o zaman titanic aklıza gelsin ölümü göze alıp soğuk suda sırf aşkı kurtulsun diye onu kurtarıp ölen aşık
arkadaş gerçek aşkı anlatmak istemiş bence
o zaman titanic aklıza gelsin ölümü göze alıp soğuk suda sırf aşkı kurtulsun diye onu kurtarıp ölen aşık
arkadaş gerçek aşkı anlatmak istemiş bence
ERASER WİLL COME BACK
birzamanlar sevdigim insan geldi aklıma
çok duyğusal bir yazı vede anlamlı :((((((
++1matraks adlı üyeden alıntı
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
abi aşk bu işte her zaman sonunda acı varrrrrr!
HİZMET İÇİN VARIZ
[email]yuksel_1974@hotmail.com[/email]
güseldi, eyyy aşk nelere kaadir sin
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
beyler yaptığım araştırmadan çıkan sonuç
olay 30/02/1964 te istanbul ankara yolunda olmuş gazete kupürü var internette arayın bulursunuz :D
yani olay gerçekmiş
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
ben bu forumda ne zaman böyle duygusal birşey okusam önce duygulanıyorum sonra yorumları okumaya bir başlıyorumki yok bu böyle olurmu yok şu şöyle olurmu hemen bilimsel araştırmalara giriyosunuz arkadaşlar yaw bırakında agız tadıyla biraz duygulanalım bırakın böyle bilimsel açıklamaları sonuçta bu bir hikaye dogru veya uydurma sonuçta bir hikaye bırakında anlatılmak isteneni yorumlayalım
murat_by
artı oLarak bu konuşmaLarın geçtiğini , çocuğun frenLerinin tutmadığını anLadığını nerden biLiyorLar ki gerçek oLmasına imkan yok ama gerçekten güzeL bi hikaye payLaştığın için saoL..cruiserer adlı üyeden alıntı
arkadaşlar gerçeklik konusunda sanırım gerçek ve olay avustralya da geçiyor. Kask değişimi doğru , frenlerin tutmadığı sigorta experi tarfaından ortaya çıkarılmış. (neden exper kontrol etmiş nasıl anlamış bende bilmiyorum)
Aşık olmak herhalde sevdiğinizi kendinizden çok sevmek gibi bir şey olmalı . Bende öyle hissediyorum zaten
bu konuşmaların nasıl geçtigini anlamak çok kolay motorda 2 kişi varmış sadece 1 tanesi ölmüş yani hayatta kalan anlatmıştır bu kadar basit yaw tabi olay gerçekten olmuşmu olmamışmı bilmiyorum
murat_by
Başlığı aslında ben Yanlış açmışım. Bu kadar yalan olur desem başlıkta yorumlar nasıl olurdu acaba herkes bu sefer de ortadaki aşkı tartişırdı
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Şimdi gerçektir gerçek deildir olayını bırakalım arkadaşlar yorumlarınızı okurken gülme tuttu affedersiniz ama , şimdi işin özü bu yazılarda ana fikirdir içerikle çarpar ama bazısında göze çarpar bazısında kulağa çarpar bazılarındada başka bir yerde ışık yanar. Adam diyorki kask takmassanız sevgiliniz yaşar ..)) Hayır hayır motorsiklete binen herkes sıksada sinir etsede kask taksın ..Benim için takmayın genç arkadaşlara örnek olmak için sokaklarda varolmak için..
allah rahmet etsinde...Durmayı düşünmemiş mi bu vatandaş vites küçültme yatırma falan ... kask değiştir daha zor olmalı...Hadi canım diyorum...
Ne kadar hüzünlü bir aşk hikayesi. 10 yıllık sağlam hort
Kim hortlattı derken Mengu16 çıktı :D
Yanında kan damlayan gül gif'li avatar'la şahane olan bir hikaye
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)