Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

ulusal kanal'da cmtsi 16.00 canlı yayın katılın

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı -BSI- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba. gece 2:30 da tekrarı keydettim. kazasız bir şekilde bilgisayara attım. Bundan sonra işi bilenlerden yardım lazım. Bu vidyonun hangi formatta olması lazım siteye konabilmesi için. bendeki kayıt reciverdan olduğu için .rec diye uzantısı olan bir kayıt. Boyutu 400küsür mb. şimdi avi. ye çeviriyorum. sanırım buyutuda küçültmemiz lazım. eğer sen bana ulaştır gerisini ben hallederim diyen varsa 400küsür mb lık orjinal .rec uzantılı dosyayı paylaşım sitelerinden(ki onuda nasıl yapmam gerektiğine dair biraz bilgi almam lazım hiç paylaşım sitelerine dosya upload yapmadım) gönderebilirim. hatta bana yakın olan varsa cd ye çekip elden bile getirebilirim. ben çengelköy nato yolunda oturuyorum. saygılaarr...
    hocam ben sana yardım etmek isterim ama 400mb çok fazla onun boyutunu küçültmen lazım bak. dosyayı mpeg formatında kaydet sonra. windows movie maker( her windows'un içinde oluyor. arattır bulursun) programının içine at. daha sonra programın içinde bir zaman çizelgesi var elindeki görüntüyü oraya sürükle ve programın sol üst koşesinde bulunan dosya menüsünden flim dosyasını kaydet butonuna bas daha sonra önüne gelen sayfadan BİLGİSAYARIM olanını seç ve ilerlediginde yine önüne bir sayfa gelecek burda da dosyaya vericen ismi belirle ve son olarakta ilerlediginde sana dosyayı kaç mb yapmak istedigini soracak burda dosyayı 50 mb yap. bu işlem biraz sürecektir. bu 50 mb lik dosyanın görüntü ve ses kalitesi izlemeneyecek kadar kötü olursa aynı işlemi tekrar yaparak bu sefer 50 mb degilde 75 veya 100 mb yaparsın. bundan sonrada siteye eklemek için upload işlemi var. youtube veya google sitelerinden birine üyeligin olması gerekiyor . istersen bunlardan birine üye ol. upload et veya ben msn adresini veririm .sen bu 50 mb lik dosyayı msn'den at ben upload işlemini yapıyım

anlamadıgın yer olursa söyle artık resimlerle anlatacağız.

not: biliyorum biliyorum müthiş düzgün bir türkçem var

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    günaydın herkeze burak başarabilecekmisin bu işlemleri
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

Motosikleti
    F 650 GS
    sanırım arkadaş pc başında degil.
    anlamadıysa resimlerlede anlatabilirim...

Motosikleti
    TİGER 250 S
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sanırım arkadaş pc başında degil.
    anlamadıysa resimlerlede anlatabilirim...
    o şimdi çırpınıyordur bin pişman oldu nereden çektim programı diye söyleniyordur yok yok burak kardeşimle dün msn de görüştüm sağolsun başaracak olmazsa zaten ben salı günü ulusaldayım progamın kopyasını alacağım ELINT senide yoruyoruz sağol

Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı desperadost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o şimdi çırpınıyordur bin pişman oldu nereden çektim programı diye söyleniyordur yok yok burak kardeşimle dün msn de görüştüm sağolsun başaracak olmazsa zaten ben salı günü ulusaldayım progamın kopyasını alacağım ELINT senide yoruyoruz sağol
    yok hocam ne yorulması ben sizler için varım. beni sizler yarattınız

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    vallahi girmediğim site, yüklemediğim program kalmadı. ama rec formatını mpege çeviren comverter denen zımbırtılardan projectx diye bir program buldum. oda java tabanlı. sabah saat 10dan beri uğraşıyorum ama. yok çeviriyolar çevirdikleri dosyayı mediaplayer açamıyor. ben o programda izliyebiliyorum oynatıyor görüntüyü ama çeviremiyor. nepacam bilmiyorum. şöyle bişi geldi aklıma bakalım şimdi onu deneyeceğim. normal ben izliyormuş gibi başlatıp dijital kamerayla ekrandan çekip oradan atmaya çalışıcam ama zaten ses biraz kötü kameraylada kablosuz ses aktarımı nekadr olur bilmiyorum bakalım görücez. iş üzerindeyim tamam
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

