Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

İNSANLIK DIŞI DAVRANIŞLAR

REKLAM ALANI

Motosikleti
    1000RR06
    crazy_devil, Adamım kurusıkı yüzünden çok arkadaşım öldü karşındaki gerçek zannedip kendi silehını çekip düşünmeden vuruyor aman dikkat et kullanma tavsiyemdir bi arkadasımıdaha kaybetmek istemem.Ne plaka alabilmiş ne eşgal adamlardan bir tanesi iner inmez avcunun içindeki metal ki abim silah diye düşünüyor vurmuş ki vurduktan sonra dünyayı kan içinde görmeye başlamış insanın başına gelmeden anlıyamaz ALLAH kimsenin başınada vermesin
    Acımadıki, acımadıki

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    abin nasıl iyi mi biraz şimdi?
    ERASER WİLL COME BACK

Heyula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaslar iste polisimiz...

Yani diyecek fazla bir seyim yok ama ne biz motorcular ne de vatandas canini yolda bulmadi. Kimse memlekette anarsi istemiyor, ama nefsi müdafaa da bir haktir.
    Yokuşta geçme beni, düzde ezerim seni !

geçmiş olsun memleket özellikle (ben istanbulda yaşamıyorum ama arada bir gittiğimde o güzelim şehir ayılara teslim olmuş) ist ..... eline geçmiş yazık

Motosikleti
    1000RR06
    powerbyaydin, Saol dostum şimdilik iyi ilerki zamanlarda bi sorun çıkmazsa dahada iyi olucak inşallah
    Acımadıki, acımadıki

sean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asyamotor as 125 t
    abı bu elektrıklı cop goz yasartıcı sprey ve dıger cop nerden bulunabılır yanlıs anlasılmasın kımseye kastım yok ama kendımı guvenlı hıssetmek ısterım

gemliklicasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger250
    fromalanya&ccbbdd yok size demedim tabiki biz bir aileyiz niy eböyle bir aileyi bozmaya çalısıyımki! kusur bakmayın hata bende gelba daha ayrındılı yazabilirdim o şehir zorbalarına demek iştetim

fromalanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS 150
    Alıntı gemlikdelisi adlı üyeden alıntı
    fromalanya&ccbbdd yok size demedim tabiki biz bir aileyiz niy eböyle bir aileyi bozmaya çalısıyımki! kusur bakmayın hata bende gelba daha ayrındılı yazabilirdim o şehir zorbalarına demek iştetim
    hehe ok yasasın motorcu kardeslii buarada o cop istanbulda satılıyormus istanbullu arkadaslar av malzemeleri olan yerlere bi sorustursun bi zahmet
    saygılar...
    ''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
    AB RH (+)

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    speryi nerden temin edebiliriz peki ?
    ERASER WİLL COME BACK

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    sevgili kardeşim abine büyük geçmiş olsun.bu şerefsizler yüzünden 15 sene önce hiç kıyamadığım motorumdan ayrılmak zorunda kaldım.41 yaşından sonra tekrar karasevdaya tutulup motor alım 2 ayda iki motor birden fakat şimdi eskisi gibi çıgınlıklar yok daha uslu ve akıllı olmak lazım.siz siz olun o pisliklerden uzak durun belaya bulaşmayın.ben şu anda yollardayım hepinizi öpererim sağlıcakla kalın.öyle silah filan lafıda etmeyin.bizlere yakışmaz.biz serserimiyiz.Hasan Abinizden nasihat gibi oldu kusura bakmayın
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

sukida - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    hocam abine ğeçmiş olsun ulen bunlar zaten adamı hep tek yakalarlar neyse bu arada o jopu nerde bulabilirim bende alim bi tane izmirde nerde bulabilirim yazarsanız sevinirim

virginbitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni tiger
    Abine çok geçmiş olsun . Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
    Hergün trafikte direksiyon sallayan,sokakta dolaşan bu tip yaratıklar yani aşağılık kompleksi içinde kıvaranan, hayatta hep hor görülmüş hiç bir işe yaramadığının bilincinde ama bunu saldırgan ve karamsar tavırlarla diğer insanlardan çıkarmaya çalışan ruhhastası tedaviye muhtaç zavallı insanlarla aynı ülkede (diğer ülkelerde olduğu gibi) birlikte yaşamak zorundayız maalesef . Bizler hayattan zevk alan , kendini, ne olduğunu bilen , kompleks sahibi olmayan insanlarız, bütün motorsevdalıları böyledir bana göre, neyse fazla uzatmayayım bence ne kadar sinirlenirsek sinirlenelim bu yaratıklara (kendimizi savunmaya sonuna kadar varım) bir de şöyle düşünün , (ben hep öyle düşünürüm, indriga gandhi oldum düşüne düşüne bu ülkede ) bu yaratıklar zaten mutsuz, bizim gibi mutlu kendine güvenen motorsiklet kullanıcılarına düşman olmaları gayet doğal (kendilerine göre) onların amacı bizim zevkimizin içine s...çabilmek ama onları ne yaparlarsa yapsınlar umursamazsanız onlar da istediklerine ulaşamayacaklar, zaten mutsuzlar iyice mutsuz olacaklar.Onların amacı kavga dövüş çıkarıp kendilerinin varolduğunu ispatlamak ama zaten hayvanat bahçesinde görüyoruz onları yeterince ama bunu onlara anlatamıyoruz çünkü bizim dilimizden anlamıyorlar , sadece sopadan anlıyorlar ama bu yaratıklarla uğraşmak iş değil , bunları ancak hitler gibi biri gelicek kazanlara atıp gübre yapıcak (sabun bile yapsa elimi yıkamam) .
    Not: bu elektrikli şok aleti acayip faydalı bişey hiç kolunuzu yormayın bi arkadaşım üç tane zebellah gibi adamı 10 saniyede yere serdi bunlarla (adamlar rusdu bu arada), hiç silahla copla uğraşmayın amerikada avrupada herkes kullanıyor bunları , maalesef burada da kullanmaya başlıycaz :( . Bulmak isterseniz bi de yer söliim reklam olmasın ama istanbul da avcılar da istanbul üniversitesinin yakınında e-5 üstünde hemen görünen bi yer var adı silah dünyası 4 katlı bi bina her tür cisim var isteyen baksın.
    Allah hepimizi korusun, umarım hiç gerek kalmaz böyle şeylere.
    Tabii ki bir insanı sevebilirsiniz, eğer onu yeterince tanımıyorsanız.
    Charles Bukowski

job

Merhaba,
    o bahsettiğiniz jopları karaköyde hemen limanın bir arka sokağındaki sokak satıcılarında bulabilirsiniz, ben gecen gün bakmıştım, fakat fiyatını şu an hatırlıyamıyorum.

Bawebaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250 Comet - Suzuki VL250 Intruder
    Dün akşam üzeri C.Topuzlu üzerinde Göztepe Parkı yakınlarında sağ şeritten ince ince evime gidiyorum. Plakasının sonu 70 olan bir sarı Bostancı dolmuşu aniden üzerime çıkmaya çalıştı ve ben de can havliyle kornaya bastım. Direksiyondaki öküz korna çalmama içerlemiş olacak ki bir hırs arkadan gerilip üzerime doğru koca dolmuşu sürdü. Amaç korkutup düşürmek. Ya sabır ama söylenecek iki de sözüm var. Caddebostan Migros önünde yolcu alırken camına yanaşıp "Beni tanıyormusun, neden canıma kastediyorsun" dedim. Orta yaşlı damperli öküz ağzını köpürterek "sen de sağ şeritte olma" dedi. "Ne alakası var resmen üzerime kasten sürdün hastamısın" dediğimde "hastayım doktormusun!" deyip cinlerimi tam zirveye çıkardı. "Çek sağa doktorum sanada bir iğne yapayım" dedim ama eleman gazladı. Şimdi o öküzü punduna getirip bir güzel ıslatmalımıyım, uygun şikayet merci varsa şikayet mi etmeliyim, (ki bu hayvanların şikayet merci olan yerler de genelde aynı çanaktan yer) yoksa buna alışmalımıyım (Alışmak beni aşar gibi geliyor)

