzünden yaptım çocuk beni görüyor salına salına karşıdan karşıya geçiyor ben herhalde hızlanır dedim çocuk ne hızlanması iğce yaklaştım ben dedim çarpıcam şimdi panikledim frene asıldım çocukta ben fren attıktan sonra ne kadar hızlanırsa hızlansın faydası olmadı ben o refleksle önede basınca kendimi yerde buldum kask falan hiç bir şey yoktu sadece kot pantolan vardı kot pantolan olamasa bacağım mahfolacaktı sonra ben 5-6metre sürüklendim motorla beraber hemen kalktım çocuk suratıma bakıyor bacağımın üstüne basamıyordum bassam çocuğu yakalayıp dövecektimm
    Neredeyse anlatığının aynını ben de yaşadım. Sadece senin kadar sürüklenmedim. Çok yavaşlamıştım, olduğumuz yere yattık/çöktük motorla birlikte. Benimde İlk vukuatım idi, ve acayip moral bozmuştu. Haa, kaskım vardı benim
    Her zaman \"yerçekimi\" kazanır.

motoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL650V Transalp
    Aslında kabul etmeliyizki ne kadar yırtınsakta bizi görmüyorlar görenlerin bir bölümüde neyi ispatlamaya çalışıyorlarsa yarışa kalkışkıyorlar kendilerine bişeyler ispatlamaya çalışıyorlar herhalde kafes kuşu olmanın ezikliği olsa gerek.
    dün gece artçım ve ben eve gidiyoruz mahalle arası yoldayım sola döneceğim sinyalimi verirken arkama baktım baya geride farları gördüm döneceğim yere yaklaştığım anda aynaya bir daha baktımki solumda ışık gördüm o sırda sağ tarafımdada ışık gördüm ve soldaki araba sağa geçti sandım ama iç güdüsel olarak sola dönmek yerine frene asıldım durduğum anda sağımda ve solumda içi zibidi dolu 2 araba ok gibigeçti düşünsenize araba nasılsa sağa geçti bende döneyim desem akşam piyangosu gözümü hastenede açacağım şansım varsa.
    Lanet olsun böyle insanlara ve yeni ehliyet almış çocuklarına araba veren babalara

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    arkadaşlar hepimiz hem yaya hem araç sürücüsü olduk. yaya olduğunda değil trafiğin dünyanın senin istediğin şekilde olmasını istiyorsun. bir şoför olarak akşama kadar araba sürdüğüm için motor süren arkadaşlara elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. yoğun trafikte slalom yapan bir motorcu kardeşimede diyecek laf bulamıyorum. şuna inanınki motorun türkiye trafiğinde yeri yok ve olamaz. nedeni ise kural diye birşeyin tanınmaması ve dengesiz araç sürüş sistemimiz. o kadar kötü araç kullanıyoruzki değil motor kendi arabanızla bile ölüme ve kazaya her an yakınız. kurallara uyan bayanlarda dışlanıyor ve horlanıyor bildiğiniz üzere. bizim ön tamponumuz kafamızdır. kask takalım. sevgilerimle
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

otoyollarda da dikkatli olal1m beyler seridi ortalayal1m.biraz kenara kaciyim de yan1mdan gecs1n ded1g1n1z anda yolun kenar1ndaki bariyerlerle araba aras1nda s1k1s1p kal1yorsunuz. seridi ortalay1n sizi gecicek arac diger seritten sollas1n sizin seridinzden degil.

ve sehir icinde minibüslerin ani duruslar1na dikkat

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler