benle bir cogu nlasamıyor.ben kask takmadıgım için ısrarlabana kask taktırmanın derdindeler ...ama iyi insanlar ve encok onlar tanıyor bizi.en cok onlar anlıyor bizi.
benle bir cogu nlasamıyor.ben kask takmadıgım için ısrarlabana kask taktırmanın derdindeler ...ama iyi insanlar ve encok onlar tanıyor bizi.en cok onlar anlıyor bizi.
Motosiklete,kasksız,montsuz,en önemlisi ehliyetsiz binip kullanacaksın:Tüm kuralları çiğneyecek sonra yakalanınca,kırk dereden su getirip rüşvet teklif etmek ve vermekte dahil olmak üzere sende hertürlü kanunsuzluğu yapacak ve sonra ağlayıp sızlanıp onu bunu sevmem diyeceksin.
Mazerette hazır hemen arkadaşlarımızda'' Pişkin pişkin rüşvet istiyolar ve alıyorlar '' diyecekler önce sen Bir birey olarak kurallara uyacak bu durumlara mahal vermeyip sen den rüşvet talep etseler dahi vermeyip işlemiş ve çiğnemiş olduğun kuralların sonuçlarına katlanacaksın.Sen rüşveti ver sonra ağla sızla GÜLERİM ben buna, benden neden alamıyor veya isteyemiyor
Önce şapkayı önümüze koyup düşüneceğiz,ben veya biz dürüstmüyüz kural ve kanun kaidelere uyuyor uymayanları da gerekli mercilere bildiriyormuyuz,bu sistemi düzeni yolsuzluğu birey olarak vatandaş olarak engellemek için elimizden geleni yapmadığımız sürece,BU RADA BİNLERCE SAYFA TUTACAK İYİ MEMUR KÖTÜ MEMUR ÖRNEKLERİ VE ÖYKÜLERİ ANLATMAKTAN BAŞKA BİRŞEY YAPAMAYIZ
Ben Polismiyim =Hayır,değilim
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
başlıkla konu iyi uymuş..cok guldum
Bahadinli sen doğru olanı yaptın, üstelik sana niye kızayım ne haddime.abı ban kızdında sıl dıye....sıldım yanı senı kırmam.....
ama mıllet neler yazmıs kele.....
Ama şu kadarını her arkadaşın bilmesinde yarar olduğunu düşünüyorum;
TCK'nuna göre özel veya tüzel kişilere isnat edilen ve suç unsuru taşıyan söylemlerin isbat hükümlülüğü/yükümlülüğü vardır. Siz anladınız....
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
Sonuç olarak ; hepimiz aynı toplumda yaşıyoruz. Hiç bir kişi, kurum birbirinden farklı değil..Eğer her arkadaş kendi içinde bulunduğu ortama, polislere baktığı gözle bakarsa durumun hiç de farklı olmadığını görecektir..İlla para almak gerekmez. Ahlaki davranmayan bir esnafın, çalıştığı yerden çalma yapanın vb. diğerinden ne farkı var sanki. Kaldı ki, anlatılan birçok olayda, arkadaşlar ehliyetsiz motora binerek kanunları çiğniyor ama nedense bundan hiç bahsetmeyip kanunu çiğnemenin kanunsuz bedeli olan rüşveti eleştiriyor. Herkes bulunduğu ortama göre bir şeyler götürmekte..Bir ülkede çürüme varsa eğer, sadece bir kurumda olmaz. Kanser gibidir. Bütün bünyeyi sarar. 2007 yurdum manzarası da budur. Sonucun sonucu olarak ; biz birbirimize benzeriz...
Coşkun, Mersin
SYM HD200
aradan 4 yıl geçmiş motorlu polis yine motorcudur :D
evet hortlakçı da yine hortlakçı :D şaka bir yana eğlenceli bir başlıkmış :D ilk konuya ne goldüm yaa alırım amahtarını hasaaann :D
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
yenibosna dan arkadaş anlatıyor bir bakmış yunus ön kaldırmış motor bir tarafa yunus bir tarafa fırlamış herkes yunusun peşine koşmuş bir şeyin var mı diye, yunus ta yerden kalkıp fırlamış motorun peşinden koşuyor motoun bir şeyi var mı diye ilginç bir görüntü olmuş...
harley is making love with davidson
süpermiş ya alır yani anahtarı bak hasan
yunus koş motor gidiyor kooşş
valla hocam trafik sıkışık olunca ister istemez insan kopuyor :D düşünsenize aynı meslekten iki kişi biri otomobilde trafikte bekliyor diğeri motorda yanlarından geçip gidiyor
aradaki fark yok.
ikiside işini yapıyor.
98 Beygir.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)