daineseyi de her yer satiyor resmen, nerenin fiyati bu mototal ?
daineseyi de her yer satiyor resmen, nerenin fiyati bu mototal ?
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Arkadaşlar merhaba...
Bugün fuarda SMY GTS 250 Aldım.Fiyatı 7.100 Ytl.ilginelenenlere duyurulur..
Saygılarımla.
LBC den speed model mont aldım, cordura kumaş, 5 korumalı(orta sert koruma), iç astar(yelek şeklinde elyaf) çıkabilir, bel ve kol ayarlı
120 ytl peşin
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Arkadaşlar UFO'nun MAFSALLI DİZLİK fiyatı hakkında bilgisi olan varmı fuarda ne kadar taksit yapıyorlar mı?
Luxor üstünde paralansın BEnde başka bi sitede 130 140 arası takip ediyordum bu montu sanki peşin paraya biraz daha indirirlerdi gibime geldi nese hayırlı olsun
Kasklarda fiyatlar nasıl arkadaşlar Lazerin L6 serisinin peşin fiyatını soran oldumu bu aralar en ucuz fiyatta buldugum yerden alıcam
@zuhtupasa
Ulaşılabilir ve mantıklı fiyat bu mu abicim? Burgman 400 dediğin alt tarafı 400cc bir scooter. Scooter için çok yüksek bir fiyat. Yaklaşık bu fiyatlara çok daha makul adam gibi motorlar var.normal liste fiyatı 15.900 YTL.olan Burgman 400 K7 (Yeni kasa) 12.990 YTL. gibi ulaşılabilir ve daha mantıklı bir rakama çekilmiş
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
maxi 'nin efendisi sayılır denginde bikaç motor var bence farklı sınıflardakılerle kıyaslamak dogru olmaz burgman ı
sen onu 400 lük scooter olarak değilde 600 lük race olarak düşün
netekim
650 cc burgman ----- 1000 rr
400 cc burgman ----- 600 bilmem ne
kıvamındadır benim bakış açımla
ayrıyeten
ben de bir çanta mont (yazlık yada mevsimlik) bakacağım lbc iyi duruyor...
yandan fermuarlı pantolonda götürmüşler fuara firma sahibi ile görüştüğüm kadarı ile gidenler bir uğrasın bence...
kafasında scooter olan yani tarzı bu olan biri için 400 lük burgman süper bir makine...
iyiliğini kötülüğünü tartışmaya gerenk yok
650 lik olan ise bu tarzın son noktası...
Arkadaşlar top case hakkında fiyat araştırması yapan varmı?
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
eminim bi burgman topigi vardir, o paraya deger mi degmez mi bence o polemigin yeri burasi degil oradir, su anda basligi potansiyel fuar musterisi bi suru kullanici okuyor mumkun mertebe ona gore yazalim
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
arkadaslar gsr600 abs nin fiyatinda indirim varmi ne kadar biriniz soylerse hazirlikli geliriz belki
arkadaşlar geyiği bıraksanız da insanlar neyi, nerden kaça aldı yazsa daha iyi olmaz mı? Şurda yararlı bir konu açıldı, zaten ömrü en fazla 3 gün, madem gidiyoruz fuara bişeyler alacak arkadaşlar maksimum şekilde yararlansın.. lütfen..
Arkadaşlar, LBC de çok kullanışlı pantalon 120.00 YTL içlikli ve korumalı.
Takım çanta 2 yan 1 sosis 1 sisibar 105.00 YTL
Uğurmondide zincir 30.00 YTL
Motobot'da 11.ci salon korumalı bot 100.00 YTL
şimdilik gördüklerim bunlardı,yarın tekrar gidicem
abs'sizfiyatı bu . abslisinide tahmin et iştesuzuki acayip indirim yapmış haberiniz olsun...
.........model...............................liste fiyatı.........fuar fiyatı
an400 burgman k7.....................16,000..............12,990
gsr 600 k7................................17,750.......... ......14,990
vl 800 (c 800)...........................19,950............. .. ******
vz 800 (m 800)...........................18,750............. ..******
vl250 (lc 250)...........................11,950............. ...*****
hayabusa k6..............................29,150............ ....25,000
hayabusa k7..............................29,150............ ....27,000
ALINTIDIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)