Ciddiye alıp cevap veriyosunuz ya.. Valla size şaşırıyorum ben asLInda.. Neyse, can sIkIntIsI tabi.. maksat vakit geçsin diyosunuz sanIrIm..
Ciddiye alıp cevap veriyosunuz ya.. Valla size şaşırıyorum ben asLInda.. Neyse, can sIkIntIsI tabi.. maksat vakit geçsin diyosunuz sanIrIm..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış..
800 kmyi 5 saatte gitmeyi planlayan arkadaşın yola çıkmadan önce bi doktora görünmesinde yarar var.
gidilmez mi gidilir. rahmetli özal gibi otoyolu kapatıp yardırırsan gidilir!
diğer taraftan intaharın daha acısız yolları da var...
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
05 Karayolu mesela
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Donanımını yanına al herseyin olsun iyi olur. ama sonuçta 800 km az yol değil biraz yorucu olur
[B] KapTaN 44[/B]
ZZR1400KawaSaKi
o arkadaş çoktan gidip dönmüştür bile. mesaj sayını arttırmak için eski ve gereksiz konuları hortlatmayı bırak artık
onla alakası yok kardeşim hem forum kurallarında eski konuları işlemek gibi yasak yoktur ve zatende olamazdı.. eski diye bir şey yoktur hersey işlenebilir..mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
sevgilerimle.....
[B] KapTaN 44[/B]
ZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
bu konu açılalı 1 yıl olmuş. konuyu açan çoktan gidip dönmüştür bile. hem sitedende atılmış zaten. sen hala yaptığının doğru bişey olduğunu sanıyorsun. yaptığın şey işlemek değil hortlatmaktır. illa okuduğun her konuya mesaj yazmak gibi bir mecburiyetinde yok. özelliklede bu konular açılalı bir yıl ve daha fazla olmuşsa. 3 yıllık konuyu hortlattığını görmemiş değiliz. senin bunu yapmaktaki amacın mesaj sayını arttırmaktır. mesaj sayının çok olması sana birşey kazandırmaz. eğer çok istiyorsan benim mesajları sana devredelimde senin bu hortlatmalarından kurtuluruz belki
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
amacım sizlerle paylaşmak
[B] KapTaN 44[/B]
ne paylaşması. sanki bişey var. sen hortlat hortlat sonra yok işledim, yok paylaştım, yok bilmemne......ZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
isteyen bunları zaten görür. senin hortlatmana gerek yok
bizi rahatsız ediyorsun ama hala devam ediyorsun
Bundan sonra eski konuları işlemiyeceğim.. ....... ama sen de çok ayıp ettin
[B] KapTaN 44[/B]
inşallah.ZZR1400KawaSaKi adlı üyeden alıntı
kim ayıp etti acaba çoğu kişi senin bu hortlatmalarına karşı çıktı zaten. birtek ben değil
ZZR1400, kusura bakma ama mostwanted haklı . Biraz daha dikkatli
olmalısın, hortlattıgın konu çok gereksiz bir topic, eger bu şekilde bir
arşiv araştırması yapıyorsan, bari insanlara faydası dokunucak konuları seç..........
seçtim ama karsı gelindi neyse önemli değil
[B] KapTaN 44[/B]
Racing motorlarla uzun yolculuklar diğer tarzdaki motorlarla yapılan uzun yolculuklardan oturuş şekli nedeniyle daha yorucu oluyor. Racing uzun yolculuklar için uygun bir araç değil. Ancak herkes maddi açıdan çok uygun olmadığından, racing sevenler bir de uzun yol yapmak için ikinci bir araç alamıyorlar. Mesela ben Dolayısıyla burada bir fedakarlık yapmak gerekiyor. Ya racingden vazgeçmeyip, uzun yolda sıkıntı çekeceksiniz, ya da uzun yola rahat gitmek istiyorsanız buna uygun bir araç alıp racing tutkunuzdan vazgeçeceksiniz. Ben ilkini seçenlerdenim
Daha önce 600F Sport ile yaklaşık 30.000 km yol yaptım. Bunun yarısı uzun yolculuklarda yapılan mesafelerdi. Bu sene de MARMOK ve EMOK motosiklet festivallerine 1000RR ile gideceğim. Bu motorların sadece rahatsız olması değil, yanınızda eşya götüremiyor olmanız da dezavantaj. Racing için en uygun eşya taşıma ancak depo üstü çanta ile olabiliyor. Yan çanta takmak pek mümkün değil. Ancak geçen seneki festivalde hem yanlara hem de arkaya hard-case takmış bir 600F gördüm. Fena da durmuyordu.
Racing motorlar aslında tek kişi için üretilmiş motorlardır. Uzun yolculuklarda iki kişi olduğunuzda çok daha fazla yorulursunuz. Özellikle arkada oturan kişi sürücüden daha fazla yorulur. Yorulmayı en aza indirmek için sık sık motora biniyor olmanız büyük avantaj. Bir hafta bile motora binmeseniz, bindiğiniz ilk gün fazla yoruluyorsunuz, bazı yerleriniz ağrıyabiliyor. O yüzden antreman şart.
Herhalde bu forumda racing ile benden fazla yol yapan yoktur. O yüzden kısaca şunu söyleyeyim, racing ile uzun yol yapacaksanız diğerlerinden çok daha fazla yorulacağınızı bilerek çıkın bu yolculuğa... Benden söylemesi
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
viper_1 de eski konuları güncellerdi. ama araştırır seçerdi. güncelliğini yitirmiş konuları güncellemezdi. sen de öyle yaparsan başımızın üstünde yerin var. ama 3 sene önceki adam hangi motorla başlayayım tarzındaki topiğini güncellemenin nesi mantıklıdır? adam motoru almış, başlamış, 600cc'ye çıkmıştır bile çoktan. umarım anlatabilmişimdir.
May the Force be with McLaren Mercedes
Kardeşim anlamıyorsun beni sadece o arkadaşa cvp niteliğinde değil. Bir çok arkadaşımız Racing ile uzun yola çıkmayı Düşünüyor olabilir değil Mİ
Bundan sonra gerekli ve yararlı bir kaç konu günceleyebilirim sizde yapın bunu
[B] KapTaN 44[/B]
Eski topic olmasına rağmen ben yorumlarımı yazdım. Okuyup faydalanmak isteyen faydalansın. Bu tip topikler güncellenmeyecekse, modlar tarafından kilitlenebilir.
@mostwanted_57
KawasakiZZR1400 06.06.2006 tarihinde üye olmuş ancak şu andaki mesaj sayısı 168 daha bir hafta olmamış.o arkadaş çoktan gidip dönmüştür bile. mesaj sayını arttırmak için eski ve gereksiz konuları hortlatmayı bırak artık
Bu nasıl olur? Demek ki mostwanted_57'nin dediği gibi bu kişinin amacı mesaj sayısını arttırmak. Bence modlar bu konuya bir el atsın. Üstelik bu kişi Kaptan44 denen arkadaş. Başka kullanıcı adıyla giriyor. Bunu da herkes biliyor. Çünkü Kaptan44 adlı arkadaşımız forumdaki yanlış davranışları nedeniyle forumdan uzaklaştırıldı.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)