4 zamanlının yapamadığını iki zamanda yapıyor daha ne istiyonuz!
4 zamanlının yapamadığını iki zamanda yapıyor daha ne istiyonuz!
meraba ark ilk defa bende ikinci el popcorn 90 aldım motordan anlamadığımdan olsa gerek biraz motorun sıkıntı ve eksikleri varmış sizlere söyleyeyim fikri olanlar yardımcı olsun
1)2 zamanlı motor fakat egzos bozulunca 4 zamanlı motor egzosu takmışlar(çıkma),aşırı ses var ;sizce bu sesi kesmek için ne yapmalı 4 zamanlı egzosu 2 zamanlı motora olur mu yani performansı etkiler mi ne yapmak gerekir (eksozun birini açtır v.b. şeyler söyledilir ama anlamadım)?yeni eksozun fiyatı pahalı biraz elinde çıkma popcorn 90 egzosu olan var mı?
2)2 günde bir falan akünün sigortası atıyor sebebi ne;çözümü ne?
3)benzin göstergesi yarım gösterirken benzin bitiyor; çözümü ne?
4)motor normalde 45 yokuş aşagı 55 yokuşta 25 falan yapıyor bu az değilmi sebebi ne olabilir ;çözümü ne olabilir?(gaz ayarı-egzos-motorun yıpranması v.b.)
5)birde ön ve arka çamurluk yok elinde olan veya ucuza temin edebiliecegimiz bir site var mı ?popcorn 90 la gösterge ve granajları uyumlu başka marka veya modeller var mı?
elinde hurda popcornu olanlar benimle irtibata geçebilir mi..
şimdiden teşekkür ederim ilk motorum biraz problemli oldu ama ilk olduğundan ve çokta para vermediğimden problem deil,tecrube oldu
Hortlatma operasyonu vol2 güncel fikirleri merak ettiğimden dolayı konuyu güncelliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)