baktın hayabuso dan sıkıldın harley fatboy atarsın arkasından olur biter kım demiş yurdum insanına bu yaramaz sessız dıyeMeTaL adlı üyeden alıntı
baktın hayabuso dan sıkıldın harley fatboy atarsın arkasından olur biter kım demiş yurdum insanına bu yaramaz sessız dıyeMeTaL adlı üyeden alıntı
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
Demokrasi ve çareler olayı
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
ya surucusu bagırsa bıe yeter. huuuaaaaaaaa dıye bagıra bagıra gıder haspam. ama ne kadar dayanır gırtlak bılemeyız.
adamlar yakıt hücreli motorsiklet yapıyor ve derdimiz ses ve alkış arkadaslar bence bi devrim ve inanılmaz helal olsun ve adam o motoru yakıt hücreli yapabilmiş ona bide oyle bir ses yaparki mp3 playerına kaydedip evde dinlersiniz takmayın kafanıza teknolojide ilkler temel amaca hizmet eder gerisi zevkler doğrultusunda geliştirilir.
biz yapınca çıkacak sesi söyliyeyim dale don dale
bisiklete benziyo bu ya ,yakıt olayı güzel ama dahada gelişir işallah
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
milletin derdine bak yahu! Gürültü..MeTaL adlı üyeden alıntı
Havaya ateş etme komedisi de burdan mı geliyor acaba?
Ne kadar gürültü o kadar erkek mi??
Mezarlıktan geçerken ıslık çalma benzeri!
Yani birilerini rahatsız etmeden bi'şey yapamaz mı bu millet?
Hayret yaa!
sana katılıyorum sessiz motor ne işe yarar benim makinede yoshimura egzoz var aslan gıbı kukruyor
arkadaşlar emin olun bu ve bu tip arabalr ayrıca hidrojen ile çalışanlar(aynı zamanda yakıt hücreside bulundurur, hibritaraçlar=elektrik motorlu vasıtalar geleceğin teknolojisi.. her nekadar bölümümü sevmesemde bu konularda benim alanıma girdiğ iiçiin bu konuarlda araştırma yapıyorum..ilgilenenlereayrıntıl ıbilgi de verebilirim fakat zatena artık internette herşey var..azalan yada pahalılaşan petrol dünyasında bu teknoloji kapımızdadır haydi hayırlı olsun.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
illa amerikada da dizel motorsikletler üstüne çalışmalar artmış durumda hatta amerikan deniz piyadeleri dizel motorsiklet sipariş etmiş 12 bin adet. firmanın adıda yanlış hatırlamıyorsam hbr mi neydi bu firma yakında sivil sektörede üretim yapıcakmış.
hocam bu motor türkiyeye gelirse bide ayedaşa vergi ödemek zorunda kalırız valla
ketv karayolu elektrik tuketim vergisi
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
neden olmasın
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
Burası türkiye herkesden para alınır yani yakından bizdende motorlar giderken hava yarma parası alırlar
Kimya mühendisliğinde okuyan biri olarak söylemeden edemeyeceğim,iyi hoşta o hidrojeni elde etmek için gerekenler pahalı ve zor bi süreç.Bu zorluğu nasıl karşılıyorlar?Büyük ihtimalle de yakıt hücrelerini bittikten sonra yenisiyle değiştiriyolardır
Hoooortt
yaw bu konu neyin nesi, konu başlığı yerine google reklamı var
Madem konuyu hortlatmışsın dinle bakayim, Hidrojeni depolamak ve nakletmek yakıt hücreli prototip araçların en büyük engelidir ,çözüm sağlanırsa önce otomobillerde göreceksiniz bunu, en son motorlara uygulanır merak etmeyin diye geçtim.
daha nekadar bozucaklar acaba su motorların tıpını
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)