Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni motor kullanıcısı için kask ve mont önerisi

REKLAM ALANI
    SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    selamlar ben yeni bir motor kullanıcısıyım , ehliyetimi mayıs ayında alacam inşallah , bir kaç gün sonra yamaha ybr 125 almayı planlıyorum.Motoru alırken kask , mont ve diğer koruyucu malzemeleri almayıda düşünüyorum.Sormak istediğim kask ve montlar çok çeşitli , ucuz veya pahalı , nasıl bir şey almalıyım.Şimdilik 100 ytl lik bir kask yeter mi bana , 1-2 sene sonra daha büyük hacimli bir motor aldığımda daha iyi bir kask alabileceğimi düşünüyorum.Ya da pahalı bir kask alıp hep onu mu kullanmalıyım.Teşekkürler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    mont olarak başta hesaplıya kaçabilirsin ama sakın kaskta ucuza kaçma, kaskta alabileceğinin en iyisini alman gerek, çinlileri düşünme bile
    kask yerine kafana tencere geçirsen daha koruyucu olur çünkü
    sana kask olarak uygun fiyatlı olarak ilk lazer lz6 ve nolan n 61-62, sonrasındaysa airoh veya cox gibi markaları öneririm.kalite olarak iyidirler ve nispeten makul fiyatlara bulabilirsin...
    mont olarak ise lbc nin montları çok çok hesaplı, ben kendim speed modelini kullanıyorum, tavsiye ederim
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Bu ve buna benzer bir çok başlığımız mevcut, öncelikle kendini tanıtman ve forumumuza göz gezdirmen daha yerinde ve mantıklı bi hareket olurdu..

O yüzden ben sana diyorum.. Sonrasın da unutma burası
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

rainboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S 200
    Hoşgeldin motorun ve koruyucu ekipmanların şimdiden hayırlı olsun.
    [FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda CBF 150
    hoşgeldin ben sana mont olarak revit kask olarakta nolan yada lazer öneriyorum ucuza kacmayı düşünme cünkü bu kıyafetler ölümle yasam arasındaki cok kısa bir çizgi bunu sakın unutma
    34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]

BESTAPO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 Vstrom
    Nolan N61 canavar gibi kasktır.Taksitle aldığın zaman hem başın ağrımaz hem kafan rahat eder

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    teşekkürler cevaplar için , kendimi tanıtmayı unuttum pardon , bunun için bir bölüm olduğunu yeni gördüm Ben Burak Ankara dan 23 yaşındayım . Peki bütün koruyucu ekipmanlar bana tam olarak kaça patlar , nolan ve lazeri duymuştum sanırım onlardan alacam.Mont konusundada tavsiyelerinize uyacam teşekkürler...

Motosikleti
    Dl-1000 Vstrom Midnight Blue, Kanuni Motorun 150
    Ankarada varmı bilmiyorum ama Hein-Gericke son derece kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler satıyor tavsiye ederim.Kaskta ise Airoh,Lazer,Grex gibi markalar kaliteli ve uygun fiyatlılar
    GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)