Bende ehliyet yok sınavları geçtim direksion var bi ama o b için A2 için zaman yok askere gidecem
Bende ehliyet yok sınavları geçtim direksion var bi ama o b için A2 için zaman yok askere gidecem
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
malesef sayın ihtiyar
fren muayene konusu bir garip
kanunun yürürlüğe girdiği tarihi (10/2004 sanırım)degilde genelgenin ulaştırıldıgı tarihi baz alıyorlar
garip bir ikilem sitede okuyorum düzeltme ile halloldugunu
gidiyorsun tescile şu-bu tarihten sonra geçerli
çözülecek gibi degil muhatab yok
Her türlü kontrolden geçmeye hazırım ;)
Yaşasın ehliyetli ve kasklı sürücüler
Bir Kar Tutkununun Motor Sevdası
KarTutkusu.com
Snowboard ve Motor , daha başka ne isteyebilirim ki :bounce:
hehe bizim burda yazz kışş demedenn her haftaa oluyorrr
Ben her gün arabayla köprüyü geçiyorum.2-3 ayrı noktada hergün çevirmeler başladı ve şaka maka değil bunlar. çoluk çocuk fln değil transalpli sürücüler bile ceza yiyo nedense.halbuki bu tip sürücüler bu işi en ciddiye alanlardır benim gözümde.bu arada muayeneyle ilgili birşeyde ben söyliyim.benim 2. el aldığım motorunda 1 sene muhabbetinden muayenesi geçmişti,ruhsat değişimi sırasında kolaylıkla 3 seneye uzatıldı.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Çevirmeler gayet ciddi, bugün sağa dönüp park edecekken ışıklarda biri önüme biri arkama yaklaşıp "Sağda durur musunuz, evrak kontrolü..." diyen 2 tane R1200GS'le karşılaşıncaya kadar ben de bu kadar ciddi olacağını düşünmemiştim. Kontrol olduğundan habersiz ne yaptım ben diye düşünürken ehliyeti-ruhsatı-sigorta evrakını ince ayrıntılarına kadar kontrol edip, bitimi yaklaşan sigortayı bile hatırlatıp, karşılıklı iyi günler dileyerek gittiler.
Sadece sağda bekleyerek değil, giderken de yapılan bu kontrollerin daha da artmasını dilerim...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Bu arada hız ile ilgili durdurulan yada ceza yiyen varmı , evraklar tamamda ya kurallar ;)
Bir Kar Tutkununun Motor Sevdası
KarTutkusu.com
Snowboard ve Motor , daha başka ne isteyebilirim ki :bounce:
Aynı durum Yalova'da bir arkadaşımın başına gelmiş, polis bir kez durdurup uyardıktan sonra, ikinci kez kasten durdurup yaptırmadığını görünce cezayı yazmış.Ama her polis de ilk defada anlayış göstermeyebilir.
Sigortayı yenilemek konusunda bahsediyorsan geciktirdiğin için ceza ödemeyeceksin sanıyorum ama o şekilde polis kontrolüne girdiğin takdirde ciddi bir ceza seni bekliyor...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
yatırıyım mecbur cunku pekı fıyatı hakkındda bılgısı olan varmı
ruhsat alım satımda yenilenirken otomatikman 3 seneye çektiler gaziosmanpaşa trafikte.oraya yeni genelge gelmiş.sorun olmadı.ama eski ruhsata da düzeltme yaptırabilirsiniz.sanırım birçok trafik bürosuna ulaştı genelgeler.bunu trafik muayene istasyonundan değil sadece tescilden yaptırabilirsiniz arkadaşlar.muayene parasından bile daha az bir parayla hemde
deliçoban; eğer düşük cc li bir motor kullanıyorsan 22 lira gibi bir para ödüyeceksin ve gecikme cezası filanda yok.sokakta ilk gördüğün acenteye gir yaptır,cezası büyüktür ve genelde polisler bunu affetmezler.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
10 gün sonra ben de yasal sürücü sınıfına gireceğim inşallah. Şu işlemler uzamasa da kanun kaçağı gibi dolaşmak zorunda kalmasak.
Her ne kadar ehliyetsiz gezsem de kontrollerin artmasını destekliyorum. Birilerinin canı yanacağına cüzdanları hafiflesin.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
arkadaşlar :
levent beşiktaş istikametindeki barbaros bulvarından ortaköy istikametine giden üst geçitin başında hep çevirme var her gün motorsuzda olsa oradan geçiyorum haberiniz olsun hazırlıksız yakalanmayın
Kask tak!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)