hayırlı uğurlu olsun.bol gezmeli günler.
hayırlı uğurlu olsun.bol gezmeli günler.
güle güle kullan
hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim akşamları 24:00 da yollara cıkıyorum acayip zevkli oluyor tabi başlarda motoru kaldırmakta zorluk ceksemde dün akşam daha kolay oldu elimin ayarı gelmeye başladı
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
hayırlı olsun hoca darısı başımıza ne diyek
LiVe FoR RiDe
NeVeR Be ThE LoSeR OnE
slade inşallah demekten başka çare yok darısı herkesin başına motoru olanlarda inşallah modelini yükseltirler
amiiinnnnnnnn
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
kurban hayırlı olsun.
ama bence bir fakire sadaka versen çok süper olur. hem motor almayı nasip etmiş.Allah teala kazasız yolculuklar nasip eder bu sayede kalbinde güvende olur..
hoşçakalın
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
hayırlı olsun leto,kazasız belasız sürüşler
darısı başıma hem ehliyet hem motor alıcam vallah arabadan ucuz uğraşı olması ii oldu bıktım arabalardan
Never was born and will never die!
leto 24 ten sonra nerelere takılıyorsun?
dün gece caddede kapatan twister sen miydin yoksa?
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
aliberkay daha okadar olamadık be hem öle neymiş kapatmak falan yakışmaz bize....
Leto kardesim güle güle kullan tabi arada bizide güldür Ya sen simdi pazar günü festivale motorla gelmiycekmisin??
No FeaR NeveR
bakıyorum her hafta festival oluyor istanbulda malesef ben uzaktayım alanyada ve çalışıyorum
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
hayırlı olsun abii bende bısıklet alam kendıme bır tane alıştırma yaparım artık
junıor r1 abey sen antalya ya gelırmısın kı?
Leto, guzel secim :
Hayirli olsun.
Hani fotgraf
abi digital bi makina yokki fotoğraf koyalım tabi en kısa zamanda olacak inşallah sitede forolarım. DD öğrenmek için aldım ufaktan bi başlayalımda diyorum şöle güzelce öğrendikten sonra inşallah büyüteceğim.."Donald_Duck adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu arada dün akşam hakanla beraber bi dolmabahçe beşiktaş bebek gezdik trafik olayına girdim sayılır inşallah en kısa zamanda buluşmalara motor ile gelebilirim. hehehhe
[quote=leto]Donald_Duck adlı üyeden alıntıDigital makinen de olur, merak etme...acelesi yok."leto adlı üyeden alıntı
Hayirlisi, dogru bir secim yapmissin. Kendine zaman tani, acele etme tarfige cikayim ama su kadar km yapayim filan diye...sakin sakin...onunde cok zaman ve kacaman bir yaz mevsimi var.
letocum bizi ne zaman gezdiriyosun??
(sorulabilecek en kıl soru )
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
oh oh maaşallah leto
yavaş yavaşşş sakin sakinnn
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)