Nemrut
Doğru, sonuçta aynı şey
Demek istediğim kişilerin hatalarını firmalara bağlamamak lazım.
Nemrut
Doğru, sonuçta aynı şey
Demek istediğim kişilerin hatalarını firmalara bağlamamak lazım.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Bencede Amerika HOG'a ve Harley servis destek hizmetlerine okkalı bir mail at. Adamlara çök. Böyle terbiyesizlik olmaz. Hem özel bir grubuz şöyleyiz böyleyiz de Harleylere bakmaya gelince "hadi işine kardeşim" de yok öyle kolay para kazanma. Bence her yere durumu anlatın. Şikayetim var da da rezil edin. Terbiyesizliklerinin hesabını vermeliler.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Harley-Davidson Efsane Motor benim için bitmiştir artık![/QUOTE]
bir kişinin densizliğini motorundan çıkarma.herkesin motoru herkese farklı güzeldir.servis olayına da bir yorum getiremiyeceğim.parça pahalı olsa bile işçilik bedeli türkiye ortamında belli.bu konuda yorum yapamıyacağım......
harleyi hiç bir zaman sevmemiştim,şimdi de sevgim artmadı zaten
harley "zamanında" baba motorlar yapıp parsayı toplamış, şimdi de kalan kredilerini nasıl olsa ben kralım diyerek bol keseden harcayan bir firma
ama o düşüncesi anca amerikada geçer, burada herkes bir yere kadar kaale alır harleyi
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Bırakın obez amerikalı tembel motorlarını, küstah amerikan zihniyeti, onların mallarını satanlara da işlemiş, muadili japon cruiserleri bizim yollarımıza ve de servislerinin-satıcılarının tutumları bizim ahlakımıza daha uygun ayrıca fuardaki sözde custom chopperlar bence tam bi fiyasko...
Bir mum diger bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez
katılıyorum arkadasim harley cok büyük finansmana sahip bi firma sadece motorunu alacak kisilerle ugrasmak ister servis konusundada arkadasa katılmıyorum bende honda 600f var bakima gittim zaman 100 ila 150 arası degisiyo ki bu honda harley le kıyaslanamaz ve bence harleyi alanda bu masraflari göze alır
Her inişin birde çıkşı vardır
arkadaslar göstermis olduğunuz ilgiden dolayı tesekkür ediyorum. herkese saygı ve sevgiler.
Yapmayın be hocam ,o japon firmaları taklit ediyor senin obez dediğin motorları ,bir adamın densizliği yüzünen biraz fazla olmuyormu.Harley,İndian olmasaydı Honda Shadow,intruder,Royal Star olacakmıydı.harley obez de bu az önce saydığım motorlar çok mu slim(ince).Fuarın ilk iki günü serbestti üzelerine oturmak.Fiyaskoymuş ,sence olabilir,bende pek hoşlanmam ama bu kadarınıda haketmiyorlar.eleştirirken uzanamadığın ciğer yanlışına düşmeyelim.
Eğer ellenmek,bakılmak,binilmek istemiyorsan pazara çıkmazsın olur biter.
Şimdi bir fıkra anlatacağım ama kendime bile yakıştıramıyorum.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Hocam Harley Davidson değil sorunda firma gibi görünüyor. Markaya hönkürmemeli bence. Markayı elestiri ayrı birşey. burda sahıslar bazında aracı firma bazında bir sorun var. Ki bunu bir cok motosiklet markasının bayilerinde yasıyorsunuz kac tane baslık acılıyor su bayi böle yaptı su servis böle yaptı seklinde. bu da aynı öyle bir durum. HD hastasıyım bu arada. Üstüne tanımam.
Haklılıgınızı mail yoluyla ulastırırsanız gerekeni yapacaklardır eminim. Sonucta tek bayiler Türkiye'de. Sikayetleride degerlendiriyorlardır HD merkez. Bence HD merkeze mail atın sitesinden. Sizin düstügünüz durumu belki düzeltmez ama en azından uyarı falan gibi bişi alırlar bir baska benzer durumda daha yumusak olurlar. Ayrıntılı mail atarsanız durumu aydınlatmak acısından böylece firmada o öyle değil böyle oldu gibisinden bir görüs bildirdiginde mailiniz kanıt olusturur.
sonucunu alırsınız ama.
