bahçelievlerde motovizyon var ellerinde 2. eli mevcutmu açıp sor ilanlara mail at her alış verişte olduğu gibi pazarlık vardır
bahçelievlerde motovizyon var ellerinde 2. eli mevcutmu açıp sor ilanlara mail at her alış verişte olduğu gibi pazarlık vardır
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
tamam abi ben görüşiim hepsiyle yarın pazar günüde konuşuruz bi terslik olmazda gidebilirsek
evet bende 3 gun fuardaydım arkadasla ,3 gun de yanına ugradık
gercekten cok güzel olmuş
2 zamanlı mı bu sanırım fiyat yüksek olduna göre....
Bide markası nasıldır ? parça ve servisi nasıl ?
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
2 zamanlı markası derbi
8 yıl kadar bu kasada dünya şampiyonluğu almış öğrendiğim kadarıyla
gilera ile bi bağlantı var sanırım aynı firmamı getiriyo neydi
parça sıkıntısını kimseden duymadım
performansa gelince gerçekten tatmin ediciymiş
sınıfındaki cbr125 ilede alakası yok gerçekten 125 olduguna inanmak zor
Evet bencede beyazı çok hoş duruyor, r6 gibi
Hayat o kadar güzel olsaydı insanlar doğarken ağlamazdı...!::angry2::
Aprilia nın böle bi modeli vardı RS125 fiyatı 5,925 Euro
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
slm arkadaslarr yeni katildimm sityee derbi gpr 125 almak istiyorumm ama herkez bisii soluyoo sizcee nasill yenide baslicamm bu ardaa iyimii alinirimm mii gidiyo muu notorr tesekkurlerr//
Selamlar arkadaşlar,
Bir geziyi daha kazasız belasız atlattık, herkese katılımları için teşekkür ederim...
Boludan gelen bütün arkadaşlar da selam olsun...
İşte fotolar...
Ankara Buluşma...
Kzılcahaman çıkışında Pro nun yüzünden bekleme yapma,neden çünkü procuk ücretsiz olduğunu söylemesi
yüzünden bilet almayan arkadaşlar için çamlıdereden bilet almaya giden arkadaşları bekleme.
Rayjay ve Kozalak a teşekkürler...
İşte burda da Pronun kıvırtmaları, yok valla abi ücretsiz di diye söylemleri, bu arada kendisi biletini almış )
Mekana varış beypazarının 20 km kadar dışındaki çok güzel bir mekan...
Mekanı ayarlayan Beypazarı Mt ye teşekkürler herşey çok güzeldi...
yorgunluk belirtileri...
Motosikletler....
imageshack göçtü foto ekleyemiyom...
düzelince devam etcem var biraz daha...
2 zamanlıdır. 30 bg civarında. 125 için performanslı motordur.
pist agırlıklı kullanmayacaksan (motor kullanmayı ogrendikten sonra belki piste girmek istersin) 4 zamanlı motor oneririm. en makul seçimin verdigin ornekteki motor tarzına göre ya honda cbr125 ya da hyosung gt250r olacagını düşünmekteyim.
bu şekilde kıyaslamayı hiç sevmem ama çoğu kişi bundan anlıyor; standart cbr125 ile 150 yaptıgımıza göre bu motor 170-180'i rahat görür. eski aprilia'ların 200-220 yaptıgını düşünürsek (derbi gpr125'in motoru aprilia'ların motoruna benziyor) bu motorla 200'ü bile görebilirsin.
peki arkadasimmbbendee almayii dusunuyomm nerden egsozt bulabliriz bole gusel sesli faln gpr 125 e yardimci olurmusun
FERCO MOTOR MERKEZ SERVİS / YEDEKPARÇA 1OO. YIL SAN. SİT. G:52 SOKAK NO:25 MASLAK / İSTANBUL
Tel: 0212 286 20 40 Faks: 0212 276 16 43 Yetkili Adı : ABDULLAH AKIŞ
Buradan istediğin eksozu temin edebilirsin.
zaten orjinal egzosu gayet güzel ve farkedilecek şiddette sese sahip. bildiginiz 2 zamanlı sesinin biraz daha şiddetlisi.
Bende modifiye egzozlu gpr 125r var çok memnunum.Motor çok sağlam kaçıyor.Egzozum GIANELLI.Egzosun sesi orjinal egzoztan daha kötü ancak performansı çok sağlam sanki başka bir alet kullanıyormuşum hissi veridi taktırdıkran sonra.Ferco motorda ilk önce test ettim sonra taktırdım.İyikide taktırdım.Bu arada hyosung la derbiyi mukayese eden arkadaşlar arada baya bir kalite farkı var ve inanın hyosung u kalkışta baya sağlam tokatkıyor.İkisinin parasıda aynı gibi ama yine şimdi sorsalar derbi derim.Hyosung kullandım güzel ama derbi gerçekten çok güzel ve daha performanslı bir alet.(İkisininde modifiyesiz halleri eminim modifiyede farklar olabilir.)Derbi gpr 125 r süper bence.Ben satıyorum benim derbiyi şimdi diyeceksiniz bu kadar övdün niye satıyorsun.İki kişi binilmesi ve 15 dakikadan fazla yol yspılması artçı için neredeyse imkansız.Malum motor olupta kız arkadaşımla bir uzun yola çıkamadıktan sonra ve dırdır dinlemektense satar iki kişi binilebilecek bir motor alırım daha iyidir.Motorla ilgilnen arkadaşlar bana mail atsınlar bilgilendiririm.
e-mail: izzetabatlevi@gmail.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)