Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Kaziklaniyoruz

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ELINTciğim gecenin bu vaktinde,mubarek cuma gecesi içim sevgi doldu birden bire.
    abi senin sadece cuma gecesi bu sevgiyle doluyor. benim 7 gün 24 saat bu sevgi içimde var .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Biz aklı başında protestolar yapmazsak daha çok vergiler öderiz
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Dartmaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS-250 Simsiyahh...
    Temsilci firma yurtdışı normal satış fiyatı 30 euro olan bir ürünü en fazla 20 euroya alıyor (eğer alamıyorsa kendilerinde bi problem vardır işi bilmemek gibi) bu rakkamın üzerine gümrük taşıma gibi masrafları koyduğunuzda 27-28 euro eder (kabaca), %25 kar ile yaklaşık 35 euroya satabilir (+KDV tabi)
    Şimdi bu az fazla kabul edilebilir sınırlar içinde, zaten uğraşsak bize daha pahalıya gelir. Ancak adam aynı ürüne 50-60 euro gibi bir fiyat koyduğu zaman bu hiç şık olmuyor tabiki.
    Geçen sene burdaki fiyatı 170 euro olan kaskı italyadan 134 euroya, 200 euro olan montu 167 euroya almıştım, eğer yurt dışına çıkmıyor iseniz güzel alışveriş, yoksa getirtmek çok karlı olmuyor. Bu arada bu sene aynı ürünlerin Türkiye satış rakkamları kask 139 euro mont 180 euroya düşmüş durumda.
    Eskiden outdoor ekipmanları ülkemizde dışarıya göre çok pahalı idi, artık bazı özel ürünler dışında bu fark kalmadı gibi birşey, hatta bazıları ise daha ucuz. örnek vermek gerekirse avrupada yamaç paraşütü almaya kalkarsanız 2200-2500euro vermeniz lazım, burda ise 1600-2000euroya alabilirsiniz. adamların ihracat mevzuatları sayesinde yamaç paraşütlerini daha ucuza alabiliyoruz, hatta bir ara ordan buraya alışverişe geliyorlardı. Sonra ordaki satıclar huysuzluk edince gavura satış yapılmamamaya başlandı.
    Yani biraz işin yaygınlaşması ile biraz satıcıların tok gözlü olmaya başlaması ile (inş) bu fiyatlar normal seviyelere inecektir diye düşünüyorum.
    Think Darkside

Motosikleti
    piaggio x8 250 premium
    ben bilmem abi. kendimizi kazıklamaktan zevk alıyoruz. bundan sonra cooook dikkatli olucam

Motosikleti
    Buraya bir marka yazabilmem için mucize gerekli
    Arkadaşlar basit bi örnek vereyim 18milyara 2006 model 0 CBR600F alabilirmisiniz Türkiyede ?

Bizde vergiler falan var.Yerli üretici rekabet edebilsin diye ama yerli üretici yokAma beyaz eşyada üreticimiz var bakın heryerde TÜrk beyaz eşya üreticisi dışarıyada yayılmaya başladı.

tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    Alıntı parker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vergiyi de koysan bu kadar farketmez. ben siparisle ya da gittiğimde alacagm bundan sonra herseyimi. yuh diyebiliyorum ayıp yaw. millet boyle de ...... ki
    Bence de posta ile sipariş edin.. Bu fiyatlar çok ayıp.
    -t
    ---
    Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R

derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter
    bende yıllardır bu sızı nedir diyordum ??

konuyu açan arkadaş astronot olur, kendisi mir uzay istasyonunda ilk türk astronot olarak yıllarca görevini layıkı ile yerine getirerek memleketimizi başarı ile temsil etmiştir. bundan dolayı bu konular da biraz yabancılık çekmesi doğaldır. (konuyu açan arkadaşın hoşgörüsüne sığınarak yazdım)

2. olarak ne var kardeşim heryerde kazığı yerken iyi de motora gelince mi gözünüze battı. le havle

bu robocop giysisi denilen sadece korumalardan oluşan icadı kullananlardan yorum ve fiyat bilgisi rica ediyorum.

