Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Taksiciye ve 3 Müşterisine Bir adet motosikletli tarafından dayak

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    Selam arkadaşlar geçen hafta çoğu arkadaş gibi bende istanbuldaydım. Bir arkadaşın başına gelen olayı anlatmak istedim.
    Ankaradan İstanbula WingTsun seminerine gelmekte olan arkadaş (motorlu), istanbula girdikten sonra beylikdüzü taraflarında bir taksici tarafından sıkıştırılıp düşme teklikesi atlatıyor. Arkadaş da taksicinin yanına gelip yana çekermisin diye durduruyor. Taksicide kendisine ve arkadaşlarına güvenerek durduktan sonra 1 adet levye ile motorcu arkadaşımızın üstüne saldırıyor, tek yanıldıkları konu arkadaşın wingtsun da öğretici derece bir dövüşçü olması, ilk olarak gelen 2 kişi bir güzel pataklayıp bi kaç yerini kırıp yere seriyor, levyeyle gelen arkadaşı da safdışı bırakıp taksiciye doğru ilerliyor, taksici bu esnada arabanın içine saklanıyor, sonra arkadaş levye ile arabasının kırılmadık camını, kaportasını dağıtıp olay yerinden ayrılıp seminerine katılıyor.
    şimdi o taksici bir daha bi motorcunun üstüne sürermi arabasını bilmiyorum...
    neyse anlatmak istedim...kolay gele...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rainboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S 200
    Şiddeti tasvip etmek mümkün değil.

Ve İstanbul taksicilerinide bilmemek...
    [FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    valla ne diim, arkadaşının ellerine sağlık
    elleri dert görmesin
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    Kim beni yadırgarsa yadırgasın, iyi yapmış ellerine sağlık.Ulen döv döv bitmiyor ki.
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

BESTAPO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 Vstrom
    Elleri dert görmesin... Şiddeti tasvip etmemek başka,canına kastedeni okşamak başka. Böyle kendini bilmez şehir eşkiyalarına az bile.Dinsizin hakkından imansız gelirmiş

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Evet havalar ısındıkça sineklerde çoğalıyor,bataklıkları ilaçlamak çöpleri kapalı muhafaza etmek lazım.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Arthas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Elleri dert görmesin hemşerimizin, iyi yapmış.
    [I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]

kozalak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600RR
    anlattığın olayın bır benzerınıde benım bır arkadasım anlattı.kendısı halk otobusu şöförü..kızılay taraflarında bı taksıcı normal bır aracı sıkıstırmıs.tabı adamda ne yapıyosun gıbısıne el sallamıs.sonra tekrar ılerde yan yana gelmışiler,ve taksıcı camı acıp adama top deyıp orta parmağını gostermıs.adamın saç uzun,kulakta küpe.felan..adam da dayanamayıp.dur lan sarı bela deyıp durmuşlar..adam tekwando da baya profosyenel miş.taksıcının ağzını burnunu kırmış kanlar içinde bırakmış.bu olaya sahıt olanda benım arkadas.taksıcıyı zorla almışlar adamın elınden. helal olsun ..

bı olay daha olmuş .tvden ve musterılerden duyduğuma gore ..ankara malum yeşil halk otobüsleri kalkıyo .olaylar felan oldu. bu arada otobuscünün biri binaya cıkıp intahar etmeye kalkışmış.işte atarım kendımı felan dıye bağırıyormuş.tam o arada taksıcının bırı atlıyaman lan yıyosa atla erkeksen atla felan dıye gaz verıyomuş adama .malum meydan kalabalık intahara kalkısan vatandasın arkadaslarıda varmış .bakmışlarkı taksıcı gaz verıyo.taksıcıye yanasıp ıyı bı meydan dayağı çekmişler.taksıcı ye yazık olmuş sazan gibi atlamışşşş
    Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  Şiddeti doğal ve olumlu bir olaymış gibi gösteren bu tür başlıkların sitemizde yer alması yasaktır.
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler