Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Harley-Davidson Efsane Motoru Kınıyorum!

REKLAM ALANI
    By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Nemrut

Doğru, sonuçta aynı şey
    Demek istediğim kişilerin hatalarını firmalara bağlamamak lazım.
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Bencede Amerika HOG'a ve Harley servis destek hizmetlerine okkalı bir mail at. Adamlara çök. Böyle terbiyesizlik olmaz. Hem özel bir grubuz şöyleyiz böyleyiz de Harleylere bakmaya gelince "hadi işine kardeşim" de yok öyle kolay para kazanma. Bence her yere durumu anlatın. Şikayetim var da da rezil edin. Terbiyesizliklerinin hesabını vermeliler.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

clourpoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Harley-Davidson Efsane Motor benim için bitmiştir artık![/QUOTE]

bir kişinin densizliğini motorundan çıkarma.herkesin motoru herkese farklı güzeldir.servis olayına da bir yorum getiremiyeceğim.parça pahalı olsa bile işçilik bedeli türkiye ortamında belli.bu konuda yorum yapamıyacağım......

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    harleyi hiç bir zaman sevmemiştim,şimdi de sevgim artmadı zaten
    harley "zamanında" baba motorlar yapıp parsayı toplamış, şimdi de kalan kredilerini nasıl olsa ben kralım diyerek bol keseden harcayan bir firma
    ama o düşüncesi anca amerikada geçer, burada herkes bir yere kadar kaale alır harleyi
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

tderida - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '99 Blackbird; '03 Blackbird; 02 Gsx750F; '93ZZR60
    Bırakın obez amerikalı tembel motorlarını, küstah amerikan zihniyeti, onların mallarını satanlara da işlemiş, muadili japon cruiserleri bizim yollarımıza ve de servislerinin-satıcılarının tutumları bizim ahlakımıza daha uygun ayrıca fuardaki sözde custom chopperlar bence tam bi fiyasko...
    Bir mum diger bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez

Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı TuğrulÖzbek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorlara bakmak için banka hesap numarası gibi mali durum belgeside isteyebilirler.
    nede olsa pararız müşteri gereksiz müşteri
    katılıyorum arkadasim harley cok büyük finansmana sahip bi firma sadece motorunu alacak kisilerle ugrasmak ister servis konusundada arkadasa katılmıyorum bende honda 600f var bakima gittim zaman 100 ila 150 arası degisiyo ki bu honda harley le kıyaslanamaz ve bence harleyi alanda bu masraflari göze alır
    Her inişin birde çıkşı vardır

glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaslar göstermis olduğunuz ilgiden dolayı tesekkür ediyorum. herkese saygı ve sevgiler.

retox70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tderida adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bırakın obez amerikalı tembel motorlarını, küstah amerikan zihniyeti, onların mallarını satanlara da işlemiş, muadili japon cruiserleri bizim yollarımıza ve de servislerinin-satıcılarının tutumları bizim ahlakımıza daha uygun ayrıca fuardaki sözde custom chopperlar bence tam bi fiyasko...
    Yapmayın be hocam ,o japon firmaları taklit ediyor senin obez dediğin motorları ,bir adamın densizliği yüzünen biraz fazla olmuyormu.Harley,İndian olmasaydı Honda Shadow,intruder,Royal Star olacakmıydı.harley obez de bu az önce saydığım motorlar çok mu slim(ince).Fuarın ilk iki günü serbestti üzelerine oturmak.Fiyaskoymuş ,sence olabilir,bende pek hoşlanmam ama bu kadarınıda haketmiyorlar.eleştirirken uzanamadığın ciğer yanlışına düşmeyelim.

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Eğer ellenmek,bakılmak,binilmek istemiyorsan pazara çıkmazsın olur biter.
    Şimdi bir fıkra anlatacağım ama kendime bile yakıştıramıyorum.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam Harley Davidson değil sorunda firma gibi görünüyor. Markaya hönkürmemeli bence. Markayı elestiri ayrı birşey. burda sahıslar bazında aracı firma bazında bir sorun var. Ki bunu bir cok motosiklet markasının bayilerinde yasıyorsunuz kac tane baslık acılıyor su bayi böle yaptı su servis böle yaptı seklinde. bu da aynı öyle bir durum. HD hastasıyım bu arada. Üstüne tanımam.

