arkadaşlar çok Uygun Fiyata Spidi Mont Aldim... Biraz Kirli "rüzgarin Kizi'nin" Köşe Yazisini Okudum Ama Ben şunu Sormak Istiyorum kuru Temizlemede temizletebilirmiyim..? Mont Için En Iyisi Bu Gibime Geliyor...
arkadaşlar çok Uygun Fiyata Spidi Mont Aldim... Biraz Kirli "rüzgarin Kizi'nin" Köşe Yazisini Okudum Ama Ben şunu Sormak Istiyorum kuru Temizlemede temizletebilirmiyim..? Mont Için En Iyisi Bu Gibime Geliyor...
Yooo, içinde ki enteresan şeyler çıkıyor (adı neydi onların)
Sonra at makineye yıkansın
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Falla ben taxicinin biriyle kavga etmiştim kan lekesi falan olmuştu, evdeki makiney çıkaracak gibi gözükmüyordu. İçindeki sert plasikleri çıkartıp kuru temizlemeye verdim. tertemiz geldi.
Soda Ayran Cool
Teşvikiyede Hüsrev Gerede Caddesinde Çınar Kuru Temizlemeye sorduğumda abi bir kere denedik...sonuç berbat dedi...süper kalite bir montu en son teknoloji makinaya atmış içindeki tüm sert malzemeler erimiş...çünkü kuru dediğimiz temizleme sistemi en düşüğü 95 derece oluyor...
'perkloroetilen' veya kısaca 'perk' diye tanımlanan bir çözücü kullanılırmış....bu çözücününden mont iç kısımdaki aparatlara zarar verdiğini söyledi...yani dediği bu sistem normal polyester kumaş ve bezneri hafif dokumalar için olduğunu...montların kaliteli ve farklı dokuma sistemlerinin kuru temizlemede solduğu ve iç malzemelerinin eridiği gözlemlenmiş...baş ağrımış...bir daha motosiklet montu hayatta almam diyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Abiler ablalar kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama mont aldığım adam "Bunları makineye atma özellikleri kaybolabiliyor" demişti yani birisi atmışta artık rüzgar geçiriyomuş falan dedi. Ama tahminimce kalteli montlarda böyle bir sorun olmaz heralde.Diyeceksinizki mişli muşlu konuşma sizde haklısınız ama sadece belirtmek istedim. herkese temiz montlu günler
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
elde yıka veye makıınaya at yunluler de yıka ki fazla hırpalamasın montu,ben yıkadım yenı gıbı oldu ama mutlaka korumaları cıkart,ıcınde fermuar veya cırtcırt vardır.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Şimdi dikkatimi çekti motor henüz almamışsın (profiline bakarak konuşuyorum)..Montu normal de mi giyiyorsun Motor aşkı işte
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Hocam negerek war yikamaya, 2gün sora nasil olsa tekrar kirlenmeyecekmi?
Sen şimdi çoraplarinida hergün yikiyorsundur, aynı çorabı 1hafta giy gitsin hafta sonu yeni corap alırsin. Ama cuma gunu falan ev oturmasina gitmemeye özen göster erkek adam biraz pis giyinir
illede temizletecem dersen korumalari cikar ver kuru temizlemeye hic bisi olmuyor tertemiz geliyor ama sen temizlemeye kalkma.
Soda Ayran Cool
araba yıkamacıların kullandıgı rotex gibi adı olan cihazda ben giyinik vaziyette yıkandım deterjan kullanmadım ama memnunum
(pantolonun varsa )tavsiye ederim.
ılık sabunlu su hazırla ve tuy bırakmayan bı bezle sıl zaten su tutmuyor kuruması 1-2 saat surer
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Bende bir sprey kullanıyorum, motor montları için yapılmış.. gerçekten çok güzel temizliyor.. o yoksa en güzeli nemli, sabunlu bir bezle temizlemek...
otomatik makineler için sabun tozu büyük marketlerde satılmaktadır.
kısa program ve soğuk su ile pırıl pırıl oluyor.
iyi günlerde kullan, hiç yeri görmesin.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
Yaw arkadaşlar Gore-tex lerin içine edeceksiniz kendi kullanım ve garanti şartnamesindeki kitapçıkta da yazıyor asla çamaşır makinesine atmayın deterjan kullanmayın kuru temizleme yapmayın diye. Ben 2-3 ayda bir elde normal sabunlu su ile yıkıyorum pırıl pırıl oluyor. Su tutmadığı için yarım saatte kuruyor. Makineye atıp bozmayın güzelim montlarınızı.
Hayatonda
Vaaaaaay demek boşuna pis motorcu demiyorlarmış
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)