ulusal kanal'da cmtsi 16.00 canlı yayın katılın
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
-
ELINT adlı üyeden alıntı
ogün ben şahidim dishy seni fena satışa getirdi. tam senin program başlayacak demesin mi ben kuaföre gitcem diye
seni saçlarına sattı ben yerinde olsam bunun hesabını çok fena sorardım
not: fuara gelcekmiş bilginee
ooo bu bişey'mi sendurrrr daha evvelden'de bi küçük hesabımız daha var birde ben motosiklet'ciii abla diye şarkılar yazayım! programda bayan sürücülerimizi öveyim! yok abi motosiklet'ci ruhu yokki ne gaza geldim be....
-
brawo desperadost
-
-
çalışmalarını takip ediyoruz basarılarının devamını diliyorum
-
-
-
Programın tekrarı 02.30 daymış arkadaşlar. Kaçıranlar izleyebilir
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Merhabalar. Kusura bakmayın belki biraz komik bi soru olacak ama bir hata yapmak istemediğim için soruyorum. Ben programı kaydettim. Ama youtube a koysam oradanda siteye koysam bir hata yapmış olurmuyum kanuni açıdan? Biliyorum youtube da bir sürü kanaldan alınma vidyolar var ama ben yinede doğrusu nedir onu öğrendikten sonra koyayım dedim. Eğer bir problem olmayacaksa programın tamamını izleyemeyen arkadaşlar için sitye koyabilirim. saygılar..
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
-
-
Ogün kayıt yapılmış bile. Hadi bir şekilde koyun programı da izleyelim
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
ylmzzz adlı üyeden alıntı
Ogün kayıt yapılmış bile.
Hadi bir şekilde koyun programı da izleyelim
bahtımıza artık ne çıkarsa
-
sadece siteye koymamda bi sakınca yok herhalde ama açıkcası ilk video koymam olacak o yüzden yardım isteyebilirim takıldığım yerde hatta biri hemen yazmaya başlasa nasıl video ekleneceğini güzel olur
-
youtube'a koy direkt abicim, sonra da linki ver.. ne olacak..
-
rapidshare. buraya gel çözersin zannedersem.....çözemezsen haber verbrowse ye bas programı yanındaki upload et bekle sonra dolunca en alta gel orada link verecek o lişnki kopyala siteye
-
Yüreğine sağlık Ogün'cüm.Tamamınıda BSI'nin sayesinde izlersek dahada güzel olacak.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Abilerim ya birşey söyleyeceğim inanmayacaksınız:(:(:( 1.5 saatlik bir dilim kaydettim recivera ancak sadece programın olduğu bölümü kesmeye çalışırken seçilen bölümü kesmek yerine sildim. dandik alette (sil) (kes) diye iki seçenek çıkıyor seçilen kısmın hangisi olduğunu öyle kötü renklendirmişlerki hangisinin üzerine geldiğimi anlayamadım. çok çok özür diliyorum. elimde programın başındaki başlangıç fragmanıyla bitiminde başlayan programlar kaldı. affınıza sığınıyorum.... öylede bir olduki önce sordum koyabilirmiyim diye şimdi çekindiğim için koyamıyormuş gibi zannedilecek ama malesef sildim. özür dilerim... :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)