Haklılıgınızı mail yoluyla ulastırırsanız gerekeni yapacaklardır eminim. Sonucta tek bayiler Türkiye'de. Sikayetleride degerlendiriyorlardır HD merkez. Bence HD merkeze mail atın sitesinden. Sizin düstügünüz durumu belki düzeltmez ama en azından uyarı falan gibi bişi alırlar bir baska benzer durumda daha yumusak olurlar. Ayrıntılı mail atarsanız durumu aydınlatmak acısından böylece firmada o öyle değil böyle oldu gibisinden bir görüs bildirdiginde mailiniz kanıt olusturur.
    sonucunu alırsınız ama.
    Comfirmation Bias

çok ayıp etmişler ama bu firma değil firmada kendini bir bok zanneden o herif ile alakalı birşey direct sikayet et derim ne satacan harleyi :D amerikalılar alıcıya böle muamele etmezler ondan zenginler zaten bizde ondan fakiriz hep kovalağız hep görünüşte tokuz koca fuarda bir harley bile satılmamıştır kalıbımı basarım ;)

CartaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZAT 150 mondial
    [COLOR="DeepSkyBlue"]üçtashashoşhofaş[/COLOR]

Motosikleti
    şimdiik yok
    standda görevli olan personelin size olan tutumu çok ama çok yanlış ama bunu efsane motor a maletmeniz bence yanlış hele kendini bilmez bir görevli ki (acaba efsane motor çalışanı mı hiç sanmıyorum) harleyinizden vazgeçmeniz ne kadar doğru bir daha düşünün derim servis konusuna gelince efsane motor tüm standartları ile buna ücretler dahil harley usa nın öngördüğü kriterlerden taviz veremez aksi takdirde türkiye distribütörlüğü tehlikeye girer sonuçta efsane motor bir distribütör ve kafasına göre bir uygulama içinde olamaz neyse uzatmadan son bir cümle daha HARLEY iniz kıymetini bilin ve bu zevkten vazgeçmeyin derim ben. . .

rainboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S 200
    Alıntı By Mükemmel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence bu yapılan tatsız olayları harley e maletmek yanlış olur.Firmaya şikayet edilmesi en doğru olanıdır.Burda biraz kötü hizmet yokta, onur kırıcı davranış var diyelim.
    Bende katılıyorum, kraldan çok kralcılık oynamışda olabilir oradaki görevli.
    [FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hazır topic açılmışken ben de fikrimi söyleyeyim... Bir tanıdığım Harley Davidson marka motosikletin bir modelinin beyaz renkli olanından sipariş etti. Adama Türkiyede bu rengin olmadığı söylendi , bunun üzerine adam getirtmelerini istedi...
    Bi süre sonra beyaz renkli motor adama ulaştı...Fakat bir sorun yüzünden Amerika ile bağlantıya geçtiğinde motorunun garantide olmadığı söylendi. Çünkü motoru beyaz değil siyah diye kayıtlıydı. Meğerse ithalatçı firma buradaki motorlardan birini beyaza boyayıp adama vermiş... Tabi adam da mahkemeye verdi. Bakalım sonuç ne olacak.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    servis konusuna gelince efsane motor tüm standartları ile buna ücretler dahil harley usa nın öngördüğü kriterlerden taviz veremez aksi takdirde türkiye distribütörlüğü tehlikeye girer sonuçta efsane motor bir distribütör ve kafasına göre bir uygulama içinde olamaz
    "Burası Türkiye" (yazdıgım mesaj çok kısaymış 25 karakter doldurmam gerekiyormuş.dolmuştur herhalde )

free_eagles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gerçekten böyle bir davranışı Harley-Davidson'a yakıştıramadım.

bende kınıyorum

ahhhhh kalbim dayanmıyo bunaaaa
    B rh +(pozitif)

kaptaniderya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorsuz
    Hem HOG üyesi olun hem Efsane müsterisi hemde itilip kakılın hmm

