taksim/beyoğlu/istiklal ybr250 grubunuda katın
taksim/beyoğlu/istiklal ybr250 grubunuda katın
istanbul asayiş yunuslarda yani merkez yunuslarda bmw 1200 gs ve bayanların kullandıgı f 650 ler var.asayiş yunuslar bmw den devam ediyor ama ilçelerde R1150,F 650,varadero hepsini bulmak mümkün ama bildigim kadarıyla bmw 1200 pek yopk ilçelerde çünkü çok masraflı motosiklet bmw.ayrıca firmaların satış stratejisi parçadan para kazanma üzerine kurulmuş durumda.bmw nin debriyaj balatasını 2000 ytl ye deiştririyo borusan düşünün artık.varaderonun 700 ytl.hal böyle olunca da varaderoya döndü emniyet.ama varaderolar da bmw nin tırnagı olamıyor konfor manevra vs. gibi hususlarda.varaderoların pek fazla gidecegini sanmıyorum bize zamanla görecegiz bakalım.
Trafikçi arkadaşlarımızın kullandıkları makinalar..
.
.
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
bızım burda az kaldı sızın ordakı motordan murat abı
Bizim buradaki polisler de Çelik motorun cruiser modelini bir de mondial 250 mct kullanıyorlar.Yazık vallahi.Bir de WIWI vb. marka Çin malı kasklar kullanıyorlar.Zaten motosikletleri de Çin.Bizzat dikkat ettim.Bir de kasklarının kemerini bağlamıyorlar.Zaten 2 aydan beri kask takmaya başladılar bizim buradaki motorize polisler.Tabi kötü bir durum.Bir de objektiflere yakalanan ki benim bilgisayarımda var yüklemeyi bilseydim yüklerdim, üç kişi ve aynı zamanda motosiklete binen motorize polisler dahi var.İnsana burası Türkiye dedirtiyor.Herneyse uzattım, şimdi gözaltına alıcaklar beni.
Saygılar.
Geçenlerde Jandarmadan arkadaşlar geldi ve Suzuki DL 1000 kullanıyorlardı fakat bir polis'e rastladım ki tanıdığıma rağmen yakınına kadar gittim ve tescil ettim.
Altında Varadero vardı
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
sanırım 2000 model r1150 rt
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Polisleri anlarımda IGDAŞ'ın memurları neden Kawasaki Versys 650 kullanıyor onu bir türlü çözemedim..?
Doğalgaz zamlarının nerelere aktığı belli oluyor!!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
niye bu kadar pahalı motor alıyolar anlamadım. mercedes s serisi almak gibi bişe bu, ne gereği var. ha para kendi ceplerinden çıkmıyo nası olsa
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Fazer da kullanıyorlar artıkın...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ya baba geçin kimin nerede ne kullandığını. Bu eski motorları ne yapıyorlar. BMW 650 gs nin iyice hastası oldum rüyalarıma giriyor. Parasızlıktan alamıyorum. Eski motorları satıyorlar mı? atıyorlar mı? atıyorlarsa nereye atıyorlar? bilen var mı? Bu yavruların başına ne geliyor?
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
alanya gibi yerde şahin diye adlandırılan polis dediğimiz arkadaşlara bmw k1200 gt ve f650 gs verilmiş durumda anlamıyorum yaptıkları asya mondial today gibi 50 100 125 cc kovalıyorlar hadi bilemedin arada 600 lük ne yani ona verilen parayla gidin bir asfalt dökün de motorcularda kaza yapmasın
Polis motosikletin canını çıkarana kadar kullanıyor.Alınsa da bir hayrı olmaz sanırsam.
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)