GT250R Aldım.. Acil Yardım Lazım
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar
dün Kızıltopraktaki İstanbul Motordan GT250R'mi aldım sonunda.
plaka-ruhsat işlemleri nedeniyle bugün teslim alacağım.
fakat henüz ehliyeti almadım, ve vitesli motor tecrübem yok.
bu sebeple motoru nasıl mecidiyeköye getireceğim bilmiyorum, daha doğrusu cesaret edemiyorum polis korkusuna..
bugun bi arkadaş benimle gelip motorumu mecidiyeköye getirmeme yardımcı olabilir mi?
vaktiniz varsa hem tanışmış oluruz, hem oturur bişeyler içeriz muhabbet ederiz.
gerçekten çok sevinirim..
Reklamlar
-
Keşke biraz deneyim kazandıktan sonra alsaydın motorunu
Şimdi bu sıkıntıya girmemiş olurdun
Sana yardım edecek biri çıkacaktır
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
pg13 adlı üyeden alıntı
.....
bu sebeple motoru nasıl mecidiyeköye getireceğim bilmiyorum, daha doğrusu cesaret edemiyorum polis korkusuna..
......
zaten sakın kendin götürmeye kalkma Allah muhafaza bu işler şakaya gelmez. o motor bir şekilde gider sen merak etme olmadı kamyonet tut götür ama sakın kendin götürme. bu arada hayırlı olsun güle güle kullan.
==============================
==============================
-
-
Hayırlı olsun.....
Ne kadara aldın biraz bilgi verirmisin?.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
Hayırlı olsun.
Sakın ha sakın binmeye, hele hele istanbul trafiginde m.köy e kadar getirmeye kalkma, önce boş arazilerde pratik yap bu sırada da ehliyet kursuna yazıl. sonra trafige cık.
Ben bjk de çalışıyorum, kızıltoprakta oturuyordum eskiden, seve seve yardımcı olurdum ama çok terste kaldı.
Tek tavsiyem lütfen binme. Bırak orda kalsın hafta sonu boş olan biri yardımcı olur sana hem, evin onune getircende ne olacak? sorun sıkıntı olur.1 gun daha dayan hafta sonu yardımcı olur ark.lar, en olmadı ben gelirim.
Soda Ayran Cool
-
herkesin dedigi gibi ben de simdilik trafikte kullanma diyorum.
aslinda ehliyetini alana kadar kullanmaman lazim. bir kaza oldugunda (ki insallah olmaz) suc otomatikman %100 (8/8) sende olur. hic gerek yok böyle seylere.
buna ragmen ehliyetsiz kullanacaksindir. bunu buradaki herkes biliyor, herkes yapti. ancak önce aracini tani. denge, fren ve bir sürü sey icin eksersizler var. motorcu (ehliyetli) bir arkadasinla bos bir park yerinde calis bunlari. kendine yeterince güvendiginde de trafigin az oldugu zamanlarda dolasirsin.
hayirli olsun.
-
hayırlı olsun bende ehliyet olsa hemen gelirdim yardıma sen benim arabayla ben motorla giderdik te şimdi ceza yersek sana da yazar o yüzden. kusura bakma
-
Gazi kokle gozleri kapa gerisini merak etme Ehliyetin var ise motor suremesinide biliyorsun demektir. Kendine guven
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
SuSpect adlı üyeden alıntı
Tek tavsiyem lütfen binme. Bırak orda kalsın hafta sonu boş olan biri yardımcı olur sana hem, evin onune getircende ne olacak? sorun sıkıntı olur.1 gun daha dayan hafta sonu yardımcı olur ark.lar, en olmadı ben gelirim.
Ben de Ankara Honda Efe'den motoru aldığımda hiç vitesli tecrübem yoktu. Rica ettim, minibüsten bozma bir servis aracıyla evime kadar getirdiler sağolsunlar. Siz de aldığınız yerden rica edebilirsiniz. Servis araçları varsa yardımcı olacaklardır.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
pg13 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar
plaka-ruhsat işlemleri nedeniyle bugün teslim alacağım.
fakat henüz ehliyeti almadım, ve vitesli motor tecrübem yok.
Bu nasıl iş anlayamadım gerçekten. Neyse hayırlı olsun. İyi günlerde kullanman dileği ile...
-
oncelikli olarak hayirli olsun diyorum
gtr250 nin anahtar teslim fiyatlari cokyuksek o fiyata japon bi makine alsaydin keske ve eger ilk motorun ise kullanimi tecrube isteyen motosikletlerle baslaman cok kotu olmus keske cin isi bi motorla baslasiydin sonra ona alisman cok daha kolay olurdu
bende ehliyet war gelelebicek posisyonda war ama
kendi motosikletimi bile 2 hafta once aldim senin moturnun basina bisey gelebilir ben kullanirsam.
aldigin yere soylersen eger 30-40 mln nakliye ucreti ile evine teslim ederler heralde diye dusunuyorum
imzam yok parmak bassam olurmu
-
ehliyet yok, motosiklet kullanmayı bilmiyosun.. ne diye motosiklet aldın arkadaşım aklından zorun mu var senin..? bir sürü de paranı bağladın.. önce yapman gerekenleri yapsaydın ya, ne bu acele..
-
ilnapoli adlı üyeden alıntı
ehliyet yok, motosiklet kullanmayı bilmiyosun.. ne diye motosiklet aldın arkadaşım aklından zorun mu var senin..? bir sürü de paranı bağladın.. önce yapman gerekenleri yapsaydın ya, ne bu acele..
Adamın hevesini kırmayın. heves etmiş almış. Zamanla hepsi olur.
Soda Ayran Cool
-
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
bazı şeyleri belirtmek istiyorum..
motoru ben getirmedim, bi arkadaş saolsun yardımcı oldu beraber getirdik mecidiyeköye..
ayrıca ehliyet kursuna ben çoktan yazıldım, 17 şubattaki sınavdan 100 puanla geçtim, yarın da direksiyon sınavı var. bu ay sonunda en geç ehliyetim elimde olacak.
ehliyet almadan da trafiğe çıkma niyetim yok, fakat bugun tenha yerlerde alıştırmalar yaptım, az çok ögrendim belli başlı şeyleri. biraz daha tecrübe etmem gerekiyor sadece.
mesaj atan herkese teşekkür ederim..
-
-
İyice alışmadan trafiğe çıkma aldığın motor çokta küçük sayılmaz
Hayırlı olsun
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)