arkadaşlar richa mont denedim,tam üzerime göre,çok beğendim 250 ytl dediler,ne dersiniz alayımmı.richa marka ürünler kullanan arkadaşlar memnunmu acaba?
arkadaşlar richa mont denedim,tam üzerime göre,çok beğendim 250 ytl dediler,ne dersiniz alayımmı.richa marka ürünler kullanan arkadaşlar memnunmu acaba?
hay allah ben de neler yazılmış diye bakacaktım ama daha kimse bişey yazmamış.
katalogdan biraz bakmıştım. tam bir bilgim yok ama, fiyatına bakılırsa iyi birşeye benziyor.
ıyı markadır pantalonu var bende memnunum..,arkımdada montu var oda memnundu en son:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Richa benim bildiğim kadarıyla Avrupa markası, tam emin değilim ama Belçika olabilir. Bi arkadaşım eldivenini aldı fuardan, gayet güzel kaliteli duruyor.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
ank tayfasindan evren ve bende de o monttan var. ikimiz de gayet memnunuz 2 senedir bi ariza yaratmadi...
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Güzeldir, al bence...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Fiata göre iyi bence bende pantolonu var kışın rahat ettim hiç üşümedim mont olarak held var onda sırt kısmından 100 km hızdan sonra hava giriyor
ben 1 senedir kullanıyorum, bir arkadaşımın önerisiyle almıştım. son derece memnunum Richa'dan. şiddetle de tavsiye ederim
richa güzel mont evet ama biraz daha paraya kıyabilirsen eger Clover veya Revit alabilirsin...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
vallahi daha fazlasına şu an kıyamayacağım.Yakınımın var şu an kullanıyorum,iyi güzel,hoş.Aynısından buldum 250 ytl dediler,arkadaş kaça aldıgını hatırlamıyor,kullanan arkadaşlar memnuniyetinizi yazmışsınız,peki siz kaç liraya aldığınızı hatırlıyormusunuz ve hangi modelini kullanıyorsunuz,benim buldugum kısa,yani mont tipi,genelde kullananlar kaban gibi uzun olanları kullanıyorlar.
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Yaklaşık iki senedir kullanıyorum memnunum, kıyaslayacak başka bir montum olmadığı için birşey diyemem ama sorunsuz giyiyorum. Bende de uzun tipi var, bu model artık üretilmiyor ama yaklaşık olarak 270 YTL ye almıştım diye hatırlıyorum.
Think Darkside
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)