Alıntı ice300 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayır satıcı değilim, ama araştırma yapmadan alışveriş yapmıyorum. Kullandığım tüm ekipmanları (kask, mont, pantolon, eldiven) ülkemizde aldım. Ve hepsini yurtdışındaki fiyatlarına aldım. Ondan merak ettim. Ülkemizde kampanya çok az, ama dediğim gibi arz talep meselesi zamanla oluşacak.
    ya nasıl alabiliyorsun yurt dışındaki fiyata bi anlatsan ya birde.ben suzki gsx r 600 e baktım resmi sitesinde 8400 usd doları.yani 12 bin ytl felan.burda ise 23.500 ytl düşün ya yaşanmaz bu ülkede .benzin 3milyon olduğu bi ülkede yaşıyoz lanet olsun.haaaa delirecem sinirden şuanda

Ben bu motoru nasıl getirebilirim yazın yurtdışına çıkıcamda finlandiyaya ve başka yerlere.getirebilirmiyim.gümrük açısından felan diyorum yani sürerek gelsem diyorumda ama gümrük işi zor.ahh sorun olmasa ucakla gidecem kız arkadaşımla gelirken de motorumla otellerde kala kala gelsem 1 haftada rahat rahat ohhhh hem tatil hem 0 motor.ama mümkünmü .gümrük felan nedir.bilen varmı.

MERHABA ARKADAŞLAR!
    internet üzerinden alış veriş yapalım ve bu kurtlara rant sağlamayalım!
    size tavsiyem çeşitli sitelerden güvenli olarak alış veriş yapabilirsiniz,aksesuarlar ve giyim için tabi ki!
    ben şahsen öyle yapıyorum ve gayet memnunum ama bazen hayal kırıklığı da yaşanıyor ama olsunyine de işinizi görüyor

Alıntı paylasimciturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya nasıl alabiliyorsun yurt dışındaki fiyata bi anlatsan ya birde.ben suzki gsx r 600 e baktım resmi sitesinde 8400 usd doları.yani 12 bin ytl felan.burda ise 23.500 ytl düşün ya yaşanmaz bu ülkede .benzin 3milyon olduğu bi ülkede yaşıyoz lanet olsun.haaaa delirecem sinirden şuanda

Ben bu motoru nasıl getirebilirim yazın yurtdışına çıkıcamda finlandiyaya ve başka yerlere.getirebilirmiyim.gümrük açısından felan diyorum yani sürerek gelsem diyorumda ama gümrük işi zor.ahh sorun olmasa ucakla gidecem kız arkadaşımla gelirken de motorumla otellerde kala kala gelsem 1 haftada rahat rahat ohhhh hem tatil hem 0 motor.ama mümkünmü .gümrük felan nedir.bilen varmı.
    getirtemezsin arkadaşım
    öyle bişi yok iki gün önce araştırdım astarı yüzünden pahalıya geliyor ama sana bilgi vereyim
    eğer yurt dışıdan gelmiş ve de ikametini türkiyeye almış tanıdıgın biri varsa gusel!getirtirsin ama yoksa yaşşş!

3 gündür çinle konuşuyorum
    adam lap die yollayacak motorları ama gelmesi bişiy deil
    içeri sokması o kadar zor ki aklınız almaz
    parça parça getirseniz gift hesabı o da zor oluo shippingden içeri giriosunuz
    ama kendimiz için küçük aksesuar alımları gayet kolay ve uygun

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Bi yol varsa söyle o yoldan gidelim, her zaman olduğu gibi laf çok icraat yok..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

internet üzerinden alış verişi tavsiye ederim arkadaşım laf cok ıcraat da cok ben de
    sen de ole yaparsan farkı anlayabılırsın
    nerdeyse yarı fıyatına ıstedıgın hereseyı alabılırsın
    kazıklanma
    dısardan getırt ucuz olsun gonlun rahat olsun

yurt dışından gelmiş ikametini türkiyeye almış birisi koca motosikleti neyle getirtecek yav saçma.ancak bnm dediğim gibi olursa yapmayı düşünüyom koyacam parayı cebime hem tatil yapacam hem sıfı moto alacam.gümrük kaç para acaba.biliyormusun

Alıntı paylasimciturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yurt dışından gelmiş ikametini türkiyeye almış birisi koca motosikleti neyle getirtecek yav saçma.ancak bnm dediğim gibi olursa yapmayı düşünüyom koyacam parayı cebime hem tatil yapacam hem sıfı moto alacam.gümrük kaç para acaba.biliyormusun
    yurt dısından motor alıp motoru turkıyeye getırmek ıstıosan boyle o da en kolayı
    ama sen yurt dısında motorla gezmek ıstıosan orda neden motor alıosun kusura bakma anlamadım ben ama neyse
    yurt dısında motor kıralamak ıstıosan bu konu da bı bılgım yok

rainboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S 200
    Doğru bir konuda doğru yorumlar yapmışız. Ve untmuşuzki bu sadece motor ve motor ekipmanlarında değil. Gözlük dahil hemen her konuda aynı vergi oranlarını ve bu vergi oranlarını kullanan satıcıların kazıklarını görüyoruz.
    [FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

kozalak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600RR
    Alıntı Motorize_deli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar basit bi örnek vereyim 18milyara 2006 model 0 CBR600F alabilirmisiniz Türkiyede ?
    17450 sıfır 2007 model ee bide pazarlık payıda var .yanı alabılırsın
    Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.

Alıntı rainboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğru bir konuda doğru yorumlar yapmışız. Ve untmuşuzki bu sadece motor ve motor ekipmanlarında değil. Gözlük dahil hemen her konuda aynı vergi oranlarını ve bu vergi oranlarını kullanan satıcıların kazıklarını görüyoruz.
    burası turkıye we aslında bana sorarsanız dunyanın en pahalı ulkesı
    gecen gun baktım,ıngılterede kıcı kırık bı hyundai getz 6500pound ve yaklasık olarak 18000 ytl gıbı bısıy ama turkıyede cok daha pahalı ve sunu da soylerım kı kalıtelerı aynı deıl yanı ıngılteredekı getz ıle buradakı getz aynı deıl ve sonuc
    kazık her yerımız de!ne alırsak alalım heryerden ıcerdeyız
    global dunya da ınternet olukca ıstedıgınız herseyı cok ucuza alabılırsınız ve alın
    sıddetle tavsıye edıyorum
    ben alıyorum ve faydasını cok gordum ama tek cekım olması kotu oluotaksıt maksıt yok ama olsun her ay baska bısıy de alınır

600 lük r6 yı yurt dışından gümrük ten çıkarırken kaç para acaba gümrük çıkısı

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    kazık diz boyu arkadaşlar ben fuardan önce k.kartı 350 ytl ye aldığım alpinestars montu fuarda nakit 385'e sordum , amaç ne onuda anlamadım , az satıyım kazık satıyımmı? hiç satmayımmı? anlamış değilim...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

rainboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S 200
    Alıntı Bilooo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kazık diz boyu arkadaşlar ben fuardan önce k.kartı 350 ytl ye aldığım alpinestars montu fuarda nakit 385'e sordum , amaç ne onuda anlamadım , az satıyım kazık satıyımmı? hiç satmayımmı? anlamış değilim...
    Fuarı hepimiz sabırsızlıkla bekledik. Ve ne yazıkki beklentilerimizi karşılamadı koruma ve aksesuar anlamında. Bunu söylerken bütün firmalar aynıydı anlamını çıkarmayalım. Örnek için Moto-bot 129 dan 100 Ytl ye fuar indirimi yapmıştı. Ne yazıkki yetersiz sayıda firmada beklenen indirim vardı.
    [FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)