Kuzey Yunanistan gezisi için yol arkadaşları
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
Kız arkadaşımla beraber kısa (5 günlük) bir Kuzey Yunanistan gezisine çıkmayı planlıyoruz haziran başında. Böyle gezilerin en az iki motosikletle daha keyifli ve güvenli olacağını düşündüğümüzden bize katılacak, yoldaşlık edecek arkadaşlar arıyoruz. Kawa ER-5'im var (bu arada onun için çıkma rüzgar siperliği ve top case de arıyorum, aklınızda olsun). Böyle bir geziye ilgisi olanlar bana ulasşırsa sevinirim.
Selamlar,
Ogun
Reklamlar
-
Önümüzdeki yıl aynı geziyi yapmayı planlıyorum
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
şimdiden hayırlı yolculuklar.
-
hayırlı yolculuklar kazasız belasız
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
-
ogunduman adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Kız arkadaşımla beraber kısa (5 günlük) bir Kuzey Yunanistan gezisine çıkmayı planlıyoruz haziran başında. Böyle gezilerin en az iki motosikletle daha keyifli ve güvenli olacağını düşündüğümüzden bize katılacak, yoldaşlık edecek arkadaşlar arıyoruz. Kawa ER-5'im var (bu arada onun için çıkma rüzgar siperliği ve top case de arıyorum, aklınızda olsun). Böyle bir geziye ilgisi olanlar bana ulasşırsa sevinirim.
Selamlar,
Ogun
slm ogün,
ben ve eşim 16 Haziran sabahı İtalya turuna çıkmayı planlıyoruz. Rotamızda Kavala (2 gece) ve Selanik (2 gece) var. Bizim turumuz 1 ay süreceği için tarih değiştirmemiz çok zor. Tarih uyarsa beraber yola çıkılabilir.
Biz İstanbul Mecidiyeköy'deyiz.
Saygılar,
-
süper bişey bu da motosikletle dışarı cıkmak için neler gerekli bunlarhakkındada bilgi verirseniz süper olur
bizim cc müsade etse gelirdik galiba
-
geziye katılacak arkadaşlara şimdiden hayırlı yolculuklar
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler