polislere yeni honda makineler alındığı doğru, varadero ve pan european. pan european'ler devlet büyüklerinin konvoylarında önde eskortluk yapıyo canavar gibi
polislere yeni honda makineler alındığı doğru, varadero ve pan european. pan european'ler devlet büyüklerinin konvoylarında önde eskortluk yapıyo canavar gibi
balıkesırde dıkkat ettımde genel olarak transalp kullanıo polısler bı kac cusselı BMW de war aralarında
[B][I]Ölsemde dik durmaz sarhoştur mezar taşım!![/I][/B]
kemerlim
Geçen aylarda Alsancakta scooterlı genç kırmızı ışık falan aralardan geçiyordu plakada yoktu, sonra bi baktık yunuslar arkalarından kovalıyor
Bence sıkışık trafikte biraz zor yakalarlar o kocaman motorlarla
Yunuslara bi kaç tanede hızlı 125 cc gerek
geçen gün bağlarbaşında'da vardı pan europan. ve anadolu yakasında birçok yunusta artık varadero var.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Polisimize yakışır, biz zengin bir ülke insanlarıyız değilmi ???
"Motosiklet Özgürlüktür."
öyle paramız bolki.. nereye harcayacağımızı bilemiyoruz. bi kısmını polisimize harcıyorsak çok mu? her ne kadar verdiğimiz yetmeyip, alttan alttan devlete para yardımı istedikleri olsa da zaman zaman.. neyse saptırmayalım konuyu.. polisler bir yana yunuslar bir yana.. onlara yakışır dielim kapatıyım kendi adıma söyleyeceklerimi.
Bence Harley alsınlar. Devletin her kademesinde amerikan malları tüketimi had safhada. Motosiklet konusunda es geçmişler herhalde.
Ayrıca polis teşkilatındaki motorların hangi amaçla kullanıldığını bilen arkadaşlardan bilgi vermesini rica ediyorum. Çünki benim de bildiğim kadarıyla bizim memlekette araba kovalamaca tarzı aksiyon içerikli sahneler yaşanmıyor. Sadece İstanbul trafiğinden etkilenmeden rahat ve daha çabuk bir şekilde görevli memur olay yerine gitsin diye değil mi?
Eğer bilgilerim doğruysa cross tarzı 250 lik bir motor da iş görebilir. Hem kaldırımlardan da toprak yollardan da rahatça geçerek olay yerine intikal edebilirler.
Mesele hafif, az yakan ve bakım masrafı düşük bir araç olması gerekir diye düşünüyorum. Bir aralar haberlerde ekip araçlarının yakıt tasarrufu nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını duymuştum.
Görünüşe bakılırsa tasarruf gene vatandaşa kalmış şu günlerde.
Harley alsınlar...
Aslında alltan toplanılanlarla her ekibin bir senede harleyi olur diye düşünüyorum, yanılıyormuyum? böylece olay kendi içinde finanse edilmiş olur..
Ama arkadaşlar size bir şey söyleyeyim hani dedim ya polisler bir yana yunuslar bir yana diye. hakkaten motosikletle çalıştığım yerde bolca yunus vardı ve sağolsunlar cidden yardımcı oldular. Hatta trafikte gözüm kesmiyor eve gitmemde yardımcı olurmusunuz birinizin peşine takılsam dediğimde bile.. böyle işte.. Hatta artık orada takılıyorum bile diyebilirim. yunus mu olsam ne? yükseklisans sayesinde yaş sınırından yırtarmıyım acaba?
Neden polisler süper sport almıyor hayabusa yada zr1400 veya r1 gibifiyatlar yakın
fazer almış mersindekilerde.
4 silindir.
yazık...yazık...
Orgazma Dudak Büktürür
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)