Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Köpecikler

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    21 Mart 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda Shadow '07
    Arkadaşlar ben Ankara Elmadağda bir askeri kuruluşta çalışıyorum. Motor işine başlayalı henüz 5 ay oldu toprak yolları da düşünerek kendime bir f 650 gs ve ful koruma kıyafetleri aldım. .Bu zamana kadar dağda boş ve havanın müsait olduğu zamanlarda tecrübeli subay astsubay arkadaşlardan motor öğrenmeye çalıştım...Daha geçen hafta da ehliyetimi aldım . Bugün itibarı ile henüz trafiğe çıkmadım...Ama yavaş yavaş havaların da düzelmesi ile trafiğe çıkmaya başlayacağım.

    Askeri birliğimiz Ankara-Samsun yoluna 15 km uzaklıkta. Yolda 2 adet köy var ve yollar oldukça ıssız...Bu 15 km boyunca 4-5 noktada en az 2-3 köpek bulunmakta. Ve motorlu araçlara çok da alışık olmadıklarından ve doğal olarak kendi alanlarını koruduklarından pek bi enerji ile saldırıyorlar. Kocaman servis otobüslerine bile saldırıyorlar. Yani motosiklet onlar için çerez...Şehirdeki köpekler yanlarında fino gibi kalır. Ankara'daki evime gitmem için bu yolu geçmem gerek...Ve her seferinde de saldırıyorlar.

    Silahım var ama suçsuz hayvanlara ateş etmek istemiyorum. Bu durumda tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum bana bir öneriniz var mıdır . Çok köpek korkum yoktur ama motor üzerinde iken köpekler kudurmuşcasına manyaklaşıyorlar...Gerçekten durum çok kötü. Motora takılan köpeksavar aletler varmış ama pek bu azman köpeklere karşı faydalı olacağını sanmıyorum...Ya bu yolda binmeyeceğim ya da bir yolunu bulacağım...Önerilerde bulunursanız sevinirim

    Ha bu arada bol viraj var yani durup sonra hızlanacak ne yol var ne de zaman...


    Saygılarımla...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2005
    Şehir
    İzmir
    Daha önceki açtığınız başlık başka bir moderatör arkadaşım tarafından zaten mevcut bulunan topicle birleştirilmiş.Siz tekrar topic açtınız,forum kurallarında da belirtildiği gibi bir topic varken aynısından tekrar açamazsınız.Başlığınız daha önceden açılmış başka başlıkla birleştirilmiştir.Oradan devam edebilirsiniz,linki;
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...apmali-10.html

     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  Forum katılımcıları başlık açmadan önce o başlığın forumda mevcut olup olmadığını araştırmalıdırlar.Bu topic forumda zaten mevcuttur.
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler