bence o arkadaş ve ona o motoru satanda,önerende,onun motorcu arkadaşlarıda gerizekalı.
ilk motorum hayabusa diyor. bence ya bizimle dalga geçiyor (ki eminim öyle)
yada gerizekalı bi arkadaş.
belkide şimdiye ölmüştür...
bence o arkadaş ve ona o motoru satanda,önerende,onun motorcu arkadaşlarıda gerizekalı.
ilk motorum hayabusa diyor. bence ya bizimle dalga geçiyor (ki eminim öyle)
yada gerizekalı bi arkadaş.
belkide şimdiye ölmüştür...
valla ne diyim adama ki en iyisi motoru bana hediye etsin ben 300 yaparım
o motorla istanbulun trafiğinde sürat yapılmaz belki trafiğe takıldı herhalde
otobana cıkmasını tavsiye et ve o siteye bidaha bakma
İntihar edesi gelmiş ne var
(şaka tabi)
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
valla abi ben hayabusanın arkasına bindim.hafif gaz verdi adamdan ayrılmaya başladım.zor tutundum.sonra farketti kullanan baktı ben gidiciyim kesti o hayabausa alıpta 50 yi geçemeyen arkadaş muhtemelen şizoya bağlamış olmayan bir hayabusa görüyordur...hihi
bırakın yaw çoluk çocuk..işte yazmış hayabusa aldım diye ..sallamak parayla değil ya yanından bile geçmemiştir hayabusanın.
bende ferrari aldım..50 le gidiyom boşta ..kilitleyin lütfen topiği.
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
bence hayabusa falan almamış öyle kafasına göre yazıyor sırf yazmak için,boş,yazık
:bounce:
Arkadşlar bırakın kim ne alıyosa alsın, yoksa bu vatandaşlar ceplerindeki parayı Modifiye!? ikinci el otolara yatırıp trafiği daha da cehenneme çevirecekler, hiç olmazsa iki tekerli canavarlar bu özenti apaçilere gereken dersi çevrelerine daha az hasar vererek öğretir.
Bir mum diger bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez
adam oltayı atmış gelenleri topluyor işte bırakın yaa
==============================
==============================
geyik yapıyor sadece,dikkate bile almıyorum.
benim mondial 100 vuruyor gel bunu satıyım sana 125 lik
:bounce: [COLOR="Blue"][B][U]HIZIMA KAPILMA[/U][/B][/COLOR]
bence bu arkadasa scooter satmışlar uzerınede hayalbusa dıye etıket vurmuşlar
garibim hayabusam var dıye gecınıyo
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
alla alla çok saçma benim honda todayim bile 55 vuruyor
olasılıklar:
1) Adama çocuklar için üretilmiş 50cc veya altı bir motor (veya elektrikle çalışanlarından) vermişler, üzerine de Hayabusa yazmışlardır ve adam Hayabusası olduğunu sanmış.
2) Adamın dediğine göre ilk motoru olduğu için muhtemelen vites olayını bilmiyordur. Ona demişlerdir; motoru harekete geçirmek için soldaki pedale bir kere bas ve git, durdurunca da pedali yukarı kaldır Yani adam sadece 1. vitesi kullanabilip 50 km'ye kadar çıkabiliyodur ve motoru avaz avaz bağırtıp egzosu ısıtınca hararet yaptı diyodur.
3) Adam makara yapıyor ve bizim gibi onlarca kişi adam hakkında konuşuyoz, o da buraları okuyup kendiyle gurur duyuyor :p
bu adam heralde vıtes degıstırmeyı bılmıyo....
MT ANTALYA
Motosikletle ilgili olan forumların içerisinde en düzgün yer burası herhalde... En azından modlar görevlerini yapıyorlar ve gerçekten profesyonel anlamda kullanıcı ve yol gösterici çok var ..
Diğerleri de bana gırgır gibi geliyor.. Adam hayatında bir hondanın ya da suzukinin web sitesini açmamış gelmiş orda yok bunlar sınırlı üretimdi yok bunlar hız makinası yok bunlar şöyle böyle ... Yok başlangıç için en iyisi 600F yok hayabusa 400 yapar vs... Sayısız örnek var bu sitelerde...
Ve bazıları o kadar kalın kafalı ki CBR600F ile başlanmaz derseniz sen ne anlarsın ki diye söylerler..
CBR600RR ve R6 gibi motorlar 600cc oldukları için güçsüzdürler
Forumda motor alacak kişiler CBR1000RR kafaya koydum kaç yapar ne kadar yakar diye sorarlar
Bazen öyle bir dengesizler vardır ki adam gibi motor alacak kişileri de yanıltırlar.. En iyi başlangıç motoru 600F derler... Bunu söyleyen kişi gsx-r 600 ile başlamıştır motor kullanmaya ve o yetmediği için 1000RR almıştır
Haaa en komiği de 1000cc makinalarınla 420 basarlar ya orasına bitiyorum işte
@patriote abicim sen çok haklısın bilinçsizleri bilinçlendirmek motor kültürünü kazandırmak lazım.. Ama olmuyor ki be abi .. Türkiyede motor kültürünün gelişmesi için daha çok @boy @edy @patriote @eyong lazım çoooooooooookk
Öyle ki motorların bazı semtlerde yasaklandığı ve kask takmayanların "rahatsızlık vermesinden dolayı" kask takılmayan bir ülkede yaşıyoruz ...
Zaten böyleleri yüzünden herkes motor kullanmaya tehlikeli diye bakıyor..
Adama araba çarpıyor beynini yerden kazıyorlar ama adamda kask yok burda suçlu kim ... Çok güzel örnek oluyor yani ... Offfff offfff
EĞİTİM ŞART
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)