Yeni motor kullanıcısı için kask ve mont önerisi
Reklamlar
-
selamlar ben yeni bir motor kullanıcısıyım , ehliyetimi mayıs ayında alacam inşallah , bir kaç gün sonra yamaha ybr 125 almayı planlıyorum.Motoru alırken kask , mont ve diğer koruyucu malzemeleri almayıda düşünüyorum.Sormak istediğim kask ve montlar çok çeşitli , ucuz veya pahalı , nasıl bir şey almalıyım.Şimdilik 100 ytl lik bir kask yeter mi bana , 1-2 sene sonra daha büyük hacimli bir motor aldığımda daha iyi bir kask alabileceğimi düşünüyorum.Ya da pahalı bir kask alıp hep onu mu kullanmalıyım.Teşekkürler...
Reklamlar
-
mont olarak başta hesaplıya kaçabilirsin ama sakın kaskta ucuza kaçma, kaskta alabileceğinin en iyisini alman gerek, çinlileri düşünme bile
kask yerine kafana tencere geçirsen daha koruyucu olur çünkü
sana kask olarak uygun fiyatlı olarak ilk lazer lz6 ve nolan n 61-62, sonrasındaysa airoh veya cox gibi markaları öneririm.kalite olarak iyidirler ve nispeten makul fiyatlara bulabilirsin...
mont olarak ise lbc nin montları çok çok hesaplı, ben kendim speed modelini kullanıyorum, tavsiye ederim
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
Bu ve buna benzer bir çok başlığımız mevcut, öncelikle kendini tanıtman ve forumumuza göz gezdirmen daha yerinde ve mantıklı bi hareket olurdu..
O yüzden ben sana diyorum.. Sonrasın da unutma burası
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Hoşgeldin motorun ve koruyucu ekipmanların şimdiden hayırlı olsun.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoşgeldin ben sana mont olarak revit kask olarakta nolan yada lazer öneriyorum ucuza kacmayı düşünme cünkü bu kıyafetler ölümle yasam arasındaki cok kısa bir çizgi bunu sakın unutma
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
-
Nolan N61 canavar gibi kasktır.Taksitle aldığın zaman hem başın ağrımaz hem kafan rahat eder
-
teşekkürler cevaplar için , kendimi tanıtmayı unuttum pardon , bunun için bir bölüm olduğunu yeni gördüm Ben Burak Ankara dan 23 yaşındayım . Peki bütün koruyucu ekipmanlar bana tam olarak kaça patlar , nolan ve lazeri duymuştum sanırım onlardan alacam.Mont konusundada tavsiyelerinize uyacam teşekkürler...
-
Ankarada varmı bilmiyorum ama Hein-Gericke son derece kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler satıyor tavsiye ederim.Kaskta ise Airoh,Lazer,Grex gibi markalar kaliteli ve uygun fiyatlılar
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)