Bende satardım dakika durmazdım ,zg,n,m ,

HD yi makina olarak cok severim ayri ama EM standinda ve daha önceki ortaköy ziyaretlerimde yukarıdan bakışlar ile karşılaşınca gücüm olsada almama kararındayım ,

Elit olan degil elit yapilmak istenen bir makina icin uzuluyorum , Motorcu elit olma derdinde degildir zannimca ,

Glock arkadasim gereken cevaplari vermissiniz adamlara zaten , bosverin gitsin nice makinalar var biliyorsunuz

syg
    Özgürlüğüm Rüzgarında Saklı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondi Macit
    Alıntı rainboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende katılıyorum, kraldan çok kralcılık oynamışda olabilir oradaki görevli.
    Alıntı hdozgur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    standda görevli olan personelin size olan tutumu çok ama çok yanlış ama bunu efsane motor a maletmeniz bence yanlış hele kendini bilmez bir görevli ki (acaba efsane motor çalışanı mı hiç sanmıyorum) harleyinizden vazgeçmeniz ne kadar doğru bir daha düşünün derim servis konusuna gelince efsane motor tüm standartları ile buna ücretler dahil harley usa nın öngördüğü kriterlerden taviz veremez aksi takdirde türkiye distribütörlüğü tehlikeye girer sonuçta efsane motor bir distribütör ve kafasına göre bir uygulama içinde olamaz neyse uzatmadan son bir cümle daha HARLEY iniz kıymetini bilin ve bu zevkten vazgeçmeyin derim ben. . .
    Alıntı tan21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok ayıp etmişler ama bu firma değil firmada kendini bir bok zanneden o herif ile alakalı birşey direct sikayet et derim ne satacan harleyi :D amerikalılar alıcıya böle muamele etmezler ondan zenginler zaten bizde ondan fakiriz hep kovalağız hep görünüşte tokuz koca fuarda bir harley bile satılmamıştır kalıbımı basarım ;)
    Alıntı rEnE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam Harley Davidson değil sorunda firma gibi görünüyor. Markaya hönkürmemeli bence. Markayı elestiri ayrı birşey. burda sahıslar bazında aracı firma bazında bir sorun var. Ki bunu bir cok motosiklet markasının bayilerinde yasıyorsunuz kac tane baslık acılıyor su bayi böle yaptı su servis böle yaptı seklinde. bu da aynı öyle bir durum. HD hastasıyım bu arada. Üstüne tanımam.

Haklılıgınızı mail yoluyla ulastırırsanız gerekeni yapacaklardır eminim. Sonucta tek bayiler Türkiye'de. Sikayetleride degerlendiriyorlardır HD merkez. Bence HD merkeze mail atın sitesinden. Sizin düstügünüz durumu belki düzeltmez ama en azından uyarı falan gibi bişi alırlar bir baska benzer durumda daha yumusak olurlar. Ayrıntılı mail atarsanız durumu aydınlatmak acısından böylece firmada o öyle değil böyle oldu gibisinden bir görüs bildirdiginde mailiniz kanıt olusturur.
    sonucunu alırsınız ama.
    Yapmayın bu iş "adamın biri"nin yapacağı bir iş değil bir, de ki adamın biri, orada ne işi var o zaman, "elit" motor satmayı biliyorsun da "elit" adam çalıştırmayı bilmiyor musun iki.

Ben sizi kanaatimi söyleyeyim "o biri" büyük olasılıkla patrondur. Hiçbir profesyonel -canına tak dedirtmeden- bir müşteriye böyle davranmaya cesaret edemez. Bence de satın motoru. Ama Amerikaya yazmayı da ihmal etmeyin. Bazen insanlar ve onların başında oldukları kurumlar yetenek ve becererilerinin ötesinde bir noktaya "hasbelkader" vardıklarında başları dönüyor ve başaşağı gidebiliyorlar.

bencede hakkını ara sonuna kadar.ben olsam hakaret davası açardım.ama sen bence amarikaya bu olayı aktar...emin ol bayiliği bile alırlar elinden adamın ama bu olaydan sonra harleyimide satacağım demeyi unutma....

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)