GT 650'm için eksoz, far, neon, jant reflektörü modifiyem (resimli ve videolu)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kafa nin degismesi cok degisik bi hava vermis onden gorunus icin..
keske reflektorler de mavi olsaymis daha guzel olacakmis.. bilmiyorum var mi mavisi ?
ellerine saglik. bayagi emek harcamisin gibi..
Shakulin
-
Far dışında gayet güzel olmuş... Ne kadar neon sevmesem de yakışmış diyebilirim... Göstergeler çok şık , bende istiyorum
shakulin
Var hatta ben sattım birkaç tane fuarda mavi reflektör... Elimde 1 tane kaldı sanırım , ama katılıyorum mavi veya beyaz reflektör olabilirmiş.
-
-
ben daha önce caddede 2 tane hayabusada görmüştüm sürekli beraber geziyolar onlarda hem neon hemde çakar vardı inanılmaz güzel duruyordu bu motordada çok güzel durmuş tebrikler
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
-
Kıvamında bir modifikasyon olmuş, tebrikler Aynalara ve plakalığa da bir el at derim ben...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
Teşekkürler arkadaşlar. Beğendiğinize sevindim
Shamyl plakalık ve aynalar içinde düşüncelerim var fakat vakit buldukça yavaş yavaş en uygun malzemelerle ve en önemlisi kendi elimle yapmaktan zevk alıyorum. İnşallah daha da iyi olacak...
-
kabaca ne kadar gitti hocam bu isler icin ?
Shakulin
-
shakulin, Eksoz 200 Euro fuar fiyatı, Acerbis kafa grenajı 210 ytl, İridyum bujinin çifti 40 Ytl, neon ışıklandırmalar 35 Ytl, Jant şeritleri 15 Ytl... Birde emek...
-
beyazpapagan adlı üyeden alıntı
shakulin, Eksoz 200 Euro fuar fiyatı, Acerbis kafa grenajı 210 ytl, İridyum bujinin çifti 40 Ytl, neon ışıklandırmalar 35 Ytl, Jant şeritleri 15 Ytl... Birde emek...
eyw abi saol..
gule gule kullan insallah..
Shakulin
-
eline sağlık çok güzel olmuş.
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
-
Kafa granajıda eskisinden çok daha iyi olmus ön çamurluğuda Bmw nin arka teker çamurukları var ufacık ondan koysan olur mu acaba?Birde kafa granajı nereden aldın yazar mısın özelden yada buradan belki bende alabilirim
-
Toqi, kafayı İzmir'den aldım Acerbis marka İstanbul'da Korlas'ta var sanırım... çamurluklar için ise planlarım var...
-
Bence jantları siyaha boyatırsan stickerler kendini daha iyi gösterir.
-
tam streetfighter olmus eline saglik
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
kafa grenajı her turlu naked bıke a oluomu
mesela er5 ?
ellerıne saglık ayrıca..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
Ellerine sağlık modifiyeye devam!
-
Teşekkürler arkadaşlar. Beğendiğinize sevindim
Shamyl plakalık ve aynalar içinde düşüncelerim var fakat vakit buldukça yavaş yavaş en uygun malzemelerle ve en önemlisi kendi elimle yapmaktan zevk alıyorum. İnşallah daha da iyi olacak...
cok gusel olmus elıne saglık da bu neon ısıkları nerden bulabılırız
aslında cok onemlı bısıy kendını bellı edıosun
trafıkte hem ılgı ceker hem de guven saglar bence
edınmek lasım
-
preatorian, bu ürünler genelde üniversal üretiliyor yani aşağıyukarı her motora uydurulur...
PRASTOS, bu ışıkları oto aksesuarcılarda bulabilirsin veya http://www.modacarstore.com/catalog/...&cat=85&page=1 internetten de alabilirsin.
-
saol dostum
bı de madem modıfıye yapıyorsun sana bısey daha sorayım
sımdı ben de mct 250 var bı tane ve bunun arka tekerlegını kalın yapmak ıstıyorum
bunun ıcınde arka takımın deısmesı lasım ama ben bunu bı demırcıde yaptırıp tekerlegı de alıp koysam bu sefer arka fren pedalını kampanaya nassıl uyduracam ya da dısk fren taktırabılır mıyım?cunku bayagı bı oynamayı dusunuyorum!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)