Motosikleti
    F 650 GS
    -BSI- başaracağını inanıyorum. yapacaksın. azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz

Motosikleti
    TİGER 250 S
    vallahi girmediğim site, yüklemediğim program kalmadı. ama rec formatını mpege çeviren comverter denen zımbırtılardan projectx diye bir program buldum. oda java tabanlı. sabah saat 10dan beri uğraşıyorum ama. yok çeviriyolar çevirdikleri dosyayı mediaplayer açamıyor. ben o programda izliyebiliyorum oynatıyor görüntüyü ama çeviremiyor. nepacam bilmiyorum. şöyle bişi geldi aklıma bakalım şimdi onu deneyeceğim. normal ben izliyormuş gibi başlatıp dijital kamerayla ekrandan çekip oradan atmaya çalışıcam ama zaten ses biraz kötü kameraylada kablosuz ses aktarımı nekadr olur bilmiyorum bakalım görücez. iş üzerindeyim tamam
    ıyyy yapma sakınnn valla leş olur görüntü.........

Motosikleti
    SH 300
    evet son durum: .rec uzantılı görüntü mpege dönüştürelimiyor, dönüştürülemediği için toplam boyut 400mb, son teknik olarak bilgisayar ekranından dijital mak. ile kayıt yapayım dedim. kompak çekimde çekmem gerekirdi boyut için benim mak. da kompakta max 3 dakika çekiyor . kaliteli çekeyim desem program 30 dakika kadr 1 gb tı buluyor. aklıma gelen birşey daha var ama eğer 400küsür mblık dosyayı paylaşım sitelerine koyabilirsem -ki bilmiyorum bukadr büyük boyut konulurmu- yanında size oynatan programın linkinide veririm kendin pişir kendin ye tarzı bişi olur . evet fikri olan beri gelsin...

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Google'a "file hosting" diye arat. Bulursun koyacak yer.

Ancak winrar ile parçalara ayır dosyayı parça parça koy daha iyi olur. Mesela 50 MB olarak 8 parça halinde.
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Motosikleti
    F 650 GS
    evet son durum: .rec uzantılı görüntü mpege dönüştürelimiyor, dönüştürülemediği için toplam boyut 400mb, son teknik olarak bilgisayar ekranından dijital mak. ile kayıt yapayım dedim. kompak çekimde çekmem gerekirdi boyut için benim mak. da kompakta max 3 dakika çekiyor . kaliteli çekeyim desem program 30 dakika kadr 1 gb tı buluyor. aklıma gelen birşey daha var ama eğer 400küsür mblık dosyayı paylaşım sitelerine koyabilirsem -ki bilmiyorum bukadr büyük boyut konulurmu- yanında size oynatan programın linkinide veririm kendin pişir kendin ye tarzı bişi olur . evet fikri olan beri gelsin...
    mpeg formatında olmuyor demiştin. peki avi yapmayı denedin mi? onadamı çevrilmiyor

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    bişeyi beceremediniz be....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    SH 300
    yok abi yok hiç birşeye dönmüyor bu. ya da ben döndüremiyorum. ogün abiye atıyorum şimdi msn den . bakalım akşama doğru biter herhalde bu gidişle siz onu salı günü izlersiniz

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    ogün ben şahidim dishy seni fena satışa getirdi. tam senin program başlayacak demesin mi ben kuaföre gitcem diye seni saçlarına sattı ben yerinde olsam bunun hesabını çok fena sorardım

not: fuara gelcekmiş bilginee

birde utanmadan çatır çatır konuşcam demez mi

ee dishy daha daha nasılsın
    Gökhan bittin sen
    Kuaföre gitmem gerekti, zati kırk yılda bir gidiyorum

ooo bu bişey'mi sendurrrr daha evvelden'de bi küçük hesabımız daha var birde ben motosiklet'ciii abla diye şarkılar yazayım! programda bayan sürücülerimizi öveyim! yok abi motosiklet'ci ruhu yokki ne gaza geldim be....
    Kızma ya, valla gönlümüz bir
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    F 650 GS
    Kızma ya, valla gönlümüz bir
    he he salla bırak şimdi yaa yakmayıı

