Bende çalışıyor olacağım ama kayıt yapılıp sitede yayınlanamazmı?
Bende çalışıyor olacağım ama kayıt yapılıp sitede yayınlanamazmı?
bu akşam evde ne işim olduğu belli oldu.. oturup televizyon kanalı ayarlayacağım.. umarım çıkar seni izlemeyi çok isterim... başarılar...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Evde olan sistemden çıkmayan bir kanal ama sitesinden izleye çalışıcam desperadost kardeşim.DEstekliyoruz
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
İyi yayınlar sana umarım keyifli olur
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
O saatte çalışıyorum Netten izlemeye çalışırız artık, Gök le çare ararız
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ogün kardeşim izlemeye çalışacağım ...
Cüneyt Eralp
arkadaş'lar kazaların arttığı bu günlerde ve sezonun başlamasına az kalması vereceğimiz mesajlar açısından çok önemli.
bu yayını olabildiğince tüm motosiklet'cilerin (motosiklet şirketleininde çünkü onlaa bir kaç lafım olacak) izlemesini diliyorum canlı yayına katılmasını istiyorum ve duyurulmasını rica ediyorum.
bizim için motosiklet'ci için çok önemli tabi ELINT in dediği gibi bir şanssızlık bizi bulmazsa destek olan sevgili kardeşlerime' arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim! mutlaka katılımlarınızı bekliyorum....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Merak etme, canlı yayından izlemeye çalışacağız, düşürürsek çatır çatır konuşurum ben
Sen ne konuşcaksın peki , olmayan motosikletinden ve hayallerinden mi bahsedeceksin
İntikamım biraz acı mı oldu ne
ogün başarılar sana programda hem seyrederiz hemde destekleriz gönlümüz seninle hayırlı olsun.ogün nette ve kanalda olcaz.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Despe;
kanalın uydu sinyali çok zayıf.
Akşam biraz baktım, gitti geldi- gitti geldi.
Bu gün hiç yok.
İnşallah cumartesi aynı şeyi yapmaz.
seyredememek de var.
Bu konuyu da bir görüşsen iyi olur kanal yöneticileri ile.
Ulusal Kanal arada bir baktığım bir kanal
ve bu sinyal zayıflığı sürekli var.
Yada bilmediğimiz bir frekansı varsa buraya yazarsan iyi olur.
Dijital uydu alıcısı için....
1)motosikletlilerin trafikte görünmedigini bilmem için motosiklete binmeme gerekmiyor..
2) motosikletlerden alınana uçuk vergileri bilemem için motosiklete binmem gerekmiyor
3)trafik kazalarında motosiketlilerin suçlu olduğuna dair olan önyargı ve bunu destekleyen kanunların oldugunu bilmem içinde motosiklete binmem gerekmiyor.
vs..
vs...
vs...
ee dishy'cim başka sorun var mı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)