Comfirmation Bias
çok ayıp etmişler ama bu firma değil firmada kendini bir bok zanneden o herif ile alakalı birşey direct sikayet et derim ne satacan harleyi :D amerikalılar alıcıya böle muamele etmezler ondan zenginler zaten bizde ondan fakiriz hep kovalağız hep görünüşte tokuz koca fuarda bir harley bile satılmamıştır kalıbımı basarım ;)
[COLOR="DeepSkyBlue"]üçtashashoşhofaş[/COLOR]
standda görevli olan personelin size olan tutumu çok ama çok yanlış ama bunu efsane motor a maletmeniz bence yanlış hele kendini bilmez bir görevli ki (acaba efsane motor çalışanı mı hiç sanmıyorum) harleyinizden vazgeçmeniz ne kadar doğru bir daha düşünün derim servis konusuna gelince efsane motor tüm standartları ile buna ücretler dahil harley usa nın öngördüğü kriterlerden taviz veremez aksi takdirde türkiye distribütörlüğü tehlikeye girer sonuçta efsane motor bir distribütör ve kafasına göre bir uygulama içinde olamaz neyse uzatmadan son bir cümle daha HARLEY iniz kıymetini bilin ve bu zevkten vazgeçmeyin derim ben. . .
Hazır topic açılmışken ben de fikrimi söyleyeyim... Bir tanıdığım Harley Davidson marka motosikletin bir modelinin beyaz renkli olanından sipariş etti. Adama Türkiyede bu rengin olmadığı söylendi , bunun üzerine adam getirtmelerini istedi...
Bi süre sonra beyaz renkli motor adama ulaştı...Fakat bir sorun yüzünden Amerika ile bağlantıya geçtiğinde motorunun garantide olmadığı söylendi. Çünkü motoru beyaz değil siyah diye kayıtlıydı. Meğerse ithalatçı firma buradaki motorlardan birini beyaza boyayıp adama vermiş... Tabi adam da mahkemeye verdi. Bakalım sonuç ne olacak.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
"Burası Türkiye" (yazdıgım mesaj çok kısaymış 25 karakter doldurmam gerekiyormuş.dolmuştur herhalde )servis konusuna gelince efsane motor tüm standartları ile buna ücretler dahil harley usa nın öngördüğü kriterlerden taviz veremez aksi takdirde türkiye distribütörlüğü tehlikeye girer sonuçta efsane motor bir distribütör ve kafasına göre bir uygulama içinde olamaz
Hem HOG üyesi olun hem Efsane müsterisi hemde itilip kakılın hmm
Bende satardım dakika durmazdım ,zg,n,m ,
HD yi makina olarak cok severim ayri ama EM standinda ve daha önceki ortaköy ziyaretlerimde yukarıdan bakışlar ile karşılaşınca gücüm olsada almama kararındayım ,
Elit olan degil elit yapilmak istenen bir makina icin uzuluyorum , Motorcu elit olma derdinde degildir zannimca ,
Glock arkadasim gereken cevaplari vermissiniz adamlara zaten , bosverin gitsin nice makinalar var biliyorsunuz
syg
Özgürlüğüm Rüzgarında Saklı
Yapmayın bu iş "adamın biri"nin yapacağı bir iş değil bir, de ki adamın biri, orada ne işi var o zaman, "elit" motor satmayı biliyorsun da "elit" adam çalıştırmayı bilmiyor musun iki.
Ben sizi kanaatimi söyleyeyim "o biri" büyük olasılıkla patrondur. Hiçbir profesyonel -canına tak dedirtmeden- bir müşteriye böyle davranmaya cesaret edemez. Bence de satın motoru. Ama Amerikaya yazmayı da ihmal etmeyin. Bazen insanlar ve onların başında oldukları kurumlar yetenek ve becererilerinin ötesinde bir noktaya "hasbelkader" vardıklarında başları dönüyor ve başaşağı gidebiliyorlar.
bencede hakkını ara sonuna kadar.ben olsam hakaret davası açardım.ama sen bence amarikaya bu olayı aktar...emin ol bayiliği bile alırlar elinden adamın ama bu olaydan sonra harleyimide satacağım demeyi unutma....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)