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Sen izledin de ne oldu olum, pazar günü sabahın köründe gezimiz vardı napim
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen izledin de ne oldu olum, pazar günü sabahın köründe gezimiz vardı napim
    yaa demek her geziye gitmeden önce kuaföre gidiyon

Motosikleti
    TİGER 250 S
    hocam ben sana yardım etmek isterim ama 400mb çok fazla onun boyutunu küçültmen lazım bak. dosyayı mpeg formatında kaydet sonra. windows movie maker( her windows'un içinde oluyor. arattır bulursun) programının içine at. daha sonra programın içinde bir zaman çizelgesi var elindeki görüntüyü oraya sürükle ve programın sol üst koşesinde bulunan dosya menüsünden flim dosyasını kaydet butonuna bas daha sonra önüne gelen sayfadan BİLGİSAYARIM olanını seç ve ilerlediginde yine önüne bir sayfa gelecek burda da dosyaya vericen ismi belirle ve son olarakta ilerlediginde sana dosyayı kaç mb yapmak istedigini soracak burda dosyayı 50 mb yap. bu işlem biraz sürecektir. bu 50 mb lik dosyanın görüntü ve ses kalitesi izlemeneyecek kadar kötü olursa aynı işlemi tekrar yaparak bu sefer 50 mb degilde 75 veya 100 mb yaparsın. bundan sonrada siteye eklemek için upload işlemi var. youtube veya google sitelerinden birine üyeligin olması gerekiyor . istersen bunlardan birine üye ol. upload et veya ben msn adresini veririm .sen bu 50 mb lik dosyayı msn'den at ben upload işlemini yapıyım

anlamadıgın yer olursa söyle artık resimlerle anlatacağız.

not: biliyorum biliyorum müthiş düzgün bir türkçem var
    ELINT lastik izi programını bugün tv den aldım! bilgisayara kopyaladım 2 dosya halinde 1 tanesi 479.882 kb ötekisi 1 048.544 kb yani büyük dosyalar! şimdi ben bunları nasıl küçültür siteye atarım veya youtube bi türlü üye olmama rağmen giremiyorum başka nereden yükleyebilirim yardımcı olursan sevinirim veya gece gece kim yardımcı olacak bir kurban arıyoruzbirde şöyle bir program var bununla birşeyler yapabilirmiyim ImTOO MPEG Encoder

Motosikleti
    F 650 GS
    ELINT lastik izi programını bugün tv den aldım! bilgisayara kopyaladım 2 dosya halinde 1 tanesi 479.882 kb ötekisi 1 048.544 kb yani büyük dosyalar! şimdi ben bunları nasıl küçültür siteye atarım veya youtube bi türlü üye olmama rağmen giremiyorum başka nereden yükleyebilirim yardımcı olursan sevinirim veya gece gece kim yardımcı olacak bir kurban arıyoruzbirde şöyle bir program var bununla birşeyler yapabilirmiyim ImTOO MPEG Encoder
    ogün yukarda anlatmışımya. sen ilk önce şu windows movie maker programını aç ve yazdıklarımı adım adım yap . veya istersen msn adresini pm den gönder. msn'den adım adım anlatıyım...

Motosikleti
    TİGER 250 S
    ogün yukarda anlatmışımya. sen ilk önce şu windows movie maker programını aç ve yazdıklarımı adım adım yap . veya istersen msn adresini pm den gönder. msn'den adım adım anlatıyım...
    valla babacım benim msn adresimi açık bilgilerimden al ekle beni sana yollayayım bi benden çıksın topu size atayım sabah'tan fuar'dayım basın kokteylinde yoksa sabahlayacağım burada

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)