Arkadaşlar tarafsız bir yardıma ihtiyacım var.maksi scooter almak istiyorum fakat cebime uygun iki motor buldum.Hyosung ms3 250 ve Honda foresight fes 250.Çok kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar tarafsız bir yardıma ihtiyacım var.maksi scooter almak istiyorum fakat cebime uygun iki motor buldum.Hyosung ms3 250 ve Honda foresight fes 250.Çok kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.
yamhanın xmax 250 sine de baksan nasıl olur acaba?
Hyosung'un ms3 modeli şu an satışta değil sanırım. Yaza kadar gelirse beklemeye değer bir motor diye düşünüyorum. Fakat kullanıcısı olmadığından karşılaştırma yapmak çok zor olur.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
fiyatı ne kadar bilmiyorum ama yamaha xmax 250 çok güzel bir motor. tavsiye ederim.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Hyosung MS3250 yi tek geçerim, 24,5 beygir, vibrasyonu alan balanser, DOHC motor varmı daha iyisi. Hyosung yine ortalığı karıştıracak.
Şahsen Hyosung ms3 ü hiç sevmedim ben
Asya motorda vardı böle bişi
Çok kucuk ayrıca neresi maxi bunun?
hondanın parçası çoook pahalı onlara bakacagına kymco grand dinke bak
hyosungun kalitesini bi araştır kendi gözünle gör sonra karar ver ama hyosungun herhangi bir 5000 km yapmış makinesine (Gt250 olabilir) bak ve anla.Yamaha ya da Honda arasında bi seçim yap derim.Hyosung ben de alacaktım ama gördükten sonra anlaşılıyor.Hadi kolay gelsin.
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu
dostum yne kimse kıyaslamada yakıt tuketimini ve dayanıklılıgı yazmıo sen hondadan şaşma foresight cok rahat bi motor ama biraz daha zorla maddiyatı silver wing almaya calıs ;)
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)