Race motorlarda kask nereye takılır?
Reklamlar
-
Bilmiyorum yeri burası mı ama daha uygun bir kategori de bulamadım. Biraz abuk bir soru olabilir ama;
Race tipi motorlarda arkaya topcase takıldığını hiç görmedim, ki herhalde tipini baya bir bozar. Peki bu kaskları nereye takıyorsunuz bu motorlarda? Herhalde yanınızda gezdirmiyorsunuzdur. Harici bir kilitle motorun bir demirine kilitlemek dışında daha pratik bir yolu var mı?
Reklamlar
-
Race motor derken umarım senin 250 MCT yi kastetmiyosun
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
bende hep bunla ılgılı bi topık acamk ıstıyodum....
ben dıyım abı kaskların nereye takıldıgını...
kımse kafasına takmıoo...hep koluna takıyolar....istanbulda 3-4 tane racıngcı gördum hepsıde koluna takmıstı kaskı....dunde konyada gördum oda koluna takmıstı...
sımdı sen motordan ınınce nereye koyuyorlar dedınde bende böyle dıyım dedım...
mesela bı ara bende kaskı motorun arkasına baglıyodum...polis cevırdı benı bana dedıkı (o kaskın yerı neresı ) dedı....bende KAFAAAAAAAAAAAM dedım
ne gezıo arkanda dıoooo
-
-
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
arkana veya depo üzerine file takıp onun içine sıkıştırabilirsin. veya depo üzeri çantalar var onlardanda alabilirsin
-
file dicem ama kaskı götürebilirler. götürseler iyi yaramazlar kaska pislik yapabilirler
bi de sen heybe filan diyince aklıma çook zaman önce hafızam beni yanıltmıyorsa (arama yapmaya üşendim çünkü şimdi) race motor da portakal nasıl taşınır diye bi mevzu geçmişti o geldi ama sahiden pazarlıkları filenin altına koyabilirsin
dedim ama zydar beni sollamış
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
Hiç bir yere takılmaz dostum kask race motorda. Hele kask kaliteliyse hiç takılmaz, 400-500 euroluk kaskı hiç bir yere takmam valla elimde dolaştırırım
Geçen gün yamaha R1 gördüm, kaskı aynaya takılmıştı, sahibide ortalarda gözükmüyordu. Sırf merakımdan gittim kaska baktım. Ahı gitmiş vahı kalmış Nolan dı kask, baya eskiydi. Çalınmasından endişelenmiyorsan aynaya takılabilir.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
-
thered adlı üyeden alıntı
bahadinli
yanlış anlaşılma olmasın da, ben park edildiğinde nereye takıldığını kastediyorum. yoksa motor üzerindeki yeri konusunda bir tereddütüm yok
ama mesela bir markete girip çıkıcam diyelim elimde de taşımak istemiyorum kaskı, topcase veya pratik ve güvenli bir kask kilit sistemi olsa birkaç saniyede kilitleyip işime giderim. Ama öyle olmayınca kilidi çıkarcan, bir demire geçircen kaska geçircen kilitliycen falan uzun iş.. belki bu durum bazılarına komik gelebilir, 2 dakika uğraşıver ne ki diyebilir ama artık internet nesliyiz, sabırsızız
benim için 1 dakika uğraşmak ile 2-3 dakika uğraşmak arasındaki fark çok önemli. Ki çoğu insan trafik ışığı yeşile döndüğünde önündeki araç 2-3 saniye geç kalksa korna çalıyorken benim durumum çok da abartılı olmasa gerek :p
abıcım yazının hepsını ve anlaya anlaya tane tane okursan aynı seyı benımde söledımı görursun....
-
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
kasklar için kilitler var bisikletler içinde kullanılan ince çelik halatlar. onları kullanabilirsin. file altına sıkıştırıp uygun bi yere kilitleyebilirsin.
yinede race kullananlar kaskı kollarına takmayı daha çok seviyorlar. yoksa ghostrider oldukları nerden anlaşılacak
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
TuğrulÖzbek adlı üyeden alıntı
kasklar için kilitler var bisikletler içinde kullanılan ince çelik halatlar. onları kullanabilirsin. file altına sıkıştırıp uygun bi yere kilitleyebilirsin.
yinede race kullananlar kaskı kollarına takmayı daha çok seviyorlar. yoksa ghostrider oldukları nerden anlaşılacak
aynen abıcım....
yahu ben koluma takınca rahat edemıyom...düşüo kele.....bi yöntemımı var acep...bi ögretın yauu
-
ve buna o kadar alışıyorlar ki sürerken de kollarında duruyor. Halbuki kask yerine dirseklik alsalar daha pratik olacak
-
Seyrüsefer halinde kaskı kask çantasına koyup sele üzerine sabitleyebilirsin (yolcu yoksa)
Park halindeyken ise: sele içinde 2 adet kask takma -çengel- gibi öyle bişey var denedim ama kaskında kılıf yoksa kask ve motosiklet çizilebilir tavsiye etmem.
Kılıf şart
Ayrıca kola takarsan kask boyaya sürtebilir, + güvenlikle ilgili problem çıkar diye tahmin ediyorum
ÇÖKMEDİKÇE ÜSTÜMÜZE MAVİ GÖK GÖÇMEDİKÇE BASTIĞIMIZ TOPRAK TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ BİZ ATATÜRK'ÇÜYÜZ
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
artçı ayaklığına, aynaya veya fileyle artçı selesine
-
Kullanırken kafanda olsun gerisi boş Taşırsın yanında.Arkadaşların dediği gibi kendini düşünüp pahalı bir kask aldıysan bırakma makinenin üzerinde.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Ben genelde kafama takıyorum. Baska bi yere takmıyorum
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
Ne kaskı yaaaa....RACE ci adam kask mı takar?.....Jölesi bozulur karizması çizilir.....
Haa mevcutsa elinde kolunda ya da manitanın kolunda taşır....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler