hiç bi fark yok kardeş ikiside aynı motor diyemiycem çünkü ortada tek motor var anf model kodu innova ismidir
hiç bi fark yok kardeş ikiside aynı motor diyemiycem çünkü ortada tek motor var anf model kodu innova ismidir
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
ünlü bi internet satış sitesinde böyle bi fark var.mesela satışta olan motorları modele göre ayırdığında ikisi de ayrı ayrı sınıflandırılmış.üretim yılı olabilir diye aklımdan geçiyor ama kesin bilemedim,takıldım da gece gece uyuyamam şimdi.
Aynı hatta 2side aynı motor dostum innovayı sana tavsiye ederim sonuna kadar...
100km de 2-2.2lt yakar...
Düzde 125 yokuş aşşağı 135km/h hız yaparsın...
sanırım tahmin ettiğim gibi çıkış yılı olarak bir fark var.zaten motosikleti biliyorum çok kullandım.isim olayını yeni farkettim.bende de wave vardı 2 ay oldu satalı 2004 de sıfır almıştım rodajı geçtikten sonra kuşadası-selçuk arası (belki bilen vardır düz yol havaalanı yanı) orda wave ile 120 yaptım.bunca yıl motosiklet kullandım ama korktuğum nadir anlardan biriydi.zira direksiyon çok hafifledi ve nerdeyse uçuşa geçiyordum yakıttan ve taze motordan kaynaklandı sanırım çünkü sonra zar zor 105 falan yapıyordu satmadan önce.kesinlikle o süratlere uygun motosiklet değiller ne wave ne innova.sorun hız değil yine de saol ancak aklım o ayırımda takıldı.wave ithalatı kalkınca geldi bu 125 likler.2005 de,bu yıl çıkanlar innova,2006 ve sonrası çıkanlar da anf 125 innova diye adlandırıldı galiba.
metehan abi nerdesiiiiin adamın biri innova soruyo en innovadan anlarsın..
valla ben bildim bileli ANF İnnova...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
innova guzel motor tavsiiye ederimm 125 cc ye gore gucu gayet yerinde
innova yarı otomatiklerin atasıdır... ayrıca tek üretim makyajlanmadı
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
kardeş ben almadım pişmanım beat aldık iyi motor ama insana zewk wermiyo şimdiki aklım olsa hiç düşünmeden innowa alırdım
hiç düşünmeden alınacak makinadır
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
arkadaşlar seyrettiğim bi videoda dikatimi çekti bildiğimiz honda innova anf125 motoru start ederken kontağı çevirince elektrik sistemi açılınca ibre chek yapıyo bütün innovalarda varmı bu kullanan arkdaşlar dan cevap bekliyorum
waaauww bende ılk defa dikkat ettim innova sahipleri gelir şimdi...
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
evet kardesım 10 numara bı motor bende ondan ıstıyorum her bakımdan tatmın eder pısman olmassın
Hortlak topic
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
2.el düşünenler için,aşağıda da benim tertemiz motorun ilanı var ,2100km de garaj motoru
http://www.motosiklet.net/forum/satm...%2A%2A%2A.html
sorumu kimse cevaplamış bide topic i buraya taşımışlar
nerdeydıkı bu topıc o kadar cok sey yazılmıs bulamadın mı cevabını
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)