Hayat kurtarmaya giderken motorcuyu ezdi.
Reklamlar
-
İstanbul’da çıktığı binanın 6. katından atlamak isteyen bir adamı kurtarmaya giden itfaiye aracı, motosikletli üniversite öğrencisi Faruk Özenç Göllücü’ye çarptı. İntihar girişimcisi kurtarılıp serbest bırakıldı, Faruk ölümle pençeleşiyor.
İSTANBUL Şişli’de Yılmaz Çakır, iş bulamadığı bahanesiyle bir binanın altıncı katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Beyoğlu İtfaiyesi’nden merdivenli bir araç, hızla olay yerine hareket etti. Ancak Uğur Bektaş yönetimindeki itfaiye aracı, motosikletiyle Osmanbey ışıklarından Nişantaşı’na dönmek isteyen Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi Faruk Özenç Göllücü’ye (24) çarptı. Çarpmanın şiddetiyle 50 metre sürüklenen motosikletin üzerinden fırlayan Göllücü, kaldırıma çarptı. Ağır yaralanan üniversite öğrencisi, Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırıldı. Şoka giren itfaiye memuru Bektaş da, ifadesinin alınması için karakola götürüldü. Göllücü, acı haberi alan ailesinin isteği üzerine Amerikan Hastanesi’ne sevk edildi. Okulunda Fenerbahçeliler Kulübü Başkanı olan Göllücü, şimdi hastanede ölümle pençeleşirken, 6. kata çıkan Çakır ikna edilip indirildikten sonra serbest bırakıldı. İtfaiye memuru Uğur Bektaş ise insan hayatı kurtarmak isterken genç bir insana çarpmanın şokunu yaşıyor.
www.hurriyet.com.tr'den alıntıdır.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
Reklamlar
-
geçmiş olsun acil şifalar dilerim
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
yuh abi yaa adamın biri kolpadan çatıya çıkıyor birileride onu kurtaralım derken bir başkasının canına kast ediyor
-
bunu gazete okumayanlar icin mi koydun buraya?
üzücü bir haber ama niye her kaza haberini bu forumda duyuruyorsunuz? yarim sayfalik gazete haberinden kaza hakkinda saglikli fikir sahibi olmak mümkün degil. motorcunun korumalari var miydi yok muydu? gelen itfaye aracinin sirenin duydu mu duymadi mi, yol verdi mi vermedi mi? cevabini veremiyecegimiz bir sürü soru...
kazalar oluyor, bunu kabul edip elimizden geldigince dikkatli kullanip korumalarimizi eksik etmemeliyiz. daha ötesinde yapilacak cok birsey yok. zamanla yollarin durumu düzelecek ve millet motosikletliye alisacak, herkes daha da dikkatli olacak. ama o zamana kadar hepimiz (daha dogrusu sizler) ciddi bir riski göze alarak trafige cikiyoruz. take it or leave it!
-
Ne demek niye duyuruyosunuz hep lay lay lom mu yapıcaz bu forumda, herkes okusun bi ders çıkarsın diye koydum. İtfaiye aracı bi yere yetişicem diye motosikletli bi genci biçiyor, onun haberin buraya koyuyoruz herkes dikkatli olsun diye biri de çıkıp niye duyuruyosunuz diyor.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
-
ful koruma olsada itfaiye kamyonu önünde pek şansın olmaz
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
Allah şifa versin kardeşimize....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
geçmiş olsun. umarım en kısa sürede eski sağlıklarına kavuşurlar...
-
Arthas adlı üyeden alıntı
Ne demek niye duyuruyosunuz hep lay lay lom mu yapıcaz bu forumda, herkes okusun bi ders çıkarsın diye koydum. İtfaiye aracı bi yere yetişicem diye motosikletli bi genci biçiyor, onun haberin buraya koyuyoruz herkes dikkatli olsun diye biri de çıkıp niye duyuruyosunuz diyor.
evet, diyorum.
tabii ki üzücü bir olay. ama isimize yarayacak hangi dersi cikaracagiz bundan? kazanin hangi sartlar altinda olustugunu bilmiyoruz ki ... bence bu sekilde yansitilan haberler sadece huzursuzluk yaratiyor. kafani mesgul edip dikkatini trafige vermeni engelleyecek ...
-
Arkadaşımıza geçmiş olsun acil şifalar dierim
-
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim...
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
-
Predator[23rd] adlı üyeden alıntı
evet, diyorum.
üzücü bir olay. ama isimize yarayacak hangi dersi cikaracagiz bundan? kazanin hangi sartlar altinda olustugunu bilmiyoruz ki ... bence bu sekilde yansitilan haberler sadece huzursuzluk yaratiyor. kafani mesgul edip dikkatini trafige vermeni engelleyecek ...
öncelikle kardeşimize geçmiş olsun.
böyle haberleri duyarak, kazanın nasıl oduğu konusunda beyin jimnastiği yapılır(gerçi erkek adam jimnastik yapmaz ama). en azından bugüne kadar kask takmamış olanlar veya eksik koruma ile yola çıkanlar, sürüşte dikkatimi toplayamıyorum diyenler, kurallara uymaakta zorluk çekenler, gereksiz aşırı süratliler bir kez daha düşünür. yoksa duyduğumuz her kaza trafikte kafamızı meşgul etmiyor. yollarda gördüğümüz kazalara sadece ''cık cık'' deyip hemen akabinde unutarak yola devam ediyoruz. ama keşke unutmasak.
-
kardeşimize acil şifalar umarım en kısa zamanda sağlına kavusur motoruna binmeye devam eder
özgürlügüm benligim motosikletim beni dizginliyen herseyden nefret edenim:bounce:
-
Predator[23rd] adlı üyeden alıntı
evet, diyorum.
tabii ki üzücü bir olay. ama isimize yarayacak hangi dersi cikaracagiz bundan? kazanin hangi sartlar altinda olustugunu bilmiyoruz ki ... bence bu sekilde yansitilan haberler sadece huzursuzluk yaratiyor. kafani mesgul edip dikkatini trafige vermeni engelleyecek ...
Sen ders çıkarma kardeşim, ama burda duyurmayın falan da diyemezsin, topiğe girip okumazsın olur biter. Arkadaş yol verdi vermedi mi, sireni duydu mu duymadı mı demişsin. Belki de sireni duymadı ve yol vermedi, bu onun ezilmesini haklı mı çıkarıcak. Benim ne ders çıkarttığımı da söyliyim sana aynalara bir bakıyorsam iki bakıcam bundan sonra.
-
acele giden ecele gidermiş... allah yardımcısı olsun ihşallah bir an önce iyileşir
-
-
büyük geçmiş olsun
aman arkadaşlar hep dikkat
-
merhaba motoru bir kere yamaha fazer idi ve kendini herzaman full korumalı ve trafik kurallarına riayet eden biridir.birincisi benim anladıım kadarıyla dönerken itfayegeliyo ve çarpıyo yani dönmeden görüp de itfayeyi devam etmiyo etmez çünkü tnaıyorum ilkokuldan beri arakdaşımdır ve kednisi de 6 yıldır motor kullanır.yani onun için lütfen ön yargıyla acaba koruması varmıydı şölemiydi bölmeiydi die atıp tutmayalım...tr de artık insanlar bilinçleniyo..bu kaza çok büyük bi talihsizlik itfaye ve özençim için..o atlamayanaı bulsam ben atlatıcam o ayrı...saygılar bu arada kendisi hastanede durumu hafif değil beyindeki ödemlerle uraşıyo ama o güçlü bir yapıya sahip allahın da izniyle toparlayacak kendini iyi olucak...
-
junkycan adlı üyeden alıntı
... allahın da izniyle toparlayacak kendini iyi olucak...
insallah.
simdi baskalarin yerine de konusmus olacagim ama herkesin selamini ve gecmis olsun dileklerini ilet lütfen.
-
Bu konu mevcut arkadaşlar Skull topiği açarken burayı görmemiş sanırım
Kurtarmaya Giderken Özenç'e Çarptılar
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)