Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ruhsata Egzost işletme...

REKLAM ALANI
    xterkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki 1000 gt
    selam arkadaslar ortada bır konu tartısılır ses egzosu guzel bence gumbur gumbur bende yenı taktırdım sayılır bıraz tereddut ettım ama ankara da pek sıkıntı yok ıstanbul da motorda cok oldugundan dengesız motorcuda cok oluyor o sebeple polısler ara ara bırkac kısı yuzunden tum motorculara saldırıyorlar normal ve anormal durum aslında benım tavsıyem ara sokaklarda ve gece gec saatlerde ınsanları rahatsız etmeden motora bınmek ceza kesılebılır ıspatda zor edersın ama bazı polısler esnek bazısı hemen cezayı keser genelde tecrubelı orta yaslı memurlar cabuk kızar ve ceza keser aklında olsun tabı memur sende dıklendıysen cezada kesmıs olabılır o konulara fazla gırmeyeyım benım dusuncem ses egzos larının can kurtarıcı bır ozellıgı var kımse pek bahsetmesede suan nasılkı far yakma zorunlulugu var avrupa ulkelerınde mesela neden cunku arabalar arkadan gelenı motoru cabuk fark etsın dıye ses egzoz larıda boyle arkadaslar daha oncede sesı az cıkan motorlar da kullandım ama sesı cok cıkan motor seyır halında araclar gormese bıle sesını duyup rahatlıkla fark edıyorlar ve yol verenlerde oluyor bence onemlıdır ses egzozu hızlı gıtmesenızde fark edılmenız kolay buda kaza rıskını azaltır ama ınsanları rahatsız etmemek lazım kolay gelsın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Zs 200 Gy-2
    Bugün özellikle durdum trafikçilerin yanında,şöyle bi redline çevirip motoru durdurdum.

Sonra kaskı çıkarıp gittim yanlarına,

-Bu motosikletin sesi çok mu şimdi size göre?

-Çok!!!

-Peki ya yasalara göre????

-Yeav git arkadaş uğraştırma beni...

Aslında kaç desibele kadar hakkımız var bir bilsek...

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    benim motorumun egzost u göbekten patladı amanın öyle bır ses cıkarıyorkı sevmesemde harbıden trafıkte on numara hanı farkedılmek icin neler yapıyoruz ya boşa ses olsun yetıyor . şimdi tamır ettırdım garibimin sesı kısılmış gıbı benı yıne kımse farketmıyor bırde gıtinler şu beledıye otobüslerının egzost larınıkontrol etsınler mübarek gemi bacası gibiler zehır sacıyorlar
    matrix506xx bunu beğendi.

anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    arkdaşlar şerefsiz ingilizlerrin 1. dünya sanaşında iran cephesinde bize karşı kullandıkları zırhlı roys roys larda bi kol vardı cepheye gelirken o kolu çektiğimizde egzoz havayı direk manifollattan dışarı atıyodu buda düşman karşısında psikolojik bi etki yaratıyodu asıl konumuza gönelim bizde böyle bişey yapsak olmazmı bi kol istediğimiz zaman manifolttan verecen istediğimizde susturucudan çok kısık bi ses çıkacak
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

Motosikleti
    CBR 600 F di satıldı
    nasıl iş anlamıyorum beni polisler durduklarında hadi bi gaz verde duyalım şunu diyorlar )) demekki siz yanlış polislere denk gelmişsiniz
    velizrsln bunu beğendi.
    ::tutkuy::

esp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er-5
    Beni de bi defa iş yerinin motoruyla çevirdiler aramızda geçen diyalog hiç aklımdan çıkmaz altımdaki motor da honda activa :D
    Memur-Kaç basıyo genç bu ?
    Ben-Arkadan eserse 90 memur bey
    Memur-Karşıdan eserse noluyo ki lan(Diğer memura sorar)
    Diğer Memur-Abi heralde rüzgara karşı sulamak gibi bişi oluyodur

Tabi gülmemek için kendimi o noktadan sora daha fazla zorlamadım belliydi memurların neşeli kişiler olduğu
    ''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 // Northwing SLR 150
    Alıntı ryangt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    polisin yeterki canı istesen,tebeşirin yok der motorunu bağlar
    aynen katılıorum yeterkı kafasına essın ıstedıgını yapar ordan burdan bulur genede yapar

Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı anılyuksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizde böyle bişey yapsak olmazmı bi kol istediğimiz zaman manifolttan verecen istediğimizde susturucudan çok kısık bi ses çıkacak

manifolttan değilde , iç içe iki farklı egzost tüpünden oluşan vanalı egzost denilen bir tür egzost piyasada var. Bende zaten yakında kayışı koparırda iyice psikopata bağlayıp aşadaki egzostu motora uyarlama çalışırım gibi.

http://www.youtube.com/watch?v=YS6aQLzg5tM

MaRaNtZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı ryangt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    polisin yeterki canı istesen,tebeşirin yok der motorunu bağlar
    Saygılarımla...

bu kavga 10 yıl oldu hala devam ediyor, belli bir kanun maddesi yok polis kafasına göre, o yüzden motorcu sayısı artmıyor, tabi ülkede buna gelesiye neler neler

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Egzoz takınca bir değişiklik olmuyorsa o kadar para verip niye takılır? Faydası nedir?

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)