ahaha butun dainese de bana uygun mont yoktu, ayakkabi da ayni sekilde 43 ne begendiysem yoktu, aldik bisiler tabi ama alternatiflerden hep, bir de arai ler hein gericke de 800eu idi mototoas da daha ucuzdu mantigim almadi mevzuyu
ahaha butun dainese de bana uygun mont yoktu, ayakkabi da ayni sekilde 43 ne begendiysem yoktu, aldik bisiler tabi ama alternatiflerden hep, bir de arai ler hein gericke de 800eu idi mototoas da daha ucuzdu mantigim almadi mevzuyu
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
ya ben maske alacaktım salak gibi unuttum ya
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Alarmlı disk kilidi sadece XENA marka vardı. kısa tip 100 lira, uzun tip 140 lira.
Aldım, eve gelince baktım:
MADE İN CHİNA. Alman malı sanıyordum.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
2move Cumartesi günü Özen motor dan aldım, benim aldığım cx-1v modeli.Kask xr-1000, cx-1 ler olmuyor o kaska. Benimkinin siyah vizörüne de 50 euro dediler. Aynalı olana 75 dediler, pazarlıkla 65 e aldım.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Bende aldım. Gerci cin malının iyiside var kötüsüde. İnşallah iyisidir.
Alarm taktıracaktım aküyü bitirir dediler. Bende kafaya koymuştum fuarda aldım. Şimdilik işe yarıyor. Birisine gittiğimde cama yakınsam alarm sesini duyarım diye tahmin ediyorum. Coluk cocuk motoru kurcalarsa alarm calar kacar diye düşünüyorum. Başka getiren ithalatcıda yok sanırım.
En kötü disk kilidi görevini görür.
SİDİ deri bot iyimidir kötümüdür. Yukarıda resmi olan değil.
Birde korlasta yazlık ROBOKOP gibi sadece fileli koruma vardı. onu aldım.
Disk kilidi 50 ytl Şaka .
suomy kask vandal modeli 430 eurodan nakıt 500ytl. tam boy bellık skype ıtalyan 100 ytl.depo ustu canta 90 ytl.
Fuarda LBC standından yanları fermuarlı komple açılır pantalon alan arkadaşlar,
Fuarda siz değerli motosiklet kullanıcılarının beğenisine sunulan LBC markalı yanlardan fermuarlı pantalon modelinde üretim hatası saptanmıştır.
Elden adresimize,yada Mng kargo ile göndermeniz halinde üründeki hata giderilerek kargo masrafı tarafımıza ait olmak üzere ürndeki özür giderilerek tarafınıza teslim edilecektir.
Mağduriyetinizden dolayı çok özür dileriz,anlayışınıza sığınıyoruz.
kafana kasktan başka şey takma ...
Çok şey aldım ama en uygunu 80ytl 'ye korumalı pantolon oldu.
bende nitro marka çenesiz kask aldım etiket fiyatı 80euro ben aldım 70ytl
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
ixon mont cox mono kask armode bellik 400ytl
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Revit'in Liteon model montunu NBC motordan 370 TLye aldım, orada görev yapan dayı beni dövecekti, ucuz kurtardım.
Mont: http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=43907
Türkiye'de göreceğimden umutlu olmadığım bir kalite anlayışı. Çok teşekkürler LBC, pantolonumu sizden alacağıma emin olabilirsiniz.
Bir de naçizane tavsiyem. Marka olmak zor iştir, web sitenize biraz özen gösterirseniz Türkiye genelinde müşteri profiliniz genişleyecektir. İyi çalışmalar dilerim.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)