Lütfen yardım edin : Virago'mu-Rebel'mi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
abi bu konuda sana pek yardımcı olamıyacam genlede ben scooterciyim ama virago seven cok gördüm
-
jınlun abimize honda rebelin kullanma kılavuzu lazım yardımcı olalım arkadaşlar
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
bundan haberim yoktu erol abi bi bayiden istesek olmazmı
-
özgür hondanın türkçe kullanma kılavuzu yok dedi bana fuarda beşiktaşdaki kuzey motora rica ettim ilgilenecek formda arkadaşlarda varsa abimize yardımcı olmakta fayda var
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
evet abi tabiki yardımcı olalım
-
Mersin İl Temsilcisi
rebel silindi piyasadan. virago kapış kapış gidyo. piayasası iyidir. yani VİRAGO...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
yamaha virago bence ama esas grandeagle250
-
abimiz honda rebel almış kullanma kılavuzu elinde varsa yardımcı olun diyor kendisiyle fuarda tanıştık açıkcası kullanma kılavuzu istiyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)