Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

2 Zamanlı Motora Egzoz

REKLAM ALANI
    bassturbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    4 zamanlının yapamadığını iki zamanda yapıyor daha ne istiyonuz!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

meraba ark ilk defa bende ikinci el popcorn 90 aldım motordan anlamadığımdan olsa gerek biraz motorun sıkıntı ve eksikleri varmış sizlere söyleyeyim fikri olanlar yardımcı olsun

1)2 zamanlı motor fakat egzos bozulunca 4 zamanlı motor egzosu takmışlar(çıkma),aşırı ses var ;sizce bu sesi kesmek için ne yapmalı 4 zamanlı egzosu 2 zamanlı motora olur mu yani performansı etkiler mi ne yapmak gerekir (eksozun birini açtır v.b. şeyler söyledilir ama anlamadım)?yeni eksozun fiyatı pahalı biraz elinde çıkma popcorn 90 egzosu olan var mı?

2)2 günde bir falan akünün sigortası atıyor sebebi ne;çözümü ne?

3)benzin göstergesi yarım gösterirken benzin bitiyor; çözümü ne?

4)motor normalde 45 yokuş aşagı 55 yokuşta 25 falan yapıyor bu az değilmi sebebi ne olabilir ;çözümü ne olabilir?(gaz ayarı-egzos-motorun yıpranması v.b.)

5)birde ön ve arka çamurluk yok elinde olan veya ucuza temin edebiliecegimiz bir site var mı ?popcorn 90 la gösterge ve granajları uyumlu başka marka veya modeller var mı?

elinde hurda popcornu olanlar benimle irtibata geçebilir mi..

şimdiden teşekkür ederim ilk motorum biraz problemli oldu ama ilk olduğundan ve çokta para vermediğimden problem deil,tecrube oldu

Sepya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Hortlatma operasyonu vol2 güncel fikirleri merak ettiğimden dolayı konuyu güncelliyorum

bassturbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    Alıntı Sepya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hortlatma operasyonu vol2 güncel fikirleri merak ettiğimden dolayı konuyu güncelliyorum
    Evet evet iyi etmişsin bende hortlatayım;

İnsanların çoğu onu egzost zanneder ve dalga geçip dururlar motora bak sese bak egzosta bak diye:

Kimse bilmez doğum yerinin pistler olduğunu:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------

Al bide burdan yak

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler