yok yok bence bunu al
yok yok bence bunu al
[url]www.anahtarcilar.com[/url]
yaw nabıcan race motoru sen enduro motor al
yada sen en iyisi motor alma araba al
beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir
Eskiden racing kullanmışlığım var diyorsun da keşke ne kadar ve hangisini kullandığını söyleseydin. Eğer tecrübem sınırlı diyorsan git cbr 125 al 2 sene bin paranı da git tahvile yatır. Hem paran değerlenir, kasko yaptıracaksan da bir kaç sene kaza yapmazsan hasarsızlık indirimi de alırsın. Dolayısıyla 1000 lik motorun kaskosu da % 60 daha ucuza gelir. Eğer tecrübem idare eder diyorsan 600f veya rr al derim, bunların vergisi de az beğenirsen uzun süre kullanırsın, beğenmezsen daha büyüğünü alırsın. Gerçi bu motorlar da 250 rahat görüyor ama gerek var mı tartışılır ( bana göre yok ). Direkt 350 göreceğim diyorsan, biraz abartıyosun demek geliyor içimden.
Ne alırsan al içine sinmeden alma
Keyifli sürüşler
In the long-run we are all dead
CBR 125R Kırmızı/Siyah
bu gün alsancak suziki bayiğine ortağımı yolladım hayabusayı aldık sayılır ama kullanmıcam garajda beklesin 1994 model bi 900cc sanırım kawazaki ninja yı 1 yıllığına 1.2 bin ytl ye kiraladım ben sigortacıyım zaten kasko olayını hallettim 1 sene ona binecem arrada sırada haya yı da çıkarırım ama sizin yazdıklarınızdan sonra özellikle okulyolu nun dedikleri beni etkiledi (sihirli kelimeler ) en iyisi bu bence biraz saçma oldu ama na palım ben oturup hayabusaya bakmaya da razıyım binmesemde olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)