Ruhsata Egzost işletme...
Reklamlar
-
selam arkadaslar ortada bır konu tartısılır ses egzosu guzel bence gumbur gumbur bende yenı taktırdım sayılır bıraz tereddut ettım ama ankara da pek sıkıntı yok ıstanbul da motorda cok oldugundan dengesız motorcuda cok oluyor o sebeple polısler ara ara bırkac kısı yuzunden tum motorculara saldırıyorlar normal ve anormal durum aslında benım tavsıyem ara sokaklarda ve gece gec saatlerde ınsanları rahatsız etmeden motora bınmek ceza kesılebılır ıspatda zor edersın ama bazı polısler esnek bazısı hemen cezayı keser genelde tecrubelı orta yaslı memurlar cabuk kızar ve ceza keser aklında olsun tabı memur sende dıklendıysen cezada kesmıs olabılır o konulara fazla gırmeyeyım benım dusuncem ses egzos larının can kurtarıcı bır ozellıgı var kımse pek bahsetmesede suan nasılkı far yakma zorunlulugu var avrupa ulkelerınde mesela neden cunku arabalar arkadan gelenı motoru cabuk fark etsın dıye ses egzoz larıda boyle arkadaslar daha oncede sesı az cıkan motorlar da kullandım ama sesı cok cıkan motor seyır halında araclar gormese bıle sesını duyup rahatlıkla fark edıyorlar ve yol verenlerde oluyor bence onemlıdır ses egzozu hızlı gıtmesenızde fark edılmenız kolay buda kaza rıskını azaltır ama ınsanları rahatsız etmemek lazım kolay gelsın
Reklamlar
-
-
benim motorumun egzost u göbekten patladı amanın öyle bır ses cıkarıyorkı sevmesemde harbıden trafıkte on numara hanı farkedılmek icin neler yapıyoruz ya boşa ses olsun yetıyor . şimdi tamır ettırdım garibimin sesı kısılmış gıbı benı yıne kımse farketmıyor bırde gıtinler şu beledıye otobüslerının egzost larınıkontrol etsınler mübarek gemi bacası gibiler zehır sacıyorlar
-
arkdaşlar şerefsiz ingilizlerrin 1. dünya sanaşında iran cephesinde bize karşı kullandıkları zırhlı roys roys larda bi kol vardı cepheye gelirken o kolu çektiğimizde egzoz havayı direk manifollattan dışarı atıyodu buda düşman karşısında psikolojik bi etki yaratıyodu asıl konumuza gönelim bizde böyle bişey yapsak olmazmı bi kol istediğimiz zaman manifolttan verecen istediğimizde susturucudan çok kısık bi ses çıkacak
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
nasıl iş anlamıyorum beni polisler durduklarında hadi bi gaz verde duyalım şunu diyorlar )) demekki siz yanlış polislere denk gelmişsiniz
-
Beni de bi defa iş yerinin motoruyla çevirdiler aramızda geçen diyalog hiç aklımdan çıkmaz altımdaki motor da honda activa :D
Memur-Kaç basıyo genç bu ?
Ben-Arkadan eserse 90 memur bey
Memur-Karşıdan eserse noluyo ki lan(Diğer memura sorar)
Diğer Memur-Abi heralde rüzgara karşı sulamak gibi bişi oluyodur
Tabi gülmemek için kendimi o noktadan sora daha fazla zorlamadım belliydi memurların neşeli kişiler olduğu
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
-
ryangt adlı üyeden alıntı
polisin yeterki canı istesen,tebeşirin yok der motorunu bağlar
aynen katılıorum yeterkı kafasına essın ıstedıgını yapar ordan burdan bulur genede yapar
-
anılyuksel adlı üyeden alıntı
bizde böyle bişey yapsak olmazmı bi kol istediğimiz zaman manifolttan verecen istediğimizde susturucudan çok kısık bi ses çıkacak
manifolttan değilde , iç içe iki farklı egzost tüpünden oluşan vanalı egzost denilen bir tür egzost piyasada var. Bende zaten yakında kayışı koparırda iyice psikopata bağlayıp aşadaki egzostu motora uyarlama çalışırım gibi.
http://www.youtube.com/watch?v=YS6aQLzg5tM
-
-
08 Temmuz 2017, 15:12
bu kavga 10 yıl oldu hala devam ediyor, belli bir kanun maddesi yok polis kafasına göre, o yüzden motorcu sayısı artmıyor, tabi ülkede buna gelesiye neler neler
-
08 Temmuz 2017, 15:31
Egzoz takınca bir değişiklik olmuyorsa o kadar para verip niye takılır? Faydası nedir?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)