ulusal kanal'da cmtsi 16.00 canlı yayın katılın
Reklamlar
-
Reklamlar
-
günaydın herkeze burak başarabilecekmisin bu işlemleri
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
sanırım arkadaş pc başında degil.
anlamadıysa resimlerlede anlatabilirim...
-
ELINT adlı üyeden alıntı
sanırım arkadaş pc başında degil.
anlamadıysa resimlerlede anlatabilirim...
o şimdi çırpınıyordur bin pişman oldu nereden çektim programı diye söyleniyordur yok yok burak kardeşimle dün msn de görüştüm sağolsun başaracak olmazsa zaten ben salı günü ulusaldayım progamın kopyasını alacağım ELINT senide yoruyoruz sağol
-
desperadost adlı üyeden alıntı
o şimdi çırpınıyordur
bin pişman oldu nereden çektim programı diye söyleniyordur
yok yok burak kardeşimle dün msn de görüştüm sağolsun başaracak olmazsa zaten ben salı günü ulusaldayım progamın kopyasını alacağım ELINT senide yoruyoruz sağol
yok hocam ne yorulması ben sizler için varım. beni sizler yarattınız
-
vallahi girmediğim site, yüklemediğim program kalmadı. ama rec formatını mpege çeviren comverter denen zımbırtılardan projectx diye bir program buldum. oda java tabanlı. sabah saat 10dan beri uğraşıyorum ama. yok çeviriyolar çevirdikleri dosyayı mediaplayer açamıyor. ben o programda izliyebiliyorum oynatıyor görüntüyü ama çeviremiyor. nepacam bilmiyorum. şöyle bişi geldi aklıma bakalım şimdi onu deneyeceğim. normal ben izliyormuş gibi başlatıp dijital kamerayla ekrandan çekip oradan atmaya çalışıcam ama zaten ses biraz kötü kameraylada kablosuz ses aktarımı nekadr olur bilmiyorum bakalım görücez. iş üzerindeyim tamam
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
-
-BSI- başaracağını inanıyorum. yapacaksın. azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz
-
-BSI- adlı üyeden alıntı
vallahi girmediğim site, yüklemediğim program kalmadı. ama rec formatını mpege çeviren comverter denen zımbırtılardan projectx diye bir program buldum. oda java tabanlı. sabah saat 10dan beri uğraşıyorum ama. yok çeviriyolar çevirdikleri dosyayı mediaplayer açamıyor. ben o programda izliyebiliyorum oynatıyor görüntüyü ama çeviremiyor. nepacam bilmiyorum. şöyle bişi geldi aklıma bakalım şimdi onu deneyeceğim. normal ben izliyormuş gibi başlatıp dijital kamerayla ekrandan çekip oradan atmaya çalışıcam ama zaten ses biraz kötü kameraylada kablosuz ses aktarımı nekadr olur bilmiyorum
bakalım görücez. iş üzerindeyim tamam
ıyyy yapma sakınnn valla leş olur görüntü.........
-
evet son durum: .rec uzantılı görüntü mpege dönüştürelimiyor, dönüştürülemediği için toplam boyut 400mb, son teknik olarak bilgisayar ekranından dijital mak. ile kayıt yapayım dedim. kompak çekimde çekmem gerekirdi boyut için benim mak. da kompakta max 3 dakika çekiyor . kaliteli çekeyim desem program 30 dakika kadr 1 gb tı buluyor. aklıma gelen birşey daha var ama eğer 400küsür mblık dosyayı paylaşım sitelerine koyabilirsem -ki bilmiyorum bukadr büyük boyut konulurmu- yanında size oynatan programın linkinide veririm kendin pişir kendin ye tarzı bişi olur . evet fikri olan beri gelsin...
-
Google'a "file hosting" diye arat. Bulursun koyacak yer.
Ancak winrar ile parçalara ayır dosyayı parça parça koy daha iyi olur. Mesela 50 MB olarak 8 parça halinde.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
-BSI- adlı üyeden alıntı
evet son durum: .rec uzantılı görüntü mpege dönüştürelimiyor, dönüştürülemediği için toplam boyut 400mb, son teknik olarak bilgisayar ekranından dijital mak. ile kayıt yapayım dedim. kompak çekimde çekmem gerekirdi boyut için benim mak. da kompakta max 3 dakika çekiyor
. kaliteli çekeyim desem program 30 dakika kadr 1 gb tı buluyor. aklıma gelen birşey daha var ama eğer 400küsür mblık dosyayı paylaşım sitelerine koyabilirsem -ki bilmiyorum bukadr büyük boyut konulurmu- yanında size oynatan programın linkinide veririm kendin pişir kendin ye tarzı bişi olur
. evet fikri olan beri gelsin...
mpeg formatında olmuyor demiştin. peki avi yapmayı denedin mi? onadamı çevrilmiyor
-
bişeyi beceremediniz be....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
yok abi yok hiç birşeye dönmüyor bu. ya da ben döndüremiyorum. ogün abiye atıyorum şimdi msn den . bakalım akşama doğru biter herhalde bu gidişle siz onu salı günü izlersiniz
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Kızma ya, valla gönlümüz bir
he he salla bırak şimdi yaa yakmayıı
-
Sen izledin de ne oldu olum, pazar günü sabahın köründe gezimiz vardı napim
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
-
ELINT adlı üyeden alıntı
ELINT lastik izi programını bugün tv den aldım! bilgisayara kopyaladım 2 dosya halinde 1 tanesi 479.882 kb ötekisi 1 048.544 kb yani büyük dosyalar! şimdi ben bunları nasıl küçültür siteye atarım veya youtube bi türlü üye olmama rağmen giremiyorum başka nereden yükleyebilirim yardımcı olursan sevinirim veya gece gece kim yardımcı olacak bir kurban arıyoruzbirde şöyle bir program var bununla birşeyler yapabilirmiyim ImTOO MPEG Encoder
-
desperadost adlı üyeden alıntı
ELINT lastik izi programını bugün tv den aldım! bilgisayara kopyaladım 2 dosya halinde 1 tanesi 479.882 kb ötekisi 1 048.544 kb yani büyük dosyalar! şimdi ben bunları nasıl küçültür siteye atarım veya youtube bi türlü üye olmama rağmen giremiyorum başka nereden yükleyebilirim yardımcı olursan sevinirim veya gece gece kim yardımcı olacak bir kurban arıyoruz
birde şöyle bir program var bununla birşeyler yapabilirmiyim ImTOO MPEG Encoder
ogün yukarda anlatmışımya. sen ilk önce şu windows movie maker programını aç ve yazdıklarımı adım adım yap . veya istersen msn adresini pm den gönder. msn'den adım adım anlatıyım...
-
ELINT adlı üyeden alıntı
ogün yukarda anlatmışımya. sen ilk önce şu windows movie maker programını aç ve yazdıklarımı adım adım yap . veya istersen msn adresini pm den gönder. msn'den adım adım anlatıyım...
valla babacım benim msn adresimi açık bilgilerimden al ekle beni sana yollayayım bi benden çıksın topu size atayım sabah'tan fuar'dayım basın kokteylinde yoksa sabahlayacağım burada
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)