Motosikletimin İstihap Haddi 4mü? 1mi?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
İstihap haddi sürücü hariç olarak uygulanır.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
-
CBR 125 ile sürücü+4 kişi = 5 Kişi olarak şöyle bir güney sahillerine doğru tatile çıkayım diyorum. Ama 5 Kişi nereye sığacak yaw? artık çamurluğun üstünede oturturum bir kişi
İHTİYAR adlı üyeden alıntı
Ozaman Tescil Belgesindeki rakam doğru yani sürücü+1 = 2kişi buda normal olan.
Ama Önemli olan Trafik Belgesi değilmi ya?
Soda Ayran Cool
-
Trafik belgendeki 4 kişiyi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Acaba düzelttirmeye gitsen kaybedeceğin mesiyi kim karşılayacak,üzerine birde para isterlermi?
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
Bu benimde kafama takılmıştı, sürücü hariç olabileceğini çıkarsayabiliyorum ama kesin olarak böyle midir?
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende de cbr 125 var ruhsatta 4 kişi yazıyosaqnırım memurların el alışkanlığı sürekli otomobil ruhsatı yazmaktan olsa gerek
şimdi ben o motosikletin tepesine 4 kişi cıksam polis bişey diyemez
-
5 kişi bin git ruhsatta ne yazarsa odur.
"Motosiklet Özgürlüktür."
-
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
yuh bana bee bu iki nüshanın farklı olduğunu yeni görüyorum biri trafik biri tescil belgesiymiş dikkat et de polisler bu farklılıktan pürüz çıkarmasınlar benim ruhsatta da motorun modeli 25 mct olarak gözüküyor fazla sallamadım ben demekki her memur imzasını bırakıyor ruhsatlara
"bak osman bunu sen yazmışsın silindir hacmini yanlış yazmışsın"
"hasan bu senin işin bak modeli başka bunun" gibi...
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
Ben de 1 yazıyor, hep düşünürdüm arkaya bineni neden saymazlar diye
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
valla ben ceza yiyen bir arkadas duymustum bu olay yüzünden.aynı şekilde tek kişiliktir yazıyordu..forumda okumuştum
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
ARBETUS adlı üyeden alıntı
yuh bana bee bu iki nüshanın farklı olduğunu yeni görüyorum biri trafik biri tescil belgesiymiş
dikkat et de polisler bu farklılıktan pürüz çıkarmasınlar benim ruhsatta da motorun modeli 25 mct olarak gözüküyor fazla sallamadım ben demekki her memur imzasını bırakıyor ruhsatlara
"bak osman bunu sen yazmışsın silindir hacmini yanlış yazmışsın"
"hasan bu senin işin bak modeli başka bunun" gibi...
Senden vergi de almıyorlardır....Şanslısın....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Trafik belgendeki 4 kişiyi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Acaba düzelttirmeye gitsen kaybedeceğin mesiyi kim karşılayacak,üzerine birde para isterlermi?
Hocam Türkiye burası herşey olur, bunu düzeltmeye kalksam varya yanarım tam anlamı ile;
1-) niye daha önce farketmedin diye ceza.
2-) düzeltmek için para.
3-) işe gitmeyeceğim için eksik mesai yüzünden maaşımdan kesilen para.
4-) trafik şubesine gitmek için yakacağım benzin.
5-) Sinir + Stress
6-) Trafik şubesine giderken hız limitini aştığım için ceza Bunu kesin eklemek lazım :p
Birsürü anlamsız iş.
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Senden vergi de almıyorlardır....Şanslısın....
haha çok bomba ya, harbyden sen vergi falan verme bence
Soda Ayran Cool
-
Bizimkinde isthab haddi bile yazmıyor İStedigimiz kadar binebiliriz heralde
-
sen şanslısın kardeşim benim kamyonette bile iki yaıyor senin motorda dört yazıyor,dedigin gibi valla düzeltmeye kalksan para ,düzelttirmesen ilerde ceza gelebilir sen en iyi çaktırmadan git bi şübeye sor böyle böyle diye ne diyorlar bakalım.
kendine iyi bak kardeş inşallah cnr fuarda bir daha karşılaşırız.
-
Motosiklet bilindiği gibi 1 kişiliktir.Ama ben ruhsatı çıkarttırırken 2 olmasını istemiştim ve şimdi öyle yazıyor.Ama seninkisi daha güzel olmuş
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
aslinda denemek lazim 4 kisi binerek bi polis kontrol noktasinda durmak lazim.acaba polisin cevabi ne olcak ruhsati gorunce ?
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)