Motosikleti
    1000RR06
    kimseni öküzlüğüne alışmak zorunda değilsin değilizde insanlığı öğreticez dediğin gibi şikayet edeceğin yerler bu konuları duymaktan sıkılmıştır belki dinlemicekler bile çünkü münübüsçülerin hepsi aynı ŞEREFSİZ oluolar maksat içindeki müşterisinin rahatlığı ve istediği yerde indirmesidir.Bak gene sinirlendim bu şerefsizlere
    Acımadıki, acımadıki

gamkam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sevgili arkadaşlar bu adı geçen savunma aletinin enva çeşidini kadıköydeki, Kadıköy pasajında av malzemesı satan yerlerde ( 20- 90 YTL) temin edebilirsiniz. Keskin alet olmadığından insanı vicdanen rahatsız etmiyor, ancak herkesinde katıldığı gibi caydırıcı bir takım aletlerle tehlikeyi atlattıktan sonra kaçmakta yarar var.

ccbbdd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    5Yamaha3Virago5
    Alıntı Bawebaran adlı üyeden alıntı
    Dün akşam üzeri C.Topuzlu üzerinde Göztepe Parkı yakınlarında sağ şeritten ince ince evime gidiyorum. Plakasının sonu 70 olan bir sarı Bostancı dolmuşu aniden üzerime çıkmaya çalıştı ve ben de can havliyle kornaya bastım. Direksiyondaki öküz korna çalmama içerlemiş olacak ki bir hırs arkadan gerilip üzerime doğru koca dolmuşu sürdü. Amaç korkutup düşürmek. Ya sabır ama söylenecek iki de sözüm var. Caddebostan Migros önünde yolcu alırken camına yanaşıp "Beni tanıyormusun, neden canıma kastediyorsun" dedim. Orta yaşlı damperli öküz ağzını köpürterek "sen de sağ şeritte olma" dedi. "Ne alakası var resmen üzerime kasten sürdün hastamısın" dediğimde "hastayım doktormusun!" deyip cinlerimi tam zirveye çıkardı. "Çek sağa doktorum sanada bir iğne yapayım" dedim ama eleman gazladı. Şimdi o öküzü punduna getirip bir güzel ıslatmalımıyım, uygun şikayet merci varsa şikayet mi etmeliyim, (ki bu hayvanların şikayet merci olan yerler de genelde aynı çanaktan yer) yoksa buna alışmalımıyım (Alışmak beni aşar gibi geliyor)
    adamın cevaba bak,sen de sağ şeritte olma sağ şeritte olursan bende seni öldürürüm bana ne....Yaw ben hiç kavga etmeyi sevmem de ya birgün bunlardan biri beni öldürecek ya daha kötü olanı ben bunlardan birini öldürecem adam yerine koyup bana ceza verecekler hapiste yine bunun gibi 100lercesiyle yaşayacam,,Hayır böyle anlatıldıkça doluyoruz birgün toplu gezilerden birinde bunlardan birine denk gelecez sosyal bir olgu olan,linç girişimi sonuca varacak linç edilecek böyle bir tanesi en sonunda.....çok ciddiyim çünkü zaman zaman 5-6 motor geziyoruz ve herkes çok dolu bu tiplere,nebileyim bu hırsla masum birini öldürmeyiz inşallah irreversible daki gibi.....

shadow-vt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow
    ne oluyoruz arkadaslar...!!!! bizde onlaramı benzeyeceğiz.? dişe diş kana kan mı yani?kendinize gelin silahlar, coplar, sopalar ..!!!,ne olursa olsun bizler ( ne olursa olsun dedim)hukuk devletinde yaşıyoruz .kanun var yetkili merciler var .sakin olalım kışkırtıcı yazılar yazıp genc kardeşlerımızede kötü örnek olmasak::haaaa banada "senin başına gelsin göreceğiz senide " diyenler olursa evet benımde başıma geldi araç kullanırken.. iki kişi beni boğazımdan bıcakla yaraladı ve kaçtılar tabıkı 15 dakıka sonrada yakalandılar eeeeeee sizce bende elime bıcak alıp sonradan onlarımı bıcaklamalıydım ???adalet cezalarını verdi ( gaspa+ öldürmeye teşebbus toplam 27 sene ceza aldılar)
    Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler