Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosikletlerinize Dikkat edin!!!!

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda CBF 150
    paylasım için sagol dikkatli olalım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SaLu_JaCBo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 250
    Alıntı patriote adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaaa Jacbo!!!!

Motoruna fazladan disk kilidi takıldı diye sokak ortasında bırakıp eve gidecek enayiler varmı?

Bu nasıl yöntem?

Diyelim ki motor sahibi çaresiz kaldı motoru bıraktı.

Kamyonetle gelip ön tekeri neden söküyorlar????

Motor daha mı hafif oluyormuş?

Hırsız orada durup ön tekeri sökmekle vakit kaybeder mi? (Hem de kamyonetle gelmiş)

Bu Bana biraz geyik gibi geldi.

Arkadaşlar geyik yapcak yaşı geçtim sanırım ama anlamadınız.Adamların üsküdar daki tamirhanesi basılmış ve toplam 10 kişi gözaltına alınmış ben komyenette 10 kişi varmış demedim.Ben olayı görmedim sonuçta motor sahibinin anlatığını anlatıyorum.Motorun ön tekerini sökmeye çalışırken yakaladık dendi.
    Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    vay be adamlar artık iyice cıvıgını cıkarttılar nerden akıllarına geliyo boyle seyler bilemiyorum 40 yıl düşünsem aklıma gelmez yaa... Allah boylelerinden korusun
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Motora kilidi hazır açılmış bir disk klidi takmak toplam 5 saniyeyi falan alıyor , kendim denedim ordan biliyorum ;)
    On tekerlegi sokmelerindeki neden Motru on tekerleginden bi direk yada agaca baglamis olabilir , onunla ugrasmak istememis olabilirler.

Sonucta uydurma bir haber bile olsa , hırsızlar nasıl hayal güclerini zorlayıp yeni yontemler buluyorlarsa bizde aynı sekilde bu yontemlerle mucadele yollarını uretmeliyiz ;)
    Bir Kar Tutkununun Motor Sevdası
    KarTutkusu.com
    Snowboard ve Motor , daha başka ne isteyebilirim ki :bounce:

patriote - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı SaLu_JaCBo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar geyik yapcak yaşı geçtim sanırım ama anlamadınız.Adamların üsküdar daki tamirhanesi basılmış ve toplam 10 kişi gözaltına alınmış ben komyenette 10 kişi varmış demedim.Ben olayı görmedim sonuçta motor sahibinin anlatığını anlatıyorum.Motorun ön tekerini sökmeye çalışırken yakaladık dendi.
    Jacbo kardeş,

Kızma hemen.

Sana demedim geyik yapıyorsun diye....

Yazmışsın zaten bana sahibi anlattı diye...

Adam geyik yapmış olabilir babında yazdım onu.

Estahfurullah...

heyferhatbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 (2006)
    hadi yawwww adamlar ne yollar buluyo teşekürler..
    [CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]

SaLu_JaCBo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 250
    Alıntı patriote adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Jacbo kardeş,

Kızma hemen.

Sana demedim geyik yapıyorsun diye....

Yazmışsın zaten bana sahibi anlattı diye...

Adam geyik yapmış olabilir babında yazdım onu.

Estahfurullah...
    Doğru diyorsun yalanda olabilir ama paylaşmak amacım yoksa yalan bir haberin peşinden gitmek değil.Olabilcek bir şey sonuçta hepimiz motosiklet sahibiyiz bunlara önlem almak lazım.Bir arkdaşım hep otoparklı bir evimiz olsa derdi motoru otoparka koyardım ne güzel diyordu.Otoparklı bir eve geçtiler ama 1 ay sonra otoparktan motosikleti çalındı.Olcak şeyler bunlar önemli olan önlemi onlardan önce almak.
    Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!

gupilya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Truva 250 TR
    Motorunuzu başkaları tarafından disk kilit takıldığını fark ettiğinizde ilk yapacağınız; motorun başka bir yerine zincir hatta iki yerine zincir bağlamak olmalı. buna karşılık hırsızlar üşenmeyim bir daha disk kilit takarlarsa önerdiğim zincir takma işini bir kez daha motorun başka bir yerinde tekrarlayınız. buna karşılık hırsızlar disk kilit takmaya devam edecek olurlarsa, en yakın bir bankaya gidip ihtiyaç kıredisi çekin. ve bulunduğunuz bölgedeki tüm disk kilitleri satın alın. bu disk kilitleri birbirine bağlayın. motosikletinizin uzağında bir yerde saklayın.

banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    gerçekten ne günlere kaldık ya
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

doğma büyüme İstanbul/bostancı şu an muğla/ortaca
    Motosikleti
    sattım :(
    benimde başıma bole bie gelseydi bende kesinlikle aynı seyi yapardım maksat apacık ortada ....
    [COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı gupilya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorunuzu başkaları tarafından disk kilit takıldığını fark ettiğinizde ilk yapacağınız; motorun başka bir yerine zincir hatta iki yerine zincir bağlamak olmalı. buna karşılık hırsızlar üşenmeyim bir daha disk kilit takarlarsa önerdiğim zincir takma işini bir kez daha motorun başka bir yerinde tekrarlayınız. buna karşılık hırsızlar disk kilit takmaya devam edecek olurlarsa, en yakın bir bankaya gidip ihtiyaç kıredisi çekin. ve bulunduğunuz bölgedeki tüm disk kilitleri satın alın. bu disk kilitleri birbirine bağlayın. motosikletinizin uzağında bir yerde saklayın.
    HAHAHAHAHAHA
    süper, süper, süper
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı siyahlimuzin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allah korusun ya. hiç birimizin başına moto çalıntısı vermesin allah. valla rüyada bile görmek çok kötü oluo. bizzat gördüm
    Ben de dün rüyamda gördüm Hem de emanet ettiğim bir dükkanın içinden çalıyolardı motorumu rüyada... Gidip en yakın zamanda immobilizer'lı alarm taktırcam motora... Tüm Honda'sı olanlara tavsiye ederim... Merak edenler bana ö.m'den sorabilir. (neden honda? , çünkü hondalara uyumlu)
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    Alıntı gupilya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aaaaaaaa süper fikir
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
     MT Site yönetimi uyarı mesajı.
    Uyarı Sebebi:  mevlutgs sansürlenerek de olsa forumda küfür kullanamazsın.Bir daha olmamasına özen göstersen iyi olur,aksi taktirde gereken forum kurallarında da belirtildiğiz üzre yapılacaktır!
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    bu kadar kötü niyetle düşünmeyelim arkadaşlar, belki de sadece ön teker çalıyorlardır Gazetelerdeki flaş haberi düşünsenize " motosiklet öntekeri çalan çete suç üstü yakalandı, çetenin hücre evinde 10 adet çelik jant, jant teli ve çok sayıda takılmaya hazır disk kilidi yakalndı" Ahanda geyik böyle yapılır
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    benim merak ettiğim şu...bir onun bunun evladı benim motora şaka olsun diye (veya art niyetle) disk kilidi takarsa ben ne yapabilirim...buyur burdan yak...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

rayjay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000RR
    sehir efsanesi,

neden derseniz gecen haftasonu kadikoydeydim, bahsettiginiz yerde bi tane RR vardi, galiba da 600luktu kuyumcunun onunde park etmis bir sekilde,

arti hangi hirsiz "ben geldim, aksama da bi daha ugriycam" seklinde mesaj birakir yau
    [COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler