ben genelde varadero görüyorum ama başka modellerde var tabi kanuni tiger bile görmüştüm
ben genelde varadero görüyorum ama başka modellerde var tabi kanuni tiger bile görmüştüm
varadero,bmw 1100gs,ybr250,transalp başka varmı bilmiyorum.bunlar bildiklerim.yunuslarda genelde transalp var heralde.şahinlerde bmw var.
Şehire göre değişir. Adana da XT660 var.
isatnbulda transalp,varadero 1000 , bmw 1200gs var
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
Marmaris te Transalp ve BMW 1200 var. Ha birde Honda var ama onu çözemedim.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
vallaa hemen hemen hepsinde honda varadero var enduro
istanbulda yunuslada bmwGS1150\1200 ,varadero,XT600,bmw F650,bmw 1200 touring olanlar tam bilmiyom modelini birde java 650 touring tipindekiler.
başkada gelmiyo aklıma gördüklerim bunlar.
ama beylikdüzü jandarmada sadece varadero ve tigar var.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
ne motorlar var ne motorlar herbirine ayrı ayrı hasta oluyorum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
bende kawasaki gördüm ne ararsan var yani
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
ender kardeşimiz var kendisi yunuslardan online olursa topiği görür hertürlü bilgiye haizdir..
de niye sordun?
Bmw R80 Gs, Bmw R80 Rt, Bmw F650 ,bmw F650 S, Bmw F650 Gs, Bmw 1150 ,bmw 1200 Adventure,varadero, Capanord,honda Xt 185 S,ybr 250,asya 200 Gy (bartında) ,suzuki Gs 500 Aklıma Bu Kadarı Geldi...
Yamahaşk 😍
CBF250 var burdakilerde.Polislerde ise bildiğim bilmediğim bir sürü motor oluyor(Markaları hep BMW).Tek bildiğim F650 GS
ben kuşadasında mondial MCT 250 görmüştüm.....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Bizim burdaki motorize jandarmalarda da tdm var öhüüüü
90'lı senelerin başlarında en yaygın polis motorları Honda cbx 750'lerdi...Tabi Yunuslar hiç kullandı mı bunları bilemeyecem.
valla kadıköy emniyette kanuni scoter lar var, çok sadık müşteriler. bizim ordaki kanuni servisine hiç aksatmadan hergün geliyolar. kadıköy meydanda iki tur at, servise gel
burda benım bildiim bmw f650 gs var bmw r1100rt bide ybr250 biliom
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
ne yapcanki
elbet bi gün rastlarsın da doya